koçum ersan.. çatır çatır oynamaya devam ediyor..
bucks, cavs deplasmanını 3 sayı ile kaybetti ama ersanın ilk beş olma hali ve katkıları devam..
31 dakika, 18 sayı, 7 ribaund , 1 asist, 2 blok, 1 top çalma..
ayrıca yine deli gibi mücadele, lebronla boğuşma v.b.
ersan'ın bu sene 26 dakika ortalama ile 7.4 ribaund alıyor..
mehmet okur 30 dakika ortalama ile 6.4 ribaund alıyor..
mehmet'in boyundan, oynadığı pozsiyondan ve nba tecrübesinden bahsetmiyorum bile..
mehmet okur'a bu akılları kim verdiyse , yazık etti..
sıradan bir uzun bile değil artık..
en nefret ettiğim uzun oyuncu tipine dönüştü..
mücadeleden kaçan, aklı fikri şut atmakta, zırt pırt üçlük deneyen , post oyununu unutmuş uzunlar.. adam ribaund da almıyor artık.. bir sezonda 10 tane smaç yapmıyordur.. potaya bile yaklaşmıyorki.. gidip orda şut kovalıyor..
ben nba de takım sahibi, GM veya coach olsam, yani bir yetkim olsa mehmet okuru bedava oynasa takıma sokmam.. ersan gibi adama her türlü fedakarlığı yaparım.. adamın bir derdi var, amacı, hırsı var..
bucks, cavs deplasmanını 3 sayı ile kaybetti ama ersanın ilk beş olma hali ve katkıları devam..
31 dakika, 18 sayı, 7 ribaund , 1 asist, 2 blok, 1 top çalma..
ayrıca yine deli gibi mücadele, lebronla boğuşma v.b.
ersan'ın bu sene 26 dakika ortalama ile 7.4 ribaund alıyor..
mehmet okur 30 dakika ortalama ile 6.4 ribaund alıyor..
mehmet'in boyundan, oynadığı pozsiyondan ve nba tecrübesinden bahsetmiyorum bile..
mehmet okur'a bu akılları kim verdiyse , yazık etti..
sıradan bir uzun bile değil artık..
en nefret ettiğim uzun oyuncu tipine dönüştü..
mücadeleden kaçan, aklı fikri şut atmakta, zırt pırt üçlük deneyen , post oyununu unutmuş uzunlar.. adam ribaund da almıyor artık.. bir sezonda 10 tane smaç yapmıyordur.. potaya bile yaklaşmıyorki.. gidip orda şut kovalıyor..
ben nba de takım sahibi, GM veya coach olsam, yani bir yetkim olsa mehmet okuru bedava oynasa takıma sokmam.. ersan gibi adama her türlü fedakarlığı yaparım.. adamın bir derdi var, amacı, hırsı var..