• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Once kadın basketbolda Işıl ile ruhumuzu kaybettik şimdi takımın en savaşcı mütevazi oyuncusu Marko gidiyor . Yonetim iyisini bilir tabi.

Ya bu adam sakatlıktan dönüp Kuban maçında coşarak senin top 8'e kalmanda büyük pay sahibi oldu,Banvit serisinde 4.maçtı sanırsam 2. yarının başında attığı 3 lüklerle öne geçmemzi sağladı, takımı ve taraftarı havaya soktu,canla başla oynadı,yüreğini ortaya koydu.Mesele gidenin yerinin dolmayacağı değil,ezeli rakibin bombaları patlatırken sen bel kemiğini takımda tutama (Carlos'u tutarsak yaşından dolayı tutmuş olacağız,bu yönetim yaşı genç olsaydı onu da takımda tutamazdı,yazık bu taraftara.

Biri bizim şubeye 3+2 kuralından koşulsuz 6 yabancıya geçildiğini söylese iyi olacak eldeki, rakiplere nazaran sınırlı bütçeyi yabancı transferine kanalıze etmemiz gerekiyordu biz Furkan'a Cenk'e Ender'e kanalıze olduk hala 3+2 kafasında gidiyoruz . TS,TT bile olaya adapte oldu kendilerine göre pahalı yerli oyunculardan kurtuldular özellikle TS hiç de fena yabancılar almadı benzer şekilde Royal de çok iyi yabancılar aldı. FB Furkan'ın peşinde goygoyu bize ciddi zarar verdi bana kalırsa bütçe küçüldü ise Sinan dısında tüm yuksek maliyetli yerli oyunculardan vazgeçebilirdik bence gerçek anlamda bir tek Sinan'ın fark yarattığını düşünüyorum onunda sözleşmesi devam ediyordu zaten . 2.5 milyon dolar toplam transfer bütçesi olan BJK Engin'i aldı şimdi de Barış -Keremden birini almaya çalışıyor . Muhtemel maliyetler pek yuksek olmasa gerek bu üç oyuncu ile Ender arasında dramatik farklar mı var mesela ..

Şubeyide kapatın masraf olmasin !

Madem para yok şu Furkan'ın da sözleşmesi yeniden düzenlensin. Ya normal fiyatı kabul etsin ya da şikecilere mi nereye gidiyorsa gitsin! Çifte standartın gereği yok. Öyle olmazsa olmaz bir oyuncu da değil..

17 haziran duruşu değil. 17 HAZİRAN KILIFI..

Furkan'ın günahı ne yahu?Zorla mı aldı o parayı?Vermeseydik kardeşim.Yukarıda bir arkadaş güel demiş ismini unuttum affetsin beni.Artık saha içi yabancı kuralı kalktı yabancılara kanalize olmamız gerekirken yerlilere olduk diye.Haklı kendisi.

Ergin Ataman zaten dar rotasyonlarla oynayan bi adam. Al 6 tane yabancı yanına Furkan+Kerem git bi de Tutku'yu al 9 kişi kullan. Cenk'le, Ender'le falan uğraşma hiç. Bütçen yoksa böyle yapacaksın başka çaren yok yerlilerin en önemsiz olduğu seneye girdik.

Takım kimyası denen bir şey var her sene 6 oyuncu gelir 7 oyuncu giderse nasıl oluşacak bu kimya? Bjk FEDA diye diye Loftona verdi bu paraları biz Markoishviliye veremedk Efes bir sürü transfer yaptı ama oyun kurucusu yok, FB keza oyun kurucusuz diye kendimizi avutuyorduk bizimde yürek gitti nasıl olacak....

Forumda sıkça dillendirdiğimiz Carlon Brown arkadaşların da dediği gibi Olympiakos'a gitmiş. Spanoulis-Carlon-Lojeski = muazzam.
Pelister'in söylediğini beklemiyorum ben artık her yerde çıktı seneye CSKA'da diye, bence bitti o iş.Yönetim kına yaksın.
3numara için Marko yerine anlaşacağımız oyuncuya ne kadar vereceğiz gerçekten merak ediyorum. Madem Wanamaker,Carlon Brown gibi bu sene patlama yapan oyuncular kaçtı 3numara için ilk tercihim Donta Smith ve daha önce de adı geçen Maciulis.

Antep bile butcesi dahilinde iyi transferler yapti en fazla 1 2 ekleme yapip kapatacaklar, biz Euroleague oynayacagiz takimin yarisi ortada yok.

Arroyo, Sinan, Erceg, Furkan dan baska sozlesmeli oyuncumuz yok su anda, kufur gibi... Hos Arroyo da muallak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Furkan aldığı para kadar futbolda cöpe atılan paralar konuşsaydınız GS külübünün borcu olmazdı Hajroviç GS 5 milyon euro zarar oldu ne yapacağız hiçbir şey.

Markoishvili henuz CSKA ile sozlesme imzalamadi. Galatasaray in son tekflifini bekliyor. Yarin son teklif yapacak. O sebepten Markoishvili CSKAya imza atmadi.

furkan aldığı para kadar futbolda cöpe atılan paralar konuşsaydınız gs külübünün borcu olmazdı hajroviç gs 5milyon euro zarar oldu ne yapacağız hiçbirşey

O paraları konuşmadığımızı nereden biliyorsunuz kardeşim? Her yeri geldiğinde eleştiririz merak etme Azizebahçe değil burası! Kulübün borcu da bizim konuşmamızla artıp azalmıyor.

Forumda sıkça dillendirdiğimiz Carlon Brown arkadaşların da dediği gibi Olympiakos'a gitmiş. Spanoulis-Carlon-Lojeski = muazzam.
Pelister'in söylediğini beklemiyorum ben artık her yerde çıktı seneye CSKA'da diye, bence bitti o iş.Yönetim kına yaksın.
3numara için Marko yerine anlaşacağımız oyuncuya ne kadar vereceğiz gerçekten merak ediyorum. Madem Wanamaker,Carlon Brown gibi bu sene patlama yapan oyuncular kaçtı 3numara için ilk tercihim Donta Smith ve daha önce de adı geçen Maciulis.

Biraz önce yazdığım Donta Smith yaklaşık bir hafta - 10 gün önce Hapoel le imzalamış. Bu sezon 16sayı , 7ribaunt, 6asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Benim asıl korkum bu idari fiyaskoların önümüzdeki yıl Ergin Hoca ile vedalaşmaya kadar gitmesi...Hiçbir profesyonel çekmez bu eziyeti...Hergün başka bir olay var şubede...

15 milyon dolar bütçemiz var. Şu andaki kontratlı 4 oyuncuya 5,5 milyon dolar ödüyoruz. Cenk Akyol + yerli PG (Ender / Kerem / Barış) + Kerem Gönlüm + Göksenin Köksal + Can Korkmaz + Doğukan Sönmez'in alacağı toplam para 3 milyon dolar. Combo Guard (Jamon Gordon) + Shooting Guard (Martynas Pocius) + Small Forward (Jonas Maciulis) pozisyonlarına da 2,5 milyon dolar veririz.

Geriye 2 pozisyon ve 4 milyon dolar kalıyor. Bu paraya yıldız oyuncular alırsın.

Yav futbolla basketbolu kıyaslamaktan vazgeçin.İkisi apayrı kulvarlar.Gelirleri giderleri farklı dağılıyor.Dünyanın her yerinde ikisine ayrılan bütçe apayrı.Bayern Münich futbolda 500 milyon euroluk takım, basketboldaki takımları en fazla 10 milyon euro.Çok sık kullanmadıkları Xavi Martinez'e verdikleri 30 milyon euro ile Euroleague'i kaldrırılar.Real Madrid futbolda dünyanın en çok para harcayan takımı, 3-4 yıl öncesine kadar vasat üstü bir takımla euroleague'de mücadele ediyorlardı.

Biz zamanında kendinize gelin Spalı, Zazalı kadrolar yapmayın, takımın geçen yılki harcadığı para ortada, boşuna uçmayın derken, takımın gerçek bütçesi ortaya çıktığında hayal kırıklığına uğramayın diye diyorduk.Şuan Galatasaray basketbol şubesinde şaşılacak bir durum yok.Ancak forumdaki çoğu arkadaş hayal aleminde yaşadığı için şu anki realitelere haliyle çok şaşırıyorlar

15 milyon dolar bütçemiz var. Şu andaki kontratlı 4 oyuncuya 5,5 milyon dolar ödüyoruz. Cenk Akyol + yerli PG (Ender / Kerem / Barış) + Kerem Gönlüm + Göksenin Köksal + Can Korkmaz + Doğukan Sönmez'in alacağı toplam para 3 milyon dolar. Combo Guard (Jamon Gordon) + Shooting Guard (Martynas Pocius) + Small Forward (Jonas Maciulis) pozisyonlarına da 2,5 milyon dolar veririz.

Geriye 2 pozisyon ve 4 milyon dolar kalıyor. Bu paraya yıldız oyuncular alırsın.

Combo+SG+SF için 2.5 milyon dolara bu saydığın isimleri Pat Riley bile alamaz.

Benim asıl korkum bu idari fiyaskoların önümüzdeki yıl Ergin Hoca ile vedalaşmaya kadar gitmesi...Hiçbir profesyonel çekmez bu eziyeti...Hergün başka bir olay var şubede...

Aynen abi. Bizim için sonun başlangıcı olur. Hele ki beşiktaştan ayrıldığı süreci de düşününce korkuyor insan. Allah korusun! Ama giderse de kimse bir şey diyemez. Adam tek başına mücadele veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri