2014/15 Sezonu Kombineleri Çıktı, Sıra Bizde!

Fiyatına bakmadan saha içi olsun isteyen bir sürü tanıdığım insan var gerek kendi çevremde gerekse bu sitede. Fakat kimle konuşsam alamamış saha içi kombinesini. Peder bey yenileme ile almasa muhtemelen ben de alamayacaktım. Ki yerim öyle ahım şahım değil , oyuncu çıkış tünelinin dibindeki pota arkası koltuklardan biri.
Lütfen artık şu peşkeş işine bir çözüm bulsun yönetim. Bu insanları soğutmak hiç iyi bir fikir değil.

Kombinemi aldım.

Lütfen şubeye destek olmak için siz de alın arkadaşlar/abiler. Şubenin taraftar desteğine ve paraya ihtiyacı var.

Bench arkasından kombinemi aldım.Günümüzün tüketim şartlarında,Anderlecht maçının bilet fiyatlarını da görmüşken bu rakamlara burun kıvıramayız.Son Euroleague şampiyonunu ve son Euroleague çeyrek finalistini izleyeceğiz.Lig özelinde TBF rezil rüsva bir halde olsa da ligin kalitesi bütçelerle doğru orantılı olarak fena durumda değil.
Passolig sonrası ve dünkü Arena'yı görmüşken Abdi İpekçi'nin vereceği oksijeni betimlemiyorum dahi.

Kombine yenileme ve satış döneminde en azından belirli bir süre için kombine ofisi mesai günleri konusunda düzenleme yapılmalı. Yine 2 gün tatilleri olsun ama cts pzr yerine mesela pzt salı olsun. Bir çok kişi hafta sonu müsait oluyor.

İzmirde yaşamasaydım kesinlikle basketbol kombinem olurdu ve voleybolu da takip ederdim. Maalesef cimbomum nerdeyse izmire gelmiyor.(ksk deplasmanini saymiyorum orada deplasman yasağı olur) aliağa düşmeyeydi iyiydi :) istanbulda yaşayan arkadaşlar bu sene kesinlikle salonu doldurmalıdır.

Persembe günü kombine mi arenada ofisten teslim aldım.
Kombine nin üstünde resimi geçtim isim bile yok.
Tasarımı pek beğenmedim açıkçası....

Selamlar arkadaşlar foruma bir süredir üyeydim ilk mesajım bu , kombineyle ilgili bir sorum olacaktı ; ben bugün almayı düşünüyorum kombineyi fakat valencia maçına kadar yetişebilir mi kombine kartı elime ya da kombine kartı valencia maçına kadar yetişmesse normal maç bileti almadan girme şansım olur mu maça şimdiden teşekkürler

Anıl Emir;n887182' Alıntı:
Selamlar arkadaşlar foruma bir süredir üyeydim ilk mesajım bu , kombineyle ilgili bir sorum olacaktı ; ben bugün almayı düşünüyorum kombineyi fakat valencia maçına kadar yetişebilir mi kombine kartı elime ya da kombine kartı valencia maçına kadar yetişmesse normal maç bileti almadan girme şansım olur mu maça şimdiden teşekkürler

En iyisi 444 0 1905'i arayıp sor bence.