2013-2014 Euroleague Oyuncu Oylaması

Arkadaşlar Euroleague yılın takımı için oylamasında 3 oyuncumuz var; Arroyo-Erceg-Bonsu. Özellikle Arroyo'yu hakettiği yere çıkarmamız için sizde oylamaya katılın. Oylamada 3 oyuncumuzu seçtikten sonra diğer sececeğiniz oyuncular Malaga, Laboral gibi gibi takımlardan olsun (Pleiss, Nocioni gibi) Burada en büyük rakiplerimiz Yunanlılar. Yunanlılara oy vermeyiniz.

Ben oylarımı Arroyo-Erceg-Bonsu-Jamon Gordon ve son olaylardan dolayı Langford'a verdim. Şuanda Arroyo önde Yunanlılar her an bir baskın yapabilir. Hergün 1 oy kullanabiliyoruz. Oylama 28 Nisan'a kadar devam edecek.

A lisans almamızda önemli bir etkiye sahip olabileceği unutulmamalı.

ALL-EUROLEAGUE TEAM 2013-2014

Arroyo'ya verdim oyumu. Sırf Galatasaray oyuncusu diye Bonsu'ya falan oy verecek halim yok hak etmediği halde. Arroyo hariç kalanını uzunlara verdim.Başka guarda oy verip rakip yaratmaya gerek yok.Keza Jamon Gordon tarzı yine hak etmeyen oyunculara da sırf bir dönem bizde oynadı diye oy atmak da saçma.Gordon'a gelene kadar Avrupada milyon tane adam var

Arroyo-Erceg-Bonsu dışında vereceğimiz isimler Stimac, Caner Medley gibi sıralamaya bile giremeyen isimler olursa daha iyi olur