2008-2009 TBL Fikstürü

çok kötü bir fikstür çekmişiz zaten kadrromuzda belli bakalım aman zaten pek şampiyonluk ümidim yok ( böyle diyince gurovic ve 4numara gelyomuş :) )
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Önder Sarıkaya":eq7omuc4] şu şekili GS-Efes maçı öncesinde yapalım diyorum. Ne dersiniz?
Önder abi!
Valla bu meseleyi çok abarttınız, ne yaptımki???
Şöyle güzel bir plakete hayır demem bu arada:)[/quote:eq7omuc4]

E tamam işte.. Kalp kalbe karşı imiş.. Günün anlam ve önemine binaen kısa bi' konuşma, plaket v.s... şekil budur..

Yanlız şekili maçtan önce halletmemiz lazım.. Skorun gidişatına göre erkenden sıvışmamız gerekebilir! Sonra "ner'de bunlar?" demeyin!
 
2006-2007 sezonunda büyük takımları yenememekten şikayet ediyorduk,2007-2008 sezonunda büyük takımları yendik sezonu iyi yerde bitirememekten şikayet ediyoruz.bu sene de bununu başarırsak bir sonraki sezon şampiyonluk kesin gibi :)başka hedef kalmıyor çünkü.
 
Anlaşılan bu senede Telekom maçı play off gibi olacak.Buna sevindim.Ankara'da izleyebileceğim maçlardan olduğu için zorlu maç olması sevindirici :) Ama fikstürün genelini olumsuz buluyorum son 4 hafta çok zorlu geçecek :(
 
UYGUÇ: ''FİKSTÜR LEHİMİZE''

Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, çekilen fikstürün kendileri için avantajlı olduğunu düşündüklerini söyledi.

Sezona kendilerinin de maçlarını oynayacakları Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Darüşşafaka Cooper Tires ile yapacakları karşılaşma ile başlayacaklarını dile getiren Uyguç, şunları söyledi:

''Bir Galatasaray taraftarı ve menajeri olarak ilk baktığım, tabii ki Fenerbahçe Ülker maçının ne zaman olduğu. Rakibimizle 13. haftada kendi evimizde oynayacağız. Türk Telekom ve Efes Pilsen gibi iddialı iki ekiple de ilk yarı kendi evimizde oynayacağız. Yabancılarımız bu sene tamamen değişti. Geçen sezonki yabancılarımız gitti ve YENİLERi GELİYOR. Bir adaptasyon süreci gerekecek. Önemli rakiplerimizle kendi evimizde ilk devre karşılaşacak olmamız bizim için önemli. Umarım az sakatlıklı, sorunsuz ve sonunda bizim şampiyonluğumuzla noktalanan bir sezon olur.''

Uyguç, geride kalan sezonu, ''Gelmiş geçmiş en güzel lig'' olarak nitelerken, bu sezonun da öyle geçmesini temenni etti.
 
adszmo8yp4.png
 
fikstür kötü olmuş bi ilk hafta darüşafaka ile iyi olmuş.kötüleri fener burda ilkyarı ve bjk hariç diğer önemli maçlarda burda ilk yarı:Dsonra bjk fb arka arkaya telekom ile son hafta ama hadi hayırlısı olsun
 
Ben Fikstürü beğenmedim açıkçası geçen yıl daha iyi bir fikstür ile başlamıştık nispeten daha yumuşak takımlar vardı ama bu yıl ilk 5 hafta 3 tane zorlu Efes, Banvit(D), Antalya BŞB maçları var.

Son sözümde Mert UYGUÇ'a bu söylediği Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz sözüne kendisi inanıyor mu acaba yoksa başta da FBÜLKER Popülizmi ile başlayıp sonunuda öyle mi bitirmek istedi?!
 
1. Hafta: Darüşşafaka CT - Galatasaray CC
2. Hafta: Galatasaray CC - Ant.BB
3. Hafta: Banvit - Galatasaray CC
4. Hafta: Galatasaray CC - MA Selçuk Üni
5. Hafta: Galatasaray CC - Efes Pilsen
6. Hafta: Erdemir - Galatasaray CC
7. Hafta: Galatasaray CC - P.Karşıyaka
8. Hafta: CASA Ted - Galatasaray CC
9. Hafta: Galatasaray CC - Kepez Bld.
10. Hafta: Mersin BŞB - Galatasaray CC
11. Hafta: Galatasaray CC - Oyak R
.

12. Hafta: Beşiktaş CT - Galatasaray CC
13. Hafta: Galatasaray CC - Fenerbahçe Ülker
14. Hafta: Aliağa Gençlik - Galatasaray CC
15. Hafta: Galatasaray CC - Türk Telekom

beşiktaş deplasmanına lider gideriz rahatlıkla iyi fiskür bence
 
Ali Demirci' Alıntı:
Ben Fikstürü beğenmedim açıkçası geçen yıl daha iyi bir fikstür ile başlamıştık nispeten daha yumuşak takımlar vardı ama bu yıl ilk 5 hafta 3 tane zorlu Efes, Banvit(D), Antalya BŞB maçları var.

Son sözümde Mert UYGUÇ'a bu söylediği Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz sözüne kendisi inanıyor mu acaba yoksa başta da FBÜLKER Popülizmi ile başlayıp sonunuda öyle mi bitirmek istedi?!

Ben bu soruyu size sorsam Ali Abi ;) Mert Bey'e küçük bir özür gider mi sizden ;)
 

Üst