Bütçenin durumuna göre Zack Wright da düşünülebilir... Savunması fena değil, hücumda penetresi oldukça iyi. Şutu eh işte ama daha çok içeri penetre ederek sayı bulan bi oyun kurucu.
Gavelin kotu oldugunu dusunmuyorum ama ondan iyi alinabilecek oyuncular var bence
Langford 1.5 milyon dolarlık teklifimizi red etmiş. Tr pasaportu alınca Efes ve Fb de teklif yapacakmış. 2 milyonun üzerine rahat çıkar teklifler. Fiyat yükseldikçe işimiz zor.
Efes Emire teklif yapmış. KG Daçka yada bize gelecek. Golubovic yüksek ihtimal Trabzonda.
Langford 1.5 milyon dolarlık teklifimizi red etmiş. Tr pasaportu alınca Efes ve Fb de teklif yapacakmış. 2 milyonun üzerine rahat çıkar teklifler. Fiyat yükseldikçe işimiz zor.
Efes Emire teklif yapmış. KG Daçka yada bize gelecek. Golubovic yüksek ihtimal Trabzonda.
Zack Wright bu seviyelerin oyuncusu değil. Hücumda çok etkisiz. Şutları evlere şenlik. Savunmada zaman zaman etkili oluyor. Ozellikle bazi bolumlerde rakip oyuncuyu bunaltiyor ama asla bu seviylerin oyuncusu olamazBütçenin durumuna göre Zack Wright da düşünülebilir... Savunması fena değil, hücumda penetresi oldukça iyi. Şutu eh işte ama daha çok içeri penetre ederek sayı bulan bi oyun kurucu.
Adamın o teklifi kabül etmesiini beklemek zaten hayal ürünü ama ya tutarsa mantığı tabii doğruysa; Bir arkadaş; Langford,la anlaşıldı ama yönetim bilerek yalanladı demişti; Bir bilgi kirliliği karmaşası var ama![]()
Ön sözleşme yapılmıştır umarım. Şu durumda 2 milyonun üzerine çıkmadığımız sürece zor. 1.5 milyon dolara anlaştık diyorlardı. Sonra noldu ki ? O arkadaşların bir açıklama yapması lazım.
Kaynağımız sağlam diyen arkadaşımız elbet bu mesajlarımızı görecektir ve birazda olsa açıklama yapacaktır, O arkadaşın ismini hatırlayamadım ama epey iddialı yazmıştı o mesajını umarız gerçek çıkar ama her zaman yazdığım gibi sadece futboldaki transferlere odaklanmış bu yönetimle ve sadece ekranlarda boy gösterip çene yormakla meşgul Murat Özyerle ne kadar gerçekleşir bu umutlarımız bilmiyorum doğrusu !!!
Nerden bu bilgiler?? Bi mantık hatası var burda, furkan yıllık 1.3 milyon avro veriyoken langford için bu parayı teklif etmeyiz çünkü adamın piyasası zaten 2 milyondan aşağı deil. Ayrıca emir in fener ile devam eden sözleşmesii var. Bu arada hernekadar furkanı beğensemde butceden bu kadar cok para vermiş olmamız bize fenerin kazığıdır. Fiyat yükselterek normalde 1 civarı bi paraya uzatacağımız kontratı yuzde otuz civarı arttırmış oldular. Türk furkan nın 1.3 aldığı ulkede turk langford onun aldığının en az yuzde elli fazlasını alır zaten.
Sent from my iPad using Tapatalk
Eurohoops dun bizim icin EL'nin kesinlestigini haber yapti.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dünkü final öncesi bir grup Oly taraftarı, takım oteline giderek Spanoulis'e "kazanırsın ya da gidersin" diye bağırmış. Maç sonu açıklamasında Spanoulis "Bu sonuçta en büyük sorumlu benim. Kaybetmemizde herkesten çok benim payım var" deyip ağlamış.
Kop gel be Spa.