• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Normal Sezon (Regular Season)

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Emre Yüksel
Normal sezon maçlarını bu başlık altında konuşuyoruz.

Aylardır süren lock-out belirsizliğinin ve tartışmalarının sonunda, nihayet start veriliyor.. Pazar akşamı oynanacak 5 maç ile başlanacak.

Tsi 19.00 da başlayacak New York-Boston açılış maçı cnn turk'te canlı.. Maçları Orkun Çolakoglu ve Kaan Kural anlatacaklarmış.

Diğer maçlar;

Miami -Dallas (gecen seneki finalin rövanşı)
Chicago-LAL
Orlando-Oklahoma
Clippers-Golden State.

League Pass de 9 Ocak'a kadar ücretsiz hatırlatalım.

Cnn türk ? Gerçekten ücretsiz mi ?

Chicago - Oklahama finaline yürekten inanıyorum kadrolardaki değişiklikler çok olmazsa.

Bende Miami - Oklahama finali bekliyorum.

Üyeliğimizi aldık 9'una kadarmış onada şükür.5-6 gün aralıksız izlerim maçları sonrası finaller :)

Maç Cnn Türk te şifresiz mi arkadaşlar yayın haklarını D Smart aldı diye duymuştum da ?

Maç Cnn Türk te şifresiz mi arkadaşlar yayın haklarını D Smart aldı diye duymuştum da ?

D Smart aldı ama CNNTürk haftada 2 maç vercekmiş.O yüzden şifresiz.2 maç çok az ancak finalleri komple CNN vercekmiş.Ona da şükür :)

Son Dakika: Pau Gasol, Joakim Noah ve Carloos Boozer'a karşılık Chicago Bulls'ta !

Link verebilir misin aradım bulamadım bu tür birşey ?

Face'ten görmüştüm bu haberi ama çoğu site yalanlıyor. Yok galiba öyle bir şey.

Bana inandırıcı gelmedi cap dengesi açısından. Mantıken zaten inanılası değil.

Benim gibi cap dengelerini bilmeyenler inanıyorlar işte :)

Bu takas haberini, birileri çok iyi sallamış. Çünkü akıl, mantık yok.

Memphis Zack Randolph ve Marc Gasol karsılığında Dwight Howard diyorlar nedir doğruluğu :)

Atlanta'yı nasıl iddialı buluyorlar sağda solda meraklar içindeyim. Yıllar yılı sezon içi sürpriz galibiyetler alıp play off'larda denize dökülen bi takım hüviyetinden öteye daha geçemediler ve geçeceklerini de düşünmüyorum. LeBron ve Wade'siz Miami karşısında yenildiler. İşin ilginci daha geçen gün tam kadroyla yenmişlerdi. Büyük takım olmak ayrı bir olay, daha çoook ekmek yemeleri gerek.

Şu an oynanan Suns-Bucks maçının ilk 6 dakikası itibariyle Steve Nash'in 9 asisti var. Büyüksün reis..

Az önce biten maçta Orlando'ya yenildik. Son 2 dakikaya kafa kafaya girip her zamanki gibi aptalca maç verdik. Yettin artık be wonderkid ; olcaksan ol artık tribindeyim.

Geri