Hido 9da 8 atarak 24 sayıyla tamamladı maçı.Mehmetle Ersan'da 9 sayıyla oynamışlar.
Carter ne yapmış onu anlamadım.Sercan Karabıçak' Alıntı:CARTER SONUNDA BUNU DA YAPTI!..
NBA'in yıldız isimlerinden Vince Carter, takım arkadaşı Dwight Howard'ın rekorunu öyle bir kırdı ki kendisi bile bu işe şaşırdı...
Kısa süre önce düzenlenen NBA All-Star haftasonunda, Dwight Howard, otururken kaydettiği basketle rekor kırdı ve resmi olarak Guinness Rekorlar Kitabı tarafından kabul edildi.
Howard, yaklaşık 16 metreden otururken kaydettiği basketle NBA All-Star haftasonuna damga vuran isimlerden olurken Magicli yıldızın rekoru resmi olmasa da ciddi bir şekilde el değiştirdi.
Carter ne yapmış onu anlamadım.[/quote:yzonzf77]Sercan Özbek' Alıntı:[quote="Sercan Karabıçak":yzonzf77]CARTER SONUNDA BUNU DA YAPTI!..
NBA'in yıldız isimlerinden Vince Carter, takım arkadaşı Dwight Howard'ın rekorunu öyle bir kırdı ki kendisi bile bu işe şaşırdı...
Kısa süre önce düzenlenen NBA All-Star haftasonunda, Dwight Howard, otururken kaydettiği basketle rekor kırdı ve resmi olarak Guinness Rekorlar Kitabı tarafından kabul edildi.
Howard, yaklaşık 16 metreden otururken kaydettiği basketle NBA All-Star haftasonuna damga vuran isimlerden olurken Magicli yıldızın rekoru resmi olmasa da ciddi bir şekilde el değiştirdi.
Ersan'ın bu kadar yüzdeli atması iyi olmuş.Şutunda istikrar sağlayamıyor ve çok gereksiz zorlamalar yapıyor kendisini göstermek için.Bu seneyi olabildiğince iyi geçirip yazın bol bol şut çalışmalı.Şutunu geliştirmeli uzun kolları ve mücadelesiyle savunmada iyi işler yapıyor.Ama sadece savunmayla olmaz.Sercan Karabıçak' Alıntı:Benchden gelip 21 dakika süre alan Ersan İlyasova, 6/7 iki sayı, 1/2 üç sayı, 2/2 serbest atış isabetle 17 sayı atarak takımının en skorer üçüncü ismi oldu. 1'i hücum 5 ribaunt alan Ersan, 1 de asist yaptı.
Josh Smith: 18 sayı, 11 ribaunt, 8 asist, 7 top çalma. İnanılmaz.Sabah dikkatli bakmamışım şimdi gördüm.Sercan Özbek' Alıntı:Dallas Mavericks Atlanta Hawks'ı 111-103 mağlup etti.
D. Nowitzki 37 sayı , 9 ribaunt , 4 asist
J. Kidd 19 sayı , 16 ribaunt , 17 asist :roll: