ortadakinin tipine bak yaaa....mustafakaya' Alıntı:
Chantale (GS) - James White (FB) - Sophia (GS)
Nayır nolamaz
ortadakinin tipine bak yaaa....mustafakaya' Alıntı:
Chantale (GS) - James White (FB) - Sophia (GS)
Nayır nolamaz
of şu vj ve sophia takımda kalsa hala kesinleşen bi haber yok mu arkadaşlar ??Nuriye NUR' Alıntı:Los Angeles : 75
San Antonio : 77
Vickie Johnson - 7 sayı, 9 ribaund, 2 asist
Sophia Young - 20 sayı, 4 ribaund, 4 asist
Seckin Hasseli' Alıntı:neden hep bizim takimda boyle yorumlar yapiliyor tamam iyi bir sezon gecirdik ama johnson abartarak yonetim ustundede inanilmaz baski yaratiyorsunuz mesela ben hep hammon'a soyluyorum hammon tecrubesiz mi ? johnson hagiyse hammon pele !!! takimina hukmeden gerektiginde maci tek basina alan bir isim hammon 31 yasinda gayet tecrubeli sophiayla cok guzel ikili oyunlari var. sonuc olarak johnson'a servet verip alicagina hammona ver al her dalda sampiyon ol gecen sene icin en iyi secim odu bencede dogruydu ama hedefler yukseliyor bu durumda daha yuksek verim veren oyuncular alinmali sophia yaya lafim yok o zaten pozisyonunun en iyilerinden biri !!!
Nuriye NUR' Alıntı:[quote="Seckin Hasseli":223ski8t]neden hep bizim takimda boyle yorumlar yapiliyor tamam iyi bir sezon gecirdik ama johnson abartarak yonetim ustundede inanilmaz baski yaratiyorsunuz mesela ben hep hammon'a soyluyorum hammon tecrubesiz mi ? johnson hagiyse hammon pele !!! takimina hukmeden gerektiginde maci tek basina alan bir isim hammon 31 yasinda gayet tecrubeli sophiayla cok guzel ikili oyunlari var. sonuc olarak johnson'a servet verip alicagina hammona ver al her dalda sampiyon ol gecen sene icin en iyi secim odu bencede dogruydu ama hedefler yukseliyor bu durumda daha yuksek verim veren oyuncular alinmali sophia yaya lafim yok o zaten pozisyonunun en iyilerinden biri !!!
sophiadan hiç beklemediğim bir cevap bence bu olacak bir trasnfer gbi durmuyor arkadaşlar dediği gibi hedefleri büyütmüş of of neyse bakarsınız anlaşırız tekrarGökce Başaran' Alıntı:Faruk abime bak be. Sophia'a soru sormuş wnba sitesinde çıktı.
faruk tanriyar: will you play for galatasaray again, next offseason? turkish fans really love you!
Sophia Young: I'm still thinking about it. I haven't made my decision yet, but they are very highly considered.