Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Belli olmaz ya,Hollanda çoğu kişiye göre ballı bir takım,bi kırmızı kart çıkar ispanya'ya maçın ilk 30 dakikasında herşey değişir.
Dediğim gibi ekstra bir durum işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Belli olmaz ya,Hollanda çoğu kişiye göre ballı bir takım,bi kırmızı kart çıkar ispanya'ya maçın ilk 30 dakikasında herşey değişir.
Emin abinde bir teşekkür bekliyor sendenVolkan Kızıltaş' Alıntı:Gönül Hollanda , mantık İspanya diyor![]()
Ben şanslı diye birşey demedim ki,çoğu arkadaşın şanslı bulduğu hollanda dedim,ayrıca bahsedilen bu dünya kupası,eski dünya kupalarında şansız olabilir ama bu dünya kupasıda o şansızlığı kırmak için birebirdir.Sühan Cem' Alıntı:Bayram şanslı takım dediğin Hollanda ' final oynadı ikisinde de ev sahiplerine kaybetti hem de iyi oynayarak.Şimdi bir nevi evsahibi
Semih Ural' Alıntı:Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)
Puyol is the Captain!
Bende tam tersi,Futbol anlamında doyamadım kupaya,mesela bugün bile Almanya-İspanya maçının ikinci yarısını izlemedim,Final maçı zevksiz olursa onuda yarıda bırakırım,galiba futbol'dan soğuyorumBurak Barut' Alıntı:Ben bu Dünya Kupasından inanılmaz zevk aldım.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Semih Ural":2cjoh0zg]Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)
Puyol is the Captain!
Umut Öncel' Alıntı:Biz nasıl Dünya 3. olan milli takımımıza katkı yapmışsak aynısını Barça yapıyor İspanya'ya.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=51&t=67372
Kahin ahtapot hakkında bilgi öğrenmek isteyen vardı sanırım...