• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyup abi twitterda '' Galatasaray'ın ilgilendıgı uzunlardan Krstic cska ile anlaşmış '' dedi Büyük düşünüyoruz

Kristic çok önce imzaladı Cska ile zaten,bugün belli olan birşey değil ki bu.

Krstic sezonun ilk büyük transferiydi zaten. 3 yıl 6 milyon dolar deniyordu ücreti için.

barca alan anderson ve terrence morris'i serbest bırakmış. Alan Anderson tam otururdu takıma leşke alabilsek..

Morris 4 numara için olabilir.Yalnız Krsticle ilgilenmek bile bizim adımıza olumlu bir gelişme.

Terrence Morris iyi olurdu aslında ama 4 numara rotasyonumuz tam

alan andersonda tam bizlikti alırsak iyi olur...

Bence Andricin yanına bir tane daha yabancı pivot düşünülüyor.Furkan 4 numarada kullanılacak

Yalnız Furkanda pek şut yok daha doğrusu hiç yok.Sadece içeri inen paslarda bitirebiliyor.5 numarada kullanmak daha doğru olur.Orada iş yapar.

Furkan 4 numarada oynuyor arkadaşlar. boyu size ı filan 4 numaraya uygun. çok fazla pota altında olması ribaunt çekmesi onu 5 numara gibi algılamamıza sebep oluyor. ama Furkan şu haliyle ne 4 ne 5'tir 4,5 diyebiliriz. Orta mesafe şutunu geliştirdiği anda Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından birine sahip olacağız. İnşallah özel şut idmanları yapıyordur sık sık. bir anda yükselip herkesten yukarı çıkıp ribant alması mükemmel. ve çok çabuk zıplıyor. Ribaunt için sezgileri çok yüksek.

Furkan 4 numarada oynuyor arkadaşlar. boyu size ı filan 4 numaraya uygun. çok fazla pota altında olması ribaunt çekmesi onu 5 numara gibi algılamamıza sebep oluyor. ama Furkan şu haliyle ne 4 ne 5'tir 4,5 diyebiliriz. Orta mesafe şutunu geliştirdiği anda Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından birine sahip olacağız. İnşallah özel şut idmanları yapıyordur sık sık. bir anda yükselip herkesten yukarı çıkıp ribant alması mükemmel. ve çok çabuk zıplıyor. Ribaunt için sezgileri çok yüksek.

Karşıyakada daha önce hep 5 numara oynadı hatırlatıyım.2.07 boyunda.Şu andaki şutuyla 4 oynaması çok zor ama geliştirebilir tabi.

Karşıyakada daha önce hep 5 numara oynadı hatırlatıyım.2.07 boyunda.Şu andaki şutuyla 4 oynaması çok zor ama geliştirebilir tabi.

Tugay kardeşim, ben de onu diyorum işte öyle sanılıyor. ama Furkan her zaman 4 numarada oynadı. emre bayav ve stanoyevic 5 numara oynuyor karşyaka'da Furkan 4 numara oynuyor. Ben özel olarak takip ettiğim için Furkan'ı oradan biliyorum. Ümit milli takım'da da 4 numara furkan oynuyor, 5 numara sertaç. ama 5 numarada da kullanılır tabi biraz daha sertleşmesi ve sırtı dönük oyunları öğrenmesi lazım. pozisyonunu gösteren bazı linkler aşağıda.

http://www.kskbasket.net/v2/detay.html?func=showPlayers&p=2&ttid=17
http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=1449&s=0910

Arkadaşlar daha kesin bişe yok dimi Furkan konusunda Resmi sitede felan yazmıo hemen bizdeymiş gibi konusmayalım ReYES gibi olur sonra :D

vallaha bizim bu futboldaki alt yapı olduğu sürece karşıyaka'yı satın alırız. :)

Satın almak diyorsunuz ama ayıp olmuyormu biraz asım bey?

Satın almak diyorsunuz ama ayıp olmuyormu biraz asım bey?

oyuncu bazında söylemek istedim. futbolcu basketbolcu takasına atfen. yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. amacım kulübü satın alırız demek değildi.

KSK Furkan için bizle anlaştığını açıklamış. Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri