• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vougouikas , Gelabele ve Sinan Erdem spor salonu seneye bu uc isim Galatasarayimiza hayirli olsun diyecegiz gibi duruyor son gunlerdeki hareketlilikde.

Vougouikas Alırsak bence Sofo`dan cok daha iyi iş yapmıs oluruz.

Oly kararını verse artık güzel olcak ama adamlar sus pus durumdalar,Spa ,Vougouikas Ucurur bizi

Vogiuokas ismini geçen kaynak nedir?Pana ile anlaşmıştı 2 hafta öncesine kadar diye biliyorum.

Vougiukas istek mi söylenti mi? Benim Maric´e göre filan daha daha beğendiğim bir oyuncu. Çok iyi bir pivot fundemanteli ve post upı vardır kendisinin. Orta düzeyde pick and roll oynar şut atar ancak pick and roll savunmasında inanılmaz ağır ve Erceg´le yan yana 1 dakika bile oynamamalı çünkü savunma evlere şenlik olur. Gelirse 15-20 dakika faydalanacağımız bir oyuncu. Yani Furkan´a çok iş düşüyor ve Furkan bu sene yüzde yüz kendini geliştirmeli ve bize o paranın hakkını verip alın size Furkan Aldemir diyebilmeli kendisi.

Semih hobi olarak dahi yapmasın şu sporu. Malum, kavakta da boy var..

Gora'dan Eyenga düşünülemez mi forwarde,çok farklı bi oyuncu nasıl bu zamana kadar düşünülmez?

Ian Vougioukas ve Pullen da gelirse (Gelebale ve Pocius oldu sayıyorum) yine geçen yılkinden daha iyi bir kadro kurmuş oluruz.Gelebale isim olarak benim için biraz hayal kırıklığı oldu ama özellikle Fenerbahçe maçlarında onların elindeki sizelı 3 numaralar sorun yaratabiliyordu.Belki bunu bir nebze engellemek için alındı.Zaten 2-3 numarada Pocius-Marko ikilisi ana plan olacak.

Vougioukas'ı da uzun zamandır underrated bulurum.Çok iyi sırtı dönük oyunu var.Ekstrem bir ribauntçu değil tabii ama sorun yaratacak birisi de değil ribaunt konusunda.Zaten backup olarak Furkan var.Olumlu transfer olur.Pullen da olumlu transfer olur
Vougioukas Pana´ya gitmiş heralde, Eurobasket sitesinde bu senenin Pana kadrosunda gözüküyor.

Vougioukas, Pana ile anlaştı. Bu arada Liv Hospital'den aldığımız para 5.5m dolarmış.

Vougioukas&Pana olayı yazıldı, ama hatırladığım kadarıyla resmi bir durum ve anlaşma olayı olmamıştı henüz.

Bence 2 numarayı halletmeliyiz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rakiplerimiz neredeyse bütün hamlelerini yapmışken bizimkilerden hala ses seda çıkmaması kafamda türlü sorular doğuruyor. Sponsoru bence oyunculardan ziyade menajerlerlerin ayak oyunlarına maruz kalmamak için (Furkan) bilerek açıklamıyor olabiliriz. Bir diğeri acaba Spa olayı gerçek mi ( Drogba transferi kafamda canlandı olur mu olmaz mı dedik ilkinde olmadı başkan açıkladı 20 milyon€ istediler imkansız dedi ama 6 ay sonra rüya gerçek oldu) Spa üzerine mi kadro kurmayı hedefliyorlar hali hazırda ben hiç Arroyo ile ilgili haberde duymadım (resmi) ?? Spa gelirse Arroyo´yu dısarıda mı bırakmayı düşünüyorlar. Spa Ender Niko mu planları ? Yok Yasin unut Spa´ yı sen diyorlarsa da :) Arroyo,Pocus,Gelabale,Erceg,Marko, Gönlüm ve sağlam bir pivotu açıklasınlar bir zahmet yoksa sıyıracağız inceden :)

Dün akşam Ergin Hoca'nın Sofo'yu çok istediği ama bütçe krizinden dolayı elimizden kaçırdığımızı, alternatif olarak Pleiss'i istediğini okuduk. Eğer bunlar doğruysa Pleiss konusunda bir engel var mı? Bence pivot olarak işimizi fazlasıyla görecektir. Keşke alabilsek.

Dün akşam Ergin Hoca'nın Sofo'yu çok istediği ama bütçe krizinden dolayı elimizden kaçırdığımızı, alternatif olarak Pleiss'i istediğini okuduk. Eğer bunlar doğruysa Pleiss konusunda bir engel var mı? Bence pivot olarak işimizi fazlasıyla görecektir. Keşke alabilsek.

Var. Bonservis en az 1mn. Seneye Nba yapacak ayrıca.

Var. Bonservis en az 1mn. Seneye Nba yapacak ayrıca.

Ergin Hoca istemişse bonservisin o kadar yüksek olacağını sanmam. Seneye NBA'ya gitsin bu sene işimizi görürdü. Neyse bakalım kim gelecek oraya.

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 4 dk.
Lampe Galatasaray söylentileri var

Eyüp abi geçen ciddi şeyleri söylücem diyordu bakalım

Lampe ne kadar kazaniyordu Barcelona'da?

Sporx Dorsey Galatasaray'da diyor. Habere göre 900 bin dolar teklif etmişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri