2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıl
Yasemen
Tuğba
Bahar
Nihan
Gülşah
Augustus
Fowles
CAndice
Doneeka
2 alt yapı oyuncumu var kadroda,ayrıca alınacak bir avrupalı uzun ve Türkleştirmek istediğimiz bir oyuncu,Nilay'ın gideceğide kesin değil...

Kadroda bulunan 12 kişinin de çok iyi olması gerekmiyor bence.

Türk oyuncular ışıl,bahar,tuğba üç aşağı beş yukarı denk ayardalar.Şu aşamada

daha iyilerini de bulamayacağımıza göre..

Yabancı oyuncularımızın çok çok iyi olması gerekiyor.Bence en önemlisi de 4 nu

mara da oynayabilecek olan( sophia olur ise bomba olur) bir devşirme oyuncudur

3 yabancı+1 devşirme+ışıl ya da bahar çok iyi bir 5 olur..

Bir devşirme uzun ve bir 5 numara Avrupalı takviyesi ile yeterli bir takım olabiliriz...
Yapacağımız çok kritik iki hamle kaldı bence...Birisi zor birisi kolay hamle...Avrupalı 5 numara kolaylıkla halledilebilir,alternatif çok...Hatta bahsedilen genç oyuncu bence çok iyi olur,Fowles'a yedeklerken tecrübede kazanır...Ancak 4 numara devşirmesi kolay gözükmüyor,bu zor bir hamle olacak...

Kerem bey bu devşirme işlerini bazıları çok iyi yapıyor.Hemde her branşta.Artık bizim de bu işe bir el atmamız gerekmiyor mu?Dediklerinizede katılıyorum.Devşirme bir 4 nmara ve bir avrupalı uzunla anlaşsak kadromuz yeterli olur bencede.

şimdide de emir preldzic türk oluyor. yok efendim milli takım içinmiş. yalan dolan. fenere yarasın diye yapılıyor bunlar. madem amaç 2010 dünya kupasıydı daha önce aklınız nerdeydi. fenere kıyak yapmaktan başka birşey değil bu. bayanlarda zaten yıllardır bir sürü devşirmeyle oynuyorlar. futbolda aynı şekilde. bizim elimiz armut mu topluyor?

Bir biz de yok desenize.

Teşekkürler Kerem Bey;

Bir sorum daha olacak..

Devşirme oyuncu olmaya hak kazanan oyucular hakkında bilgisi olan var mı?Kapsamlı bir soru ama yararı çok olabilir.

Yasemen'i saymamıştım ben. Konuşulan 2 genç oyuncu var. Alınacaklarını düşünüyorum.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Işıl
Yasemen
Tuğba
Bahar
Nihan
Gülşah
Augustus
Fowles
CAndice
Doneeka
2 alt yapı oyuncumu var kadroda,ayrıca alınacak bir avrupalı uzun ve Türkleştirmek istediğimiz bir oyuncu,Nilay'ın gideceğide kesin değil...

Esra nerde o kadro da ? gidicek mi Esra ? yakar yıkarım burayı o giderse..

elinde Augustus varken ligin en iyi statik şutorunu göndermek büyük aptallık olur.. 1 sene sokamadı diye bu sene de sokamıcak anlamına mı gelir bu.. büyük hata olur büyük.. 2 sene sonra fener alır bakarız boş boş öyle yedikçe cafer de 3leri..

Levent ÖKTENER' Alıntı:

elinde Augustus varken ligin en iyi statik şutorunu göndermek büyük aptallık olur.. 1 sene sokamadı diye bu sene de sokamıcak anlamına mı gelir bu.. büyük hata olur büyük.. 2 sene sonra fener alır bakarız boş boş öyle yedikçe cafer de 3leri..

beşiktaşla anlaştı diyorlar

Levent ÖKTENER' Alıntı:

korkma abi esrayı fener almaz.3 sene öncesi gibi değil esra.artık ligimizin kalitesi çok arttı .ayrıca esra normal sezondan çok play-off ta lazım olyor takıma fakat savumalar sert olduğu zaman mersin-fener gibi esrada eriyip gidiyor.normal karşılıyorum esranın gidişini.

Levent ÖKTENER' Alıntı:

Levent Abi,

Esra Şencebe'nin öyle şut performansı gösterdiği tek sene o aslında. Yani, o takım hepimize çok sevdirdi kendini, kalmasını da isterim de, son iki yılda Esra Şencebe'nin iyi olmadığını kabul etmek lazım. O yılki takımın havası, Cem Hoca'nın oyuncuyu iyi kullanması da önemli faktörlerdi demek ki. Ondan önceki sezonlarda da 1 no gibi oynuyordu zaten.

Tabii, şu da var alacağımız yerli oyunculardan muhtemelen hiçbiri Esra Şencebe'den fazla katkı veremeyecek, amaçlanan gelecekte daha fazla katkı verecek oyuncuları bulabilmek sanırım.

Arkadaşlar Wigigins sakatlandığına göre yerine İspanyol Amaya Valdemoro yu alsak çok önemli bir oyuncu hem kendi şutunu hazırlaya biliyor 2009 EL te 18 sayı ortalamasını tuturmuştu onu alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...