• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko'yu tutamazsak yazık olur.Micov,Weems,Papanikalou filan alamayacağımıza göre geriye gideriz o bölgede.

Bu arada Marko'ya nazaran penetresinin iyi olması haricinde Marko ile hemen hemen aynı tipte Krunoslav Simon var. Ama onun kontratı var Kuban'la. (Ceza şutlarında da Marko daha iyidir yalnız)

Yani olur da Marko ayrılırsa ilk hedefimiz o olmalı. Ama dediğim gibi kalmalı bence, gitmesin bi yere...

Alexander Koul da iyi pivottu ha.. kesin bilgi..yayalım..

Hepimiz haklı olarak yabancı transferine odaklandık ama gözüken o ki Ender ve Cenk oldukça yüksekten uçuyorlar. Yerlilerde de sıkıntı var anlaşılan.

Cenk, play-off final serisi hariç diğer kısımda yattı resmen. Lig de normal sezonda katkı veremedi.

Ender, iki ucu keskin bıçak, topu al sağa vur sola vur penetre et penetreyi kes dışarı çık sonra salla şutu (: Biz oynatmasını beklerken kendi üzerinden oynuyor, savunması da evlere şenlik zaten.

Ender, yanılmıyorsam 1 Milyon TL gibi uçuk bir ücret isteği vardı. Israr ederse yolu açık olsun, teşekkürler bu zamana kadarki hizmetleri için.

Barış ERMİŞ daha hücumu kısıtlıdır ama en azından takımı oynatır asist yapar vs...

Abi başlarım Simon'a Weems'e ne gerekiyorsa yapılsın ama Marko tutulsun. Adam senin formanı terletirken sakatlanmış, yatmamış çalışmış dönmüş Kubana atmış bir üst tura çıkarmış, Bjkye atmış seriyi İpekçiye taşımış, Banvite atmış(hele ki 4.maç) final yaptırmış, final serisinde 2.maçta atmış emek hırsızları olmasa belki de şampiyonluğu getirmiş, atarken bi o kadar iyi savunmuş her şeyi yapmış hala Marko uzak ihtimal diyor Özyer efendi. kusura bakmayın benim gözüm yıldız transferinde değil çok da isimci olmaya gerek yok ama önce içindeki yıldıza kıymet vermeli. Yazıyorum şuraya seneye Marko yerine her maç otuz, kırk atan adam da getirsen yine bu forumun sayfalarına AH BE KEŞKE MARKO GİBİ BU FORMAYI SAHİPLENEN BİRİ OLSA diye yazılacak... NE YAPIP EDİN TUTUN ŞU ADAMI..... Hele ki eğer doğruysa bu bahsedilen sponsorluk bütçesiyle bi zahmet !

Lawal + Zaza cuk oturur rotasyona. Lawal'i yine izledim acayip acayip topları blokluyordu, savunmada çok hırslı, zaten onu gören atışını bozuyor.

arroyo-spanoulis-langford yerine arroyo-hickman-langford daha iyi olur gibi geliyor hem daha ucuz hem daha mümkün.

arroyo-ender-sinan
hickman-langford
marko-cenk
erceg-kerem gönlüm
dunston-furkan

beni tatmin eden bir rotasyon açıkcası. bertans da 7.yabancı olacaksa harika olur.

Murat Özyer denen şahıs sen önce eksik yerleri tamamla! Sen kim oluyorsun da Marko'yu gönderiyorsun be adam? Bir de söylemiş utanmadan. Neymiş Kerem Gönlüm'le mesafe katetmiş. Ulan işin gücün yok her sene GS'li olduğunu söyleyip şirin gözüken, aynı zamanda Efes'e karşı da bizi kullanarak istediği sözleşmeyi alan, nihayet 40 yaşında gelen(o da Efes düşünmediği için) Kerem Gönlüm'ün mü peşinde koşuyorsun? Sen önce takıma müthiş uyum sağlamış, en savaşçı oyuncun Marko'yu tut elinde, taraftarın daha fazla nefretini kazanma. Beceriksizlikte iyice level atlama!

Bence MARKO kalır doğal olarak sakatlığından sonraki performansını koz olarak kullanıyor belli mesafede buluşuruz MARKO ile..!

Zaza ve Spanoulis'de gözler..!

Pegasus Arena ne güzel olur

FB Ülker Bo'yu yolluyomuş, hatta sözlemesini feshetmek için 300 bin euro vereceklermiş. Şikeciler isyan ediyo Obradovic'e, gitmesini istemiyorlar.

Bo'yu transfer ediyomuşuz bi de, beleşe falan. Kural değişti buy out da yok çünkü. Kafama yattı he. :)

15 bin kişilik boğucu ambiansı olan bir salon...Mümkünse stadımızın yakınlarına olmalı.. PEGASUS ARENA...Ne güzel de yakıştı..!

Bu bence müthiş bir haber . Şutor guar hakkında bilgi verirsen sevinirim hocam bu arada marko durumu nedir sıkıntı olur mu ?

Şöyle bir durum var ama nereye yapılacağı onun planlaması yani kısa vadeli bir durum değil salon işi . Marko konusu çok karışık gerçekten aldığı ücretin neredeyse 2 katını istiyor ve düşürmüyor da istediği ücreti umarım olmaz ama yerine inceden de isim aranıyor . Cenk ile anlaşıldı ama yönetim gerçekten garip sezon bitmeden anlaşılan ücretle final serisinden sonra Cenke teklif edilen ücret arasında fark var bu neden yapılır gerçekten anlamak elde değil bir kaç sezon önce Şaziye olayından hiç ders almadı Sayın Özyer ! Biraz beklemek lazım tabiri caizse ya mutlu son olacak ya da Özyer sıvayacak yaptığı işi .

Arroyo, Langford, Spanoulis... Hep komutanlardan konusuyoruz, birde asker aramak durumunda kalmayalim.

Takimi, sistemi, sehri, herseyi bilen Marko gibi asker bulamayiz, insallah oyle bir sey olmaz ki olacagini ben sanmiyorum.

Trinchieri ile yakin iliskileri var Kazan soylentileri buradan cikmistir ama Trinchieri suan Brose'nin basinda. Kazan olayi aspagarastir, eski tarihli haberdir.

Şöyle bir durum var ama nereye yapılacağı onun planlaması yani kısa vadeli bir durum değil salon işi . Marko konusu çok karışık gerçekten aldığı ücretin neredeyse 2 katını istiyor ve düşürmüyor da istediği ücreti umarım olmaz ama yerine inceden de isim aranıyor . Cenk ile anlaşıldı ama yönetim gerçekten garip sezon bitmeden anlaşılan ücretle final serisinden sonra Cenke teklif edilen ücret arasında fark var bu neden yapılır gerçekten anlamak elde değil bir kaç sezon önce Şaziye olayından hiç ders almadı Sayın Özyer ! Biraz beklemek lazım tabiri caizse ya mutlu son olacak ya da Özyer sıvayacak yaptığı işi .

Her takimin TOP oyunculari vardir. Mesela Navarro'nun, Rudy'nin, Spa'nin, Diamantidis'in vs. aldigi paralar bellidir, digerlerinin aldigi paralar bellidir.

Bizde Arroyo'da 1.5 aliyor, Furkan'da o parayi aliyor. Haliyle Markoishvili'de bu paralari ister, bunun suclusu oyuncular degil, bu sozlesmeleri yapan idareciler.

Langfordun olacağını düşünmüyorum ben nedense istediği ücret çok astronomik ve komik ! Zaten bu ücreti bulamadığı için Türkiye'de ( Biz , Fenerbahçe ve Efes teklif yaptı ) devşirme olmayı kabul etmedi .

gani lawal ile zaza veya dunston ile zaza rotasyonu olabilir diye düşünüyorum tabi artı birde furkan ı eklersek. çünki ndong zamanını hatırlayın içeriye girmeye korkardı hangi takım olursa olsun.. bu sezon hiç öyle caydırıcılık yoktu pota altımızda.. jawaii de ilk zamanlarında öyle caydırıcı değildi çok rahat turnikeyi bırakıyodu herifler.. ne zaman kıpırdandı o zamanda sezon sonuna kadar yararlanamadık kendisinden ( malum oly maçı ). o yüzden dunston yada lawal bu konuda çok iyi oturur. özellikle lawal; adam her yerden blokluyo inanılmaz birşey..

bir de isim önereceğim.. milano da sammarco sammules var.. izlerken çok keyif veriyo oly milano maçını hatırlıyosunuzdur.. görüşleriniz nedir bu oyuncu hakkında?

Onur, Marko'nun yerine düşünülen isimler hakkında bilgin var mı?

Onur, Marko'nun yerine düşünülen isimler hakkında bilgin var mı?

Yok vallaha hocam şuan bilgim sadece ufaktan bazı simlerle temasa geçilecek demişti dediğim gibi 3 4 gün oldu konuşmayalı ama konuşsam da imza atılmadan yazmam saygısızlık olur yine de aldığım diğer bilgileri duyumları yazıyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri