Carlon Brown muhteşem 3 lük var, savunma süper, arkası dönük potaya gidebiliyor, delicilik desen muhteşem adamda herşeyden var smaçlarını söylemiyorum bile bence göz önünde tutulması gereken oyunculardan.
Hocam sen Kobeyi anlattın
Carlon Brown muhteşem 3 lük var, savunma süper, arkası dönük potaya gidebiliyor, delicilik desen muhteşem adamda herşeyden var smaçlarını söylemiyorum bile bence göz önünde tutulması gereken oyunculardan.
Hocam sen Kobeyi anlattın![]()
Ben kimseye yalancı demiyorum bu, sadece duyumları önemsemiyorum. Kimmiş o kulübe cebinden para harcayan? Biz niye hiç görmedik duymadık? Kimin benden rahatsız olduğu umrumda değil zira kendi takım taraftarının %60'ının hocasına düşman olduğu yerde benim için düşünülenlerin önemi yok. Foruma 3-5 gün önce üye olup ne ara benden rahatsız oldun onu da anlamadım ama neyseBurda kimsenin haddi kimseden fazla değil benim kimseye sallama gibi bir haddim yoksa başkasının da aynı şekilde bana sallama haddi yok. Burda herkes eşit.
Sen bilmezsin bu normal o zamanlar daha çocuktun gerçi hala çocuksun.ama haddini ve sınırlarını bileceksin.Sen bana tabiri yerinde ise sallamıyaksın,artık iş şımarıklığı aştı klavye kabadayılığına gidiyor.forum yönetimi dur demezse hala formdayım ben dur derim.sabır sabır bir yere kadar
Burası haber ajansı mı forum mu ? Bir fikrin varsa yaz yoksa transfer haberlerini basketbol bloglarından da takip edebilirsinArkadaşlar şu forumda hâla Spanoulis Spanoulis diye yazmaktan bıkmadınız mı :/ Twitter'da sizinle dalga geçenleri göre göre gına geldi yemin ediyorum. 200k euro bonservis ödeyemeyen kulüp 1 m euro buy out mu ödeyecek ? + 3 Milyon Euro yıllık alan oyuncuya? Bizim ihtiyacımız olan da Arroyo kaldığına göre şuanda Spanoulis değil zaten. Bizim ihtiyacımız olan BO Mc Calebb tarzı, gerektiğinde 2 numara da da skorer oynayabilen SG-PG. Bunları düşününce en ideal isim Carlan Brown-Bo Mc Calebb ikilisinden biri. BO çok para ister, veremeyiz. Carlan Brown 1 M Euroya anlaşılabilir.
AYRICA ÖNEMLİ NOT : Ulan eve geldim bugün 20 sayfa yorum yapılmış. Aynı kişi 20 kere yorum yapmış. Burası muhabbet yerimi? Goy goy Çalışmalarımı yazıyor konu başlığında ? Duyumun varsa yaz, veya kadronu yaz ama ne diye aynı mesaja tekrar tekrar cevap veriyorsunuz ya. İşi gücü olan adamlar sizin boş muhabbetlerinizi okumak zorunda kalıyor 2-3 önemli bilgi okuyacağım diye. Ayıp.
Ya abi benim işim gücüm yok sana mı sallayacağım. Sen olur diyorsun, ben olmaz diyorum kendimce. Seni kastetmiyorum aklıma bile gelmedin.
Burası haber ajansı mı forum mu ? Bir fikrin varsa yaz yoksa transfer haberlerini basketbol bloglarından da takip edebilirsin
Furkan 20 sayfadır bişileri iddaa ediyorsun yukarda 4 5 tane link attım ya görüsmediğmizi kanıtla yada sus paşam kabak tadı verdin.İkili diyalogları sevmiyorum ama zorla insanları kendine karşı antipati yarattırıyorsun. Biz spa ile hic görüsmedik diyorsan bu yorum degil, İDDAA etmekdir,Galatasarayın Hocası görüstük kendi takımında kalmasa bızdeydı sölemine rağmen ya bu iddaa`nı kanıtla yada sus .
Sus`dan kastım iddaa etme yorum yap ikisi arasında Dağlar kadar fark var.Sen iddaa ediyorsun yorum yapmıyorsun.
Bu da doğru olanı.Benim söylediklerimle senin söylediklerin tamamen farklı ama. Ben şu son günlerde bazı kişilerin tek günde 20 tane post atmasını istemiyorum sadece. Adamlar tek forum altında Özel Mesaj gibi konuşuyorlar. Baktın uzuyo muhabbet geç Özel Mesaja ne diye 20 post atıyorsun be kardeşim.
Benim söylediklerimle senin söylediklerin tamamen farklı ama. Ben şu son günlerde bazı kişilerin tek günde 20 tane post atmasını istemiyorum sadece. Adamlar tek forum altında Özel Mesaj gibi konuşuyorlar. Baktın uzuyo muhabbet geç Özel Mesaja ne diye 20 post atıyorsun be kardeşim.
Ozaman bende senin için şu yorumu yapabilirimYalancı ,iftiracısın videolara karşı sadece duyduğumu yazdım diyorsan
Bende sende gördüklerimi yazdım oldumu paşam.Duyduklarına inanma bence çok yukarda videolara cevap veremiyorsan
Bo McCalebb'i ben de çok isterim Arroyo'yu çok iyi tamamlayacağını düşünüyorum, Fenerbahçe'ye de büyük darbe olur onun gelip bizde başarılı olması ama bonservis sorunu devam ediyor malesef, bugün açıklanan yönetmeliğe göre Ocak ayına kadar kendisini bildirmemiz halinde bonservis ödemek zorundayız Fenerbahçe'ye. Dolayısıyla McCalebb'i şimdilik çıkarabilirsiniz listelerinizden.
Bo McCalebb'i ben de çok isterim Arroyo'yu çok iyi tamamlayacağını düşünüyorum, Fenerbahçe'ye de büyük darbe olur onun gelip bizde başarılı olması ama bonservis sorunu devam ediyor malesef, bugün açıklanan yönetmeliğe göre Ocak ayına kadar kendisini bildirmemiz halinde bonservis ödemek zorundayız Fenerbahçe'ye. Dolayısıyla McCalebb'i şimdilik çıkarabilirsiniz listelerinizden.