2009'da MVP Kim Olur ?

2009'da Kim MVP Olur ?

• Kullanılan toplam oy
    48
Nasıl oldu da ben bu konuda görüş belirtmeden geçmişim anlamadım. :)
29 maç ortalama 36 dakika 27.3 sayı 6.8 ribaund 6.3 asist 2.1 top çalma 1.1 blok
Takımı 26-4 yapmı durumda...
Cevabım belli, artık almalı bu ödülü...
KİNG

Kobe: Şimdilik LBJ MVP

Kendisine 'bu sezon MVP kim olmalı?' sorusunun yöneltilmesi üzerine rahatsız olduğu gözlemlenen Kobe Bryant, şimdilik sergilediği performansla Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı LeBron James'in MVP olmayı hakettiğini söyledi.
Soruya "LeBron" cevabını veren Kobe düşüncesini daha geniş bir şekilde şöyle açıkladı;

"Açıkçası ben onun büyük bir hayranıyım. Dünya onunmuş gibi görünüyor. Bu yaz onunla oynarken (Pekin Olimpiyatları), çalışma etiğini gördüm, onunla ilgili herşey inanılmazdı."

Valla ben en başta oyumu Lebrona attım ama Lakers-Cleveland Maçını izledikten sonra Kobe'nin nasıl büyük bi oyuncu olup Lebronu ağlatma seviyesine getirdiğini gördüm :) Hele bi Fade-Away yaptıki dip çizgiden Lebron bloklayamadı diye gece uyuyamamıştır bence :) :)

Evet normal sezon bitti ve Play-Off'lar başlayacak. Daha öncsinde ise MVP, Yılın koçu vs. belirlenecek.
Eğer çok büyük bir sürpriz olmazsa sezonun MVP'si;
81 maçta 37.7 dakika ortalama süre alarak 28.4 sayı 7.6 ribaund 7.2 asist 1.7 top çalma 1.1 blok ortalamaları ile oynayan 29 kez double-double, 7 kez tripple-double yapan, 3 kez 50 sayı üstüne, 9 kez 40 sayı üstüne çıkan takımı Cavs 66-16 yaparak NBA'de normal sezonu lider bitirmesinde en büyük etken olan LeBron James olacaktır...

atlcle_090321_005.jpg

Ben oyumu Dwight Howard'a verdim.Alacağını pek sanmıyorum ama Supermanin MVP seçilmesi fena olmazdı. :)

Büyük ihtimal L.James veya Kobe ikilisinden biri bu ödülü alıcaktır.

Aslında Paul Pierce'ın almasını hepsinden daha çok isterim.Ama bu rakiplere karşı imkansız gibi duruyor. :)

LeBron % 3.500.000

bu adam bu sene mvp olamazsa ben nba da bu konuyla ilgilenenlerin hakkında iyi şeyler düşünmem artık. adam bir sezon boyunca istikrar abidesiydi

Dwayne Wade: Neden ?

Azim, Hirs, Kazanma ozelegini tasidigi icin. Yenilgiyi hic kabulenmeyen yapisi yetenek ile burundugu icin. Miami takimini tasidigi icin. Sadece kendi oynamadigi icin, takiminida oynatigi icin. Oyunun her alanina katki yaptigi icin. Sayi, ribaund, assist, top calma. Kisaca bu sene Mvp gibi oynadigi icin Mvp'nin Dwayne Wade olmasi kanisindayim.

Bazı gerçekler var. Bu ödül en iyi performansa verilmiyor. Bu ödül takımı ile birlikte en iyi seviyede olan oyuncuya veriliyor. Bu yüzden de muhtemel ödül sahibi LeBron olacaktır. Benim gözümde bu ödülü hak etmiştir. Hem bireysel performansı ile hem de bunla pekişen takım performansı ile. Diyebilirsiniz ki Wade Miami'yi tek başına taşıyor. İstatistikleri üst seviyede vs. Fakat bunlar yeterli değil. Benzer şeyleri birkaç sene önce LeBron yapıyordu. Ama takım performansı nedeni ile alamamıştı. Wade elinden geleni yapmıştır ancak takım performansı onun bu ödülü almasına engel olacaktır. Eğer wade bu ödülü alırsa o zaman geçtiğimiz senelerde bireysel performans olarak çok iyi olup takım performansı nedeni ile bu ödülü alamayan oyunculara yazık olacaktır...

Hak Edilene Verilirse Lebron Alır :) ama Kobe , wade Unutmamak lazım
Bir Lakers Taraftarı Olarak Yinede Gönlüm Kobe'den yana

Ödülü gerçek sahibi, hak eden kişi aldı... Bize onu tebrik etmek düşer. Hak edene hakkını vermek aslolandır. LeBron'a bu ödül için laf edenler neden bunu yaparlar anlamıyorum. Şahsen ben o ödülü alsaydım uyumakla kalmaz, yanımdan ayırmazdım...
''KİNG'' LeBron James artık MVP''KİNG''LeBron James...
lebron_mvp_presser_090504_038.jpg

lebron_mvp_presser_090504_035.jpg

lebron_mvp_presser_090504_033.jpg