Daha önce de belirttiğim gibi forma dizaynı çok başarılı olmuş dünden beri formayı incelediğimde bir kaç küçük düzeltilecek şeyler var bana kalırsa öncelikle formanın ön kısmında ki forma numaraları biraz fazla aşağıda basılmış bana mı öyle geliyor düşündüm ama tv de gloria cup maçlarını izlerken diğer takımların önündeki oyuncu numaralarının konumlandırılmalarıyla karşılaştırdım ama bizim formanın önündeki numaralar biraz aşağıda basılmış diğer takımların formalarına göre, biraz daha yukarıda olsa öndeki bez forma reklamı biraz daha üstte kaydırılsa daha güzel durur gibi reklam bez yapıştırma olduğundan basketbolcularımızın üzerinde gördüğüm kadarıyla hiç estetik durmuyor . Ayrıca liv hospital yazısı çift satır konumlandırılacağına kırmızı renk bez yapıştırma yerine, yine kırmızı renk tek satır şeklinde yazılıp baskı kullanılsaydı güzel olurdu ayrıca armamız bir tık daha büyük olsaydı daha hoş olurdu .
Zannedersem bu formayı dizayn ederlerken daha önceki forma başlıklarını dikkate almışlar o yüzden yazdım bu gözlemlerimi, formayı daha güzel gösterenin detaylar olduğuna inanıyorum tekrardan forma dizaynında emeği geçenlere teşekkür ederim