ah New York ah New York..büyük fiyasko valla Gallinari ne ya
Marbury, Iverson kapışması vardı o aralar. İki mızmız çocuk Nba de gelecek 10 yıla damga vuracak dendi.Eser Atalay' Alıntı:rose a dün drafttn hemen sonra soruyorlar ne olacak ne yapacan bulls ta adamın dediği laf rookie sezonumda mvp olmak istiyorum hayırlı işler sana derrick
bu arada gene forumda söylemiştim 96 draftı nba tarihinin gelmiş geçmiş ve gelecek en iyi draftıdır yazmiyim adamları buraya ama warriors fuller ı seçtiği draft ıverson #1 di sanırım
Eser Atalay' Alıntı:kerem akşam okuduğum ve dinlediğim şeyler chicago cephesi çok mutlu cdr dan hatta gösterişli bi tanıtım yapcaklarmış bu gece white sox maçının açılış atışını yapacak yani bunları herkese yaptırmazlar chicago da
elton brand dan sonra en iyi adam bence draft etiği bulls un bak son 10 yılın bulls first round draftları katılırsın bana umarım bence bulls bu adamı öyle kolay kolay trade etmez anca harika bi teklif gelir(o da zor gibi bu sene) belki
YR PLAYER P N. SCHOOL
2008 Derrick Rose G 1 Memphis
2007 Joakim Noah F 9 Florida
2006 LaMarcus Aldridge F 2 Texas
2006 Rodney Carney F 16 Memphis
2005 None
2004 Ben Gordon G 3 Conn.
2003 Kirk Hinrich G 7 Kansas
2002 Jay Williams G 2 Duke
2001 Eddy Curry C 4 H.S.
2000 Marcus Fizer F 4 Iowa State
Chris Mihm C 7 Texas
Dalibor Bagaric C 24 Croatia
1999 Elton Brand F 1 Duke
buda chicagotribune in oylaması halk memnun anlaşılan seçimden
Sources confirm that Derrick Rose is the Bulls' pick at No. 1. You like it?
Yes -- I'm giggling like a schoolperson (2060 responses)
87.2%
No -- I wanted Beasley instead (215 responses)
9.1%
No -- I wanted them to trade it down (88 responses)
3.7%
Eser Atalay' Alıntı:draftlarda bitti muabbet kalmadı nba de; suni kavgalar yapalım da rating alalım emre sixers bi şirkete satılacak diye bir haber okudum umarım yalan değildir
ah be bugün gazi varmış keşke orada olsaydım
Eser Atalay' Alıntı:draftlarda bitti muabbet kalmadı nba de; suni kavgalar yapalım da rating alalım emre sixers bi şirkete satılacak diye bir haber okudum umarım yalan değildir
ah be bugün gazi varmış keşke orada olsaydım
Eser Atalay' Alıntı:pan river gelecek diyordum ama ganyani az cikmis be..
emre eyvallah abi senin yanin bizim yanimiz benim yanim sizin yaniniz ayib ettin sen gel california dan sana kiz alicaz daha
hadi iki tane de draft muabbet' yazalim sen sevmessin kes kopyala ama yazama oole 2 saat simdi
Value? Maybe. Need? Check. Subjective opinion? Check back with us in a few years. On talent, Speights is certainly a lottery pick, but beyond that, he?s simply not. Drafting him this close to the lottery might be a slight reach, but only if Speights doesn?t wise up, mature and show that he has the internal motivation to prove his doubters wrong. The other players the Sixers were reportedly considering ? Darrell Arthur and DeAndre Jordan ? were no sure things, either.
kisa tercumesi sixers neyi dogru yaptiki draft ettiklere adama kendisi disinda kimse guvenmiyor
Volkan Ozger' Alıntı:[quote="Eser Atalay":2edis9h4]pan river gelecek diyordum ama ganyani az cikmis be..
emre eyvallah abi senin yanin bizim yanimiz benim yanim sizin yaniniz ayib ettin sen gel california dan sana kiz alicaz daha
hadi iki tane de draft muabbet' yazalim sen sevmessin kes kopyala ama yazama oole 2 saat simdi
Value? Maybe. Need? Check. Subjective opinion? Check back with us in a few years. On talent, Speights is certainly a lottery pick, but beyond that, he?s simply not. Drafting him this close to the lottery might be a slight reach, but only if Speights doesn?t wise up, mature and show that he has the internal motivation to prove his doubters wrong. The other players the Sixers were reportedly considering ? Darrell Arthur and DeAndre Jordan ? were no sure things, either.
kisa tercumesi sixers neyi dogru yaptiki draft ettiklere adama kendisi disinda kimse guvenmiyor