2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Yaptığımız transferlerden sonra avrupa'da Messi for sign Galata geyikleri dönüyor. Tabi yaptığımız tabi prestij getirmekle birlikte diğer yıldız oyuncularında tutumunu değiştirmiştir. Bu oyuncuları getirmek daha kolay olacak bundan sonra.
 
Acaba diyorum ortada bu kadar stoper açığı ve birazcık da sol bek açığı varken yönetim gerçekten vaz mı geçti yoksa bu da bir oyunmu. Haftaya bombalar patlamasın yine ?
 
Chelsea sezon sonu Lampard'ı bırakacakmış, Robben de ne zamandır ayrılmayı düşünüyordu forma şansı da bulamıyor zaten. 2 oyuncunun da yakın arkadaşlarını transfer ettik hazır. Melo da formsuzken onu gönderip, Selçuk'un yanına Lampard güzel gider. Sağ açık ihtiyacımızı da Robben giderir. Çok mu hayâl kurdum diyeceğim de Sneijder ile Drogba'dan sonra hayâl limitlerimiz genişledi :)
 
Pepe soylentileri var korkuyorum goygoy demeye :)

Pepe:Korner atışlarında ileri gidebilir miyim ?

Mou:Galatasaray'a git


Boşuna sevmedik biz Mourinho'yu , Madrid'i :).Ama şaka bir yana bu sefer ki imkansız Madrid bırakmaz


Bu arada sonumuz Beşiktaş gibi olmasın diyenler bir baksın ;


Ligin ilk 6 ayında borcu en fazla artan takım 46,11% ile Fenerbahçe ,2'inci %16 ile Bjk , TS'nin borcu %4 artarken, GS'nin %6 azaldı. (KAP)
 
Elmander ------- > Stoke


3-4 milyon euroluk bir tekli varsa teşekkür edilip yollansın.Forvet pozisyonumuz çok şişti zaten ayrıca Türkiye ve Galatasaray'ın son durak olmadığını göstermek içinde güzel bir fırsat.
 
Stoper transferi yabancı değil de Serdar Taşçı olsa çok daha güzel olur Pepe gelmiş kadar sevinirim kontenjan açılacağı için.Ayrıca Taşçı içinde çok iyi futbolcu diyorlar.
 

Üst