çok yerinde bir konu almış güzel bilgiler ve yorumlar dikkatle takip ediyorum sophia ve vickye başarılar
Gökce Başaran' Alıntı:Dün Detroit Shock ile Seattle Storm arasında ki maçı izledim de Sue Bird'ün savunmasını gördüm, yani içim ferahladı desem yeridir.
Sue Bird çok üst düzey bir oyuncu ama savunma yok denilecek kadar az. Ya yapmayı bilmiyor, yada yapmıyor. Zaten Avrupaya gelip oynayan biri bundan daha iyi savunma yapması beklenemez. Işıl Alben'in yaptığı savunmanın 10 da 1 ini yapmıyor yahu hatun. Tabi öyle savunmaya da Katie Smith gibi biri 33 sayıyı yazar.
Gökce Başaran' Alıntı:(...)
Farkındayım çok uzattım ama bunlar görülen şeyler, kimsenin söylemeyemediği şeyler. Bu nedenle Murat hocanın vasfının yetersiz olduğu kanaatindeyim. Her şekilde. Az atıp az yiyerek kazanırım mantalitesi artık Avrupa da bitti. Bakın şampiyonlara üst düzey organizasyonlar da hep çok atan takımlar. Artık devir atarak kazanma devri. Savunmadı her şekilde bitirebillirler.Çalarlar 2 dakika 4 faulü elini kaldıramazsın ondan sonra. ama skor gücün her zaman yüksek ise işi götürebilirsin. (...)