1
1gecey0lcusu
Misafir
pazartesinden beri kastamonudaydım,bugün BERŞİKTAŞ maçını seyretmeden döndüm çocuklarımız kastamonuda muhteşem bir performans sergilediler.özellikle mert,deniz,mehmet,canberk,emre ve selahattin çok iyidi.fener maçında denizin son 1,5 dk attığı 5 sayı takımımıza galibiyeti getirdi 2, maçta rakip manisa spor du pırıl pırıl çocuların oluşturduğu bir takım manisa direndi ama kaybetti.Grupta son maç karşıyakayla idi.Gerilimi çok yüksek olan maçta sinirlerine hakim olan takım biz idik son dk çok çekişmeli olmasına rağmen 3 . galibiyetimizi de almıştık çeyrek finaldeki rakip Bursa Tofaş idi 1996 doğumlu çocukların oluşturduğu tofaş umulmadık bir performans sergiliyerek 18 sayı önde götürdüğümüz maçta bizi son saniyelerde yakalayıp maçı uzatmaya götürdü şükürler olsun ki maçı zorda olsa kazanıp yarı finalde BEŞİKTAŞIN rakibi olduk.Bu günkü maç için söylenecek pek bir şey yokALT YAPIYA ÖNEM VEREN KAZANDI.Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürler ederim.Özelliklede baştaçocuklarını yalnız bırakmadan KASTAMONUya gelen Veliler olmak üzere Tüm oyuncularımızı tekrar kutluyorum.Bir sözümde gs resmi internet sitesi yöneticilerine çoçuklar hakında ALLAH aşkına b,ir şeyler yazın AYIP OLUYORRRRR. Bu ÇOCUKLARIN sitede adları bile yok