• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri

Yasemen de 5 sayı 7 asist 1 ribaund 1 top çalmayla oynamış atlamayalım :)

D.Hodges son periyotta hiç süre almayarak 22 dakikada 7/9 2lik 1/1 3lük 3/4 serbest atış yüzdesiyle 20 sayı 2 ribaund 3 asist ile oynadı.

Sercan Horozcu' Alıntı:
D.Hodges son periyotta hiç süre almayarak 22 dakikada 7/9 2lik 1/1 3lük 3/4 serbest atış yüzdesiyle 20 sayı 2 ribaund 3 asist ile oynadı.
nazar değmesin vala :)

Gintare Petronyte Belçika maçında 22 dakikada 13 sayı 7 ribaund

Kanser oldum vallahi izlerken. Takımdan da değil Ömer-Batur ikilisinden.

Yakaladıklarımı yazayım.

- Ömer Koçsan'ın maçın başlarında takımları karıştırması ve Macaristan hücumunu bizimmiş gibi anlatması. Basket sonunda bayağı sevindi, hatta Macar oyunculardan birine Birsel birine Bahar dedi :) Sonra çaktırmadı tabi, hatasını anlayınca...

- Batur Dedemizin Ceyhun Hoca genç oyunculara şans verirken, "Bebelerle oynamasak daha iyi olur" tarzında konuşması. Bebe nedir yahu? Milli takım oyuncuları bunların hepsi.

- Batur Dededen Ömer Koçsan'a vakit kalmıyor konuşmak için. 30 saniyeliğine de olsun sus lütfen adam.

- Fb Tv şuraya Kadın basketbolundan anlayan 2 adam bulamadı mı çok merak ediyorum. Yaptıkları iş yine ellerine gözlerine bulaştı.

Karadağ'dan basket haberi mi var diyecekler sanırım bir dahaki maç ki o son nokta olur hakikaten.

Bu arada Macaristan maçında Bahar 16 sayı ile oynamış.

Takım Eurobasket 2011'e katılmayı garantiledi, üstüne bir de Dünya Basketbol Şampiyonası başlayınca tamamen unutmuşum burayı.

Kızlar bugün 70-62 kazanmış karadağ karşısında ve grubu lider bitirmişiz.

Eurobasket 2011 için çok ümitliyim ben, bekleyip görelim takımımızı.

Geri