2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

-Fenerbahçe Belhanda'yı alamamış.Webo ve Emre'yle görüşmelere başladıklarını bildirdiler.A.Madrid başkanı Emre konusunda bizim bir fikrimiz yok bizle görüşen olmadı demiş.

-Beşiktaş Niang ile ilgileniyormuş.Niang ya Fransaya yada Türkiye'ye geleceğini söylemiş.

-Batuhan Karadeniz Deportivo La Caruna ile görüşüyormuş.

-Anton Ferdinand Bursaspor ile imzaladı.

-Ayila Yussuf'u Orduspor kiraladı.

-Frank Riijkard Bursaspor'u geri çevirmiş.Sezon ortasında takım almam diyerek.Sven Goran Ericsson ile görüşecek.Son alternatif Saffet Susic.

-Bir de transfer iddaası var bizimle ilgili Serdar Aziz için harekete geçmişiz.Bursaspor bonservisi bizde olan Colin Kazım Richards'ı istiyor.Takas+Para iddaası var.
 
Avrupada şöyle bir kadro ile oynarız diye tahmin ediyorum:


En büyük handikap şu: Sol kanatta Riera'ya yardım edilebilecek mi? Amrabat ilk yarı defansif katkıyı vermediğinde neler oldu hep beraber gördük.
 
Niang Beşiktaşta ! Ziegler büyük ihtimal Fenerde.. Serdar Aziz'in İstanbul'dan ev tuttuğu söyleniyor... Sanırım ara dönemin en kârlı takımı biz olduk. Fener sol bekine bir sol bek daha alarak gereksiz para saçtı. Kuyt-Semih-Sow'un oldugu yere Webo'yu alarak sırf taraftar tepkisinden kaçınmak için transfer yaptı.. Emre'yi de aldıklarına göre Topal-Meireles-Baroni 3 lüsünden birini kesecekler. Yine boşa para saçtılar.. 3 yıldızın 2 ocakta kampta olacagını söyleyen azize helal olsun iyi kandırdı taraftarı.. :D
 
Aykut Erçetin ile yeniden anlaşmışız sanırım.Fatih hoca uzun zamandır Eray'ı yedek kaleci olarak kadroya alıyordu.Ufuk Ceylan'ı düşünmüyordu sanırım .Aykut'u yeniden geri çağırmış.
 

Üst