2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da alacağı süre de azalır tabi ama ben sadece istatistiksel olarak baktım. Kaçta kaçla oynadığına da bakamadım. Aslında mantıksal olarak Galatasaray'da yükselmesi lazım. Hem takımda daha şutör isimler olduğu için savunmalar o oyunculara yoğunlaşıyor, hem de takımın toplamda attığı sayı Panküp'ten iyidir. Tabi o saydığım oyuncular da sürekli süre alamıyor ama Fener serisinde bir maç toplam 2 sayı atmışlardı mesela.

Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
Guard için kim düşünülüyor acaba, piyasada çok ismi olan bir pg de kalmadı gibi. Becky'yi kaçırmayacaktık büyük hata yaptık.
Seneye Isil yine 40 dakika oynamak zorunda kalacak heralde.

Fener'e karşı ligde birşeyler yapmak ya da Euroligde istenen seviyeye çıkmak istiyorusak Yasemen'e güvenemeyiz. Oyun kurucu çok önemli ve mutlaka alınmalı.

FibaEurope'ta Jekabsone'le ilgili bir haber var. Orada şu cümleler geçiyor.

Jekabsone was under contract but could have paid a buyout clause and left for a new team.

Ros Casares, Halcon Avenida and Galatasaray were all teams thought to be chasing her signature.

Anlaşılan transfer sezonunun başında ilgilenmişiz; ama o takımında kalmayı seçmiş. Çok iyi transfer olurdu.

Yine çok iyi bir kadro kurup direksiyona acemi şoför geçirmeyi planlamıyoruz umarım. Işıl' ın henüz nasıl döneceği belli değil, Nilay' ın performansı ortada, Yasemen' e ne kadar inansak bile bu tempoyu birden kaldırabilecek mi? Yani: ''Guard alın guard!''

Tamam ! Haberi görünce gireyim dedim. ;)

Anete J?kabsone-?ogota Guard mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...