• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2009-2010 Euroleague Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmed Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efesteki sorun, bence net biçimde rotasyon.. kadronun geniş olması güzel ama oynamayan adamı mutlu etmek, motive etmek zor.. bir de ergin hoca, doğru 5 i bulduğuna inandığında, asla adam değiştirmiyor.. deplasmandaki malaga maçı da öyle olmuştu.. o zaman ortaya acayip durumlar çıkıyor.. kasun 5 dakika oynamış, nachbar 3 dakika oynamış, ender 37 dakika mesela.. bir garip durum var. bir de tabi ergin atamanın meşhuurr ( since 1995) dört kısalı oynama aşkı var.. schumpert'ı 4 numara kullanmaya dayalı. geçen seneki orlando magic'e benziyor.. onda da rashard lewis 4 oynuyordu..o sistem de taşları yerinden oynatıyor..tabii hepsi benim şahsi fikirlerim..

Son saniyelerde biraz baktım da son serbest atışı düzgün kullansa ve ribaund'u alsalar maç böyle bitmeyebilirdi, kıl payı gitti galiba..

Siena 50 FB 25

İlk yarı sonucu :)

71-32

Fark 39

Tanjevic ne olur bizi bırakma... :P
Bu arada David Hawkins'de iyi gidiyor. 8)

84-41

43 oldu fark.

45'i de gördük.

Son senelerde Euroleague'de hiç bu kadar fark olmuş muydu? :)

Tanjevic'in çabalarıyla FB farkı eritti baya. Maç 43 farkla bitti :ehue

101-58

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tanjevic'in çabalarıyla FB farkı eritti baya. Maç 43 farkla bitti :ehue

101-58

Bu gerçek mi abi ya :) İşletmiyorsun değil mi milleti :) Euroleague'de böyle bir skor olamaz ya :)

Yahu internet çağındayız açıp baksana :)

Derslerime döneyim ben :)

biz bu halimizle 60-70 atardık.....

son saniyede greeri üçlüğü ile derin bir oh çekti tanjevic :)

Fener Edirne'den batıya gitmesin. Rezil oluyoruz :)

FB-MPS
d0a900ae55_b.jpg

Şiddet ve korku içerir :)

Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum. Yahu üç sayı daha az yeseydiniz ya. Hahah. Kuponum yattı sizin yüzünüzden. :) Olaya egoist bir yaklaşım sergiledim, ama olsun. (:

Sonuç tek kelimeyle rezalet...
Bu kadar da olmaz yani, birde F4 yapacaklarmış...

Bi takım fark yerde bu kadar yemez be abi.Kural hatası yapsan daha iyi hükmen 20-0 yenilirsin :) (ama tabii 0 puan alırsın o ayrı bir şey :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri