• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi transferler yapılsa da artık kadro konuşulsa, konu başka yerlere gitmeye başladı iyice.

Spanoulisin geleceğine inanan tayfa yüzünden Fotomaç yıllardır tiraj yapıyor.

Galatsaray örf ve adetlerinde saygılı olmak önemlidir. Bizi biz yapan bazı değerler vardır; Metin Oktay, Metin Kurt gibi. Galatasaray aşığı olmak bu kültürü de sahiplenmeyi gerektirir. Bir kaç defa daha demiştim uslüba dikkat etmek gerek diye, sonuçta bu forumda yazılanları herkes okuyor ve bir çok kişi rahatsız benim gibi.Ben kendi adıma Mithat Abiye teşşekkür ediyorum bence hayal satmıyor. İsteyen inanır isteyen inanmaz, transfer olur olmaz bu başka bir şey ama bir kişiye yalancı demek doğru değil. Eğer uslüplar böyle olur ve adminler olaya müdahale etmezse bu da sıkıntı çünkü en az yazım kuralları kadar önemlidir birbirimize-bu renklere aşık kişilere- göstereceğimiz saygı...

Spanoulisin geleceğine inanan tayfa yüzünden Fotomaç yıllardır tiraj yapıyor.

Olay Spa'nın gelmesine inanmak değil burada yazarken hakaret edilmemesi yoksa bana sorarsan bence de Spa gelmeyecek ben Sneijder ilk yazıldığında da geleceğine inanmamıştım mesela ama geldi Spa'nın gelmemesi kimseye hakaret hakkı vermez olay bu.

Lofton gelsin isterim, bana göre özel bir oyuncu, Mersin'dne Bo ile beraber bize gelsinler istemiştim o dönem, yanlış hatırlamıyorsam fb'ye 47, Ted'e 61 sayı atmıştı o yıl...

Lofton gelsin isterim, bana göre özel bir oyuncu, Mersin'dne Bo ile beraber bize gelsinler istemiştim o dönem, yanlış hatırlamıyorsam fb'ye 47, Ted'e 61 sayı atmıştı o yıl...

Lofton'u bir tek bize karşı oynadığı maçlarda izledim gerçekten muhteşem oynamıştı ama tam oyunu tarzını bilemem gelse yararlı olur mu defansı nasıldır?

Lofton'u bir tek bize karşı oynadığı maçlarda izledim gerçekten muhteşem oynamıştı ama tam oyunu tarzını bilemem gelse yararlı olur mu defansı nasıldır?

Savunması üst düzey değil, ama hücumu baya iyidir, hani maç maç başa giderken yada gerideyken biri topu alsın ve takımı kurtarsın istersinya Lofton öle bir oyuncu, faydalı olacağından eminim..

Konu transfer konusundan sapmış. Toparlanalım arkadaşlar..

Şimdi Murat Özyer, Micov 2.alternatif dediyse Gelabale'in ondan üstün olmadığını düşünerek aklıma Joe Ingles geliyor.

Peki Micov mu yoksa Joe Ingles'mı daha katkı sağlar takımımıza diye soracak olursanız eğer Micov derim.

Çünkü Micov zorlu, baskılı atmosferden hiç etkilenmeyen, savunma baskısı diye kelimeyi lugatında bulundurmayan ve bunun dolayısıyla kilit anlarda rakibe darbeyi vuran oyuncudur. Bizim maçta da hızlı hücumda böyle bir olay yaşamıştık. Video da paylaşacağım sizin de görüşlerinizi beklerim...

[video=youtube;PRFTAPTEtu4]https://www.youtube.com/watch?v=PRFTAPTEtu4[/video]

Arroyo'ya yardımcı arıyorsak eğer Jamon Gordon iyi alternatif olur. Anlatmaya pek gerek duymuyorum. Maç içinde hep oyunda kalabilen yapısıyla, benchten her geldiğinde Arroyo'yu işte bu adam yedekleyebilir dediğimiz oyuncudur. Tabi şimdi gidip ecnebi bir oyuncuya ''hainlik yaptı bu bize gelemez'' gibi saçma düşüncelere düşmeyelim.

Combo guard-Pocius-Micov-Lampe(Pleiss) hamleleri beni tatmin eder açıkçası.
Combo guard pozisyonu için biraz daha dominant biri seçilebilir.Yada Pocius yerine daha -tabir-i caizse- uçan kaçan birini alıp CG poziyonunu Jamon Gordon tarzı biriyle geçebiliriz.

Avrupa'daki gard kitliginda Spa'yi Oly birakmaz birakirSa yerini kimseyle dolduramaz. Hediye etmek isteyebilir baskan ancak ihtimal yok bu transferde. Ayrica gruptaki rakibine en iyi oyuncunu satmak ne kadar olasi yorumu sizlere birakiyorum.

Şahsen ben şöyle bir kadroya tamamım.

Arroyo-Gordon-Ender
Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-KG-Ersin
Lampe- Furkan

Ersin ve Kerem'in 5 numara oynabildiğini hatta hocanın çoğu maçta mobil uzuna dönüp Erceg'i 5 numara olarak kullandığını düşünürsek bu kadroya 2 ve 3 oynayabilen bir ekleme daha iyi gidebilir ya da kesin anlaşma olmadıysa Maciulis yeterli bence 3 ve 4ü yedekleyebilmesi açısından. Böyle bir kadro çok fazla bütçe istemez, savunma gücü inanılmaz üst düzey olur ve bununla birlikte bu kadronun her maç ne vereceği az çok bellidir, ilk 5 oyuncularının çoğu çılgın skorerler olmasa da her zaman ortalama üstü skor üretmişlerdir ve yedeklere baktığımızda Sinan, Cenk, Gordon, Furkan gibi hem savunmaya dinamizm katacak hem de belirli bir skor yükünün altına girecek oyuncular olacak. Bu yapıda bir sonraki seneye Arroyo yerine yıldız bir lider ve Erceg yerine daha sağlam bir 4 numara ve eksik parçalar tamamlanarak girilirse bence Avrupanın kalburüstü takımlarından biri olma yolunda ciddi adım atmış oluruz. Ingles ise Marko'nun yerine gelebilecek bir oyuncu değil bence. Kaliteli bir kumaş fakat o pozisyonda bizim oyun yapımıza çok oturmuyor gibi ve ona özellik olarak benzeyen Cenk var takımda.

Spanoulis
Langford
Bourousis
Pocius
Alade Aminu bu oyuncular geldi mi arkadaşlar hani bi duyumcu vardı ya bunları söyleyen :D

Umarım Laso'ya farkettirmeden Micov'u alırız. Yoksa Ingles'i alırsak baya baya o pozisyonda gücümüz azalır. Kusura bakmayın ama ne Marko'dan ne de Micov'dan daha çok beğenmiyorum Ingles'i.

Son günlerde bu başlık altında silinen iletilerin haddi hesabı yok.

Bilmem biz mi yanlış bir intiba bıraktık, bu başlığın adı "2014-2015 Transfer Çalışmaları" değil de ne isterseniz konuşun tadında bir şey mi? Günlerden beri silinen iletiler, yapılan uyarıların hepsi boşa. Futbol takımında bir şey olur buradan konuşulmaya çalışılır, bir TBL takımı transfer yapar buradan onun değerlendirmesi yapılır, LeBron bir yere imzalar burada goygoyu döner, eskiden dönen tartışmaları hortlatmak için türlü türlü mesajlar yazılıp durulur..

İlk önce şunu netleştirelim, bu başlık forumun çöplüğü değil! Her konunun burada konuşulması gerekmiyor. Bu yüzden forumda onlarca ayrı başlık var, ilgili konuya gider yazarsınız muhabbet orada yapılır. Yok amacınız muhabbet değil laf sokmak veya tartışmak ise onu da "özel mesaj" diye bir şey var onunla yapabilirsiniz. Ama biz her gün onlarca mesajı silmeye, onlarca mesajı yazım kuralları yüzünden düzeltmeye, onlarca mesajı ilgili konuya taşımaya çalışmaktan yorulduk.

Herkesten ricamız artık forum kurallarına biraz daha saygılı olalım.

Burada askeri disiplin uygulamaya çalışmıyoruz. Tabi muhabbet de olacak, espriler de dönecek, tartışma da olacak. Ama bu başlık çöplük haline gelmesin. Kimseden TDK görevlisi gibi davranmasını beklemiyoruz ama bir zahmet temel kurallara da biraz dikkat edilsin. Muhabbet edilmesin demiyoruz ama 5 sayfa boyunca da başlık dışında şeyler konuşulmasın. İlgili başlık neyse onun altında değerlendirmelerimizi yapalım. Havadan sudan muhabbet edeceksek de hep beraber, "Mola" başlığında rahat rahat konuşalım.

Ama lütfen bundan sonra herkesten biraz daha anlayış, biraz daha sakin olmasını bekliyoruz..

Micov müthiş bir transfer olur ama yine son dakikada olumsuz bir haber geleceği ihtimali azımsanmayacak ölçüde olduğu için pek ümitlenmiyorum.

Yoksa hem Gelabale hem de Ingles'ten çok daha üstündür Micov, özellikle hücumda.

Arrayo - Jamont - Micov - Erceg - Lampe(Pleiss) Yabancı kadrosu iş görür Aslında Marko yerine Erceg e iyi bir transfer teklifi gelseydi onun yerine de hem savunmada hem hücumda etkili olabilen bir yabancı dört numara olsa kadroda daha iyi olurdu gibi ama en önemlisi herkesin gönül rahatlığıyla iyi transfer oldu diyebileceği bir pivot almalıyız

Bu arada sanırım forumda Spanoulis'in gelmesini istemeyen tek kişi benim :) Tabii kalitesi tartışılmaz ve üst düzey katkı verecektir ama ben bu şekilde tek adama dayalı takımları izlerken bir türlü zevk alamıyorum. Onun gelmesinin yerine ona harcanacak para eklenerek makine gibi işleyen bir sistem takımı kurulabilir diye düşünüyorum.

Sut, delicilik, savunma, asist. Daha iyisi yok.

[video=youtube;836_-IuKlpw]https://www.youtube.com/watch?v=836_-IuKlpw[/video]

[video=youtube;zSm816QG8vg]https://www.youtube.com/watch?v=zSm816QG8vg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri