2012-2013 Sezonu Hazırlıkları

Rixos Cup öncesi oynadığımız 8 maçta yeni transferlerimizin yaptıkları ;

Henry Domercant : 145 Sayı 17 Ribaund 3 Asist 5 Top Çalma

David Hawkins : 82 Sayı 29 Ribaund 11 Asist 4 Blok 4 Top çalma

Jamont Gordon : 68 Sayı 16 Ribaund 30 Asist

Ersin Dağlı : 79 Sayı 46 Ribaund 7 Asist

Engin Atsür : 36 Sayı 23 Asist

Cenk Akyol : 97 Sayı 8 Ribaund 6 Asist

Takımımız ise 8 maç sonunda 829 Sayı atarken potasında 823 Sayı gördü.Ayrıca takımımız 2 turnuvayı 1. Sırada tamamlayıp 2 kupa kazandı.Ersin Dağlı ise 2 mücadelede forma giymedi.Yeni transferlerden Boniface N'dong izinli Milan Macvan ise Milli takımda olduğu için hazırlık mücadelerinde forma giyemediler.Takımımız, 10 Eylül'de İtalya kampını sonlandırıp İstanbul'a dönüş yapacak.

Domercant'ten sonraki en skorerimiz Cenk olmuş hazırlık maçlarında..Onun da bu sezon geçen sezonki Serhat Çetin katkısına benzer bir katkı verebileceğini düşünüyorum.Ergin Hoca'yla kendini bulacak gibi duruyor...

İşte Galatasaray.İşte ergin hocamız..İşte basketbol...Ünal Başkan bu takımı ve hocayı getirdigin için bir kez daha teşekkürler... Ne fb ne efes,şampiyonluk bu sene bizimdir! 3 kupada yola! cenk akyol için ise böyle devam..artık piştin sıra patlamada..seni savunan oyuncular düşünsün ve seni takımlarında düşünmeyen coachlar!!!!!

Allah nazarlardan saklasın.Darısı en önemli 3 kupa olan Türkiye,Euro Cup ve Lig kupasına inşallah...

Sinyaller çok olumlu.Ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekir.Aman dikkat...

Burda daha öncede yazmıştım ergin hocanın eoyuncu seçimlerini çok beğeniyorum diye sistemine göre oyuncu seçimi çok iyi. Umarım böyle devam ederler. Daha takıma macvan furkan n dong ender göksenin gelecek şu furkanıda elimizde tutabilseydik çok iyi olacaktı tam olmuşken gitti adam sertaçtan açıkçası umudum yok hiç gelişim katedemiyor.

Dedim ya bu takım bu sene şampiyon olacaktır buna yürekten inanıyorum.

Elim ayağım titriyor nereye yazacağımı bilemedim .. Bizi maç satmakla suçlayan , şube yöneticisi çıkıp Burak Yılmaz şerefsizdir diye açıklama yapan Olin Edirne'nin sezon açılışına gidiyormuş ŞAKA gibi kim ayarladıysa helal olsun ! ! !

Elim ayağım titriyor nereye yazacağımı bilemedim .. Bizi maç satmakla suçlayan , şube yöneticisi çıkıp Burak Yılmaz şerefsizdir diye açıklama yapan Olin Edirne'nin sezon açılışına gidiyormuş ŞAKA gibi kim ayarladıysa helal olsun ! ! !

Serdar Yiğitsoy söylemiş o sözleri ve şu an Olin ile bir bağlantısı yokmuş...ve Olin başkanı Galatasaray Kongre Üyesiymiş bu bilgileri bulabildim...

Olin 26 - 33 Galatasaray / Furkan 10-6-1 - N'Dong 10-3-1 / Macvan 7-3-1 / Engin 2-1-5 / Ender 2-2-0 / Cenk 2-2-0 / Göksenin 0 -3 -0

14/21 2 Sayı
0/11 3 Sayı
5/5 SA

6 TK 6 TÇ 4 Blok

Olin 55 - 63 GSMP Maç Sonucu /

Ender 18 Sayı 3 Ribaund 1 Asist 1 Top Kaybı
Furkan 12 Sayı 9 Ribaund 2 Asist 2 Blok 1 Top Kaybı
N'Dong 10 Sayı 11 Ribaund 1 Top Çalma 3 Blok
Macvan 10 Sayı 7 Ribaund 2 Asist 3 Top Kaybı
Engin 8 Sayı 2 Ribaund 6 Asist 3 Top Kaybı 2 Top Çalma
Göksenin 3 Sayı 3 Ribaund 1 Asist 1 Top Kaybı 2 Top Çalma
Cenk 2 Sayı 3 Ribaund 2 Top Çalma 2 Top Kaybı

19/34 2 Sayı 6/24 3 Sayı 7/9 SA 12 Top Kaybı 7 Top Çalma 5 Blok

Bu sene şutörlerimizden çok umutluydum ama kupada olsun hazırlık maçlarında olsun beni yanıltıyorlar. İnşallah ligde ve Avrupa'da bu kadar kötü yüzdeyle 3'lük atmayız.

Ne demek istediğinizi anladım ancak takım doğru dürüst tam kadroyla bile çalışmamışken yıkıcı eleştiriler yapmak için erken.