2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Biraz önce mert uyguç açıkladı dün tam idamana katılmış hüseyin, bugün ne kadar verim verebilir bilemem dedi.en azından 5-10 dakka oynaya bilir.Hüseyin olmasa bile diğer aslanlar eminim bu maçı alıp finale uzanıcaklardır..

Murat Şimşek' Alıntı:
Biraz önce mert uyguç açıkladı dün tam idamana katılmış hüseyin, bugün ne kadar verim verebilir bilemem dedi.en azından 5-10 dakka oynaya bilir.Hüseyin olmasa bile diğer aslanlar eminim bu maçı alıp finale uzanıcaklardır..

Abi daha yarı final var :)

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Murat Şimşek":1xz9dep6]Biraz önce mert uyguç açıkladı dün tam idamana katılmış hüseyin, bugün ne kadar verim verebilir bilemem dedi.en azından 5-10 dakka oynaya bilir.Hüseyin olmasa bile diğer aslanlar eminim bu maçı alıp finale uzanıcaklardır..

Abi daha yarı final var :)[/quote:1xz9dep6]
Bizimkiler o galza yarı finalide geçer :) Biliyorum galiba joventud gelicek ordan işimiz biraz zor olcak o turda ama onlarıda geçersek kupa Türkiye'ye gelir bence.Joventud bence bu turnuvanın en iyisi...

bu maçta seyirci sayımızı merak ediyorum bilgisi olan bilgilendirebilirmi

Murat Şimşek' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":3vona7fl][quote="Murat Şimşek":3vona7fl]Biraz önce mert uyguç açıkladı dün tam idamana katılmış hüseyin, bugün ne kadar verim verebilir bilemem dedi.en azından 5-10 dakka oynaya bilir.Hüseyin olmasa bile diğer aslanlar eminim bu maçı alıp finale uzanıcaklardır..

Abi daha yarı final var :)[/quote:3vona7fl]
Bizimkiler o galza yarı finalide geçer :) Biliyorum galiba joventud gelicek ordan işimiz biraz zor olcak o turda ama onlarıda geçersek kupa Türkiye'ye gelir bence.Joventud bence bu turnuvanın en iyisi...[/quote:3vona7fl]

Badalona - Valencia maçının galibi ile eşleşeceğiz..

acaba bjk taraftarı mı çok bizimkiler mi?ultrAslan avrupa ve euroaslan gelmiştir inşallah

[/quote]

Badalona - Valencia maçının galibi ile eşleşeceğiz..[/quote]

Juventud badalona :) ile eşleşicek galiba yarı finalde bu turun galibi bizde çıkarsak bu turdan işimiz zor olcak gibi Juventud Badalona bu turnuvanın en iyisi bence...

Morale Çok İhtiyacımız var İnşallah kazanan biz oluruz bin bir türlü aksilliğe rağmen buralara gelmek bizim kim olduğumuzu çok iyi gösteriyor.Galatasaray hala bir numara !!!!

maç nerdeyse başlıycak ama kimse yok yada yazmıyo diim heralde herkez kafe klana gitti :) :) :)

Bu maçı kazanırsak arkadaşlarımla acayip şekilde cinlikler planlıyoruz :)

Hadi gazamız mübarek olsun ben maçı izlemeye gidiyorum inşallah kazanacağız !