Istersek hala alabiliriz. Kontratında EL ve NBA çıkışı varmış.Mbakwe'yi de kaptırdık.. Bu belirsizlik beni öldürüyor ! - Hangi belirsizlik ? durumundayız ne yazık ki.
Istersek hala alabiliriz. Kontratında EL ve NBA çıkışı varmış.
Vougioukas Pana´ya gitmiş heralde, Eurobasket sitesinde bu senenin Pana kadrosunda gözüküyor.Ian Vougioukas ve Pullen da gelirse (Gelebale ve Pocius oldu sayıyorum) yine geçen yılkinden daha iyi bir kadro kurmuş oluruz.Gelebale isim olarak benim için biraz hayal kırıklığı oldu ama özellikle Fenerbahçe maçlarında onların elindeki sizelı 3 numaralar sorun yaratabiliyordu.Belki bunu bir nebze engellemek için alındı.Zaten 2-3 numarada Pocius-Marko ikilisi ana plan olacak.
Vougioukas'ı da uzun zamandır underrated bulurum.Çok iyi sırtı dönük oyunu var.Ekstrem bir ribauntçu değil tabii ama sorun yaratacak birisi de değil ribaunt konusunda.Zaten backup olarak Furkan var.Olumlu transfer olur.Pullen da olumlu transfer olur
Dün akşam Ergin Hoca'nın Sofo'yu çok istediği ama bütçe krizinden dolayı elimizden kaçırdığımızı, alternatif olarak Pleiss'i istediğini okuduk. Eğer bunlar doğruysa Pleiss konusunda bir engel var mı? Bence pivot olarak işimizi fazlasıyla görecektir. Keşke alabilsek.
Var. Bonservis en az 1mn. Seneye Nba yapacak ayrıca.