Once kadın basketbolda Işıl ile ruhumuzu kaybettik şimdi takımın en savaşcı mütevazi oyuncusu Marko gidiyor . Yonetim iyisini bilir tabi.
furkan aldığı para kadar futbolda cöpe atılan paralar konuşsaydınız gs külübünün borcu olmazdı hajroviç gs 5milyon euro zarar oldu ne yapacağız hiçbirşey
Forumda sıkça dillendirdiğimiz Carlon Brown arkadaşların da dediği gibi Olympiakos'a gitmiş. Spanoulis-Carlon-Lojeski = muazzam.
Pelister'in söylediğini beklemiyorum ben artık her yerde çıktı seneye CSKA'da diye, bence bitti o iş.Yönetim kına yaksın.
3numara için Marko yerine anlaşacağımız oyuncuya ne kadar vereceğiz gerçekten merak ediyorum. Madem Wanamaker,Carlon Brown gibi bu sene patlama yapan oyuncular kaçtı 3numara için ilk tercihim Donta Smith ve daha önce de adı geçen Maciulis.
15 milyon dolar bütçemiz var. Şu andaki kontratlı 4 oyuncuya 5,5 milyon dolar ödüyoruz. Cenk Akyol + yerli PG (Ender / Kerem / Barış) + Kerem Gönlüm + Göksenin Köksal + Can Korkmaz + Doğukan Sönmez'in alacağı toplam para 3 milyon dolar. Combo Guard (Jamon Gordon) + Shooting Guard (Martynas Pocius) + Small Forward (Jonas Maciulis) pozisyonlarına da 2,5 milyon dolar veririz.
Geriye 2 pozisyon ve 4 milyon dolar kalıyor. Bu paraya yıldız oyuncular alırsın.
Benim asıl korkum bu idari fiyaskoların önümüzdeki yıl Ergin Hoca ile vedalaşmaya kadar gitmesi...Hiçbir profesyonel çekmez bu eziyeti...Hergün başka bir olay var şubede...