• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aron Baynes, Mike Muscala, Justin Hamilton, Donatas Motiejunas... Ancak Avustralya'nın maçlarını Jawai sayesinde takip edip Aron Baynes'in performansı görünce içlerinden birinci tercih o olmalı diyorum.

Aron Baynes kendini çok geliştirdi eğer olursa çok iyi transfer olur ama ben aleks marice de fitim.

Gelecek pivotu gelecekte evleneceğim eşim gibi görüyorum artık. Kim bilir şu an nerde ne yapıyor .

Muhammed alemsin ya :)

Okuyunca kahkaha ile güldüm babam hayırdır oğlum dedi :)

Bu arada Eyüp Yıldız'ın twiti heyecanlandırdı benim.Umarim bizi mutlu edecek başarı sağlayacak bir isim olur bu transfer.

Arroyo'nun kalmasına da çok sevindim :)

Tek istegim su takimda Jaycee Carroll u gormek

Valla umarım jawai'ye benzer bir pivot almayız. Ben jawai'yi 8. yabancı olarak euroleague için kullanabileceğimizi düşünüyorum tabi o kadar lüksümüz olur mu bilemiyorum.

Umuyorum ki Mike Muscala olsun Eyüp abinin bahsettiği pivot

Şimdi sadece anladığım kadarıyla kaliteli yabancı pivot transferi kaldı yapılacak.

Kontrat durumu ne free agent mi ? Piyasası olur mu boşta kalır mı !

Atlanta Hawks ile opsiyonlu kontratı vardı diye hatırlıyorum ama o opsiyon kullanıldı mı bilmiyorum. Nba basketboluna ne kadar uygun tartışılır ama Avrupa'da fark yaratır. Geçen sene çok süre almamıştı fakat iyi bir yaz ligi geçirdi. Belki piyasası olabilir.

Ben Ege Arar´dan çok ümitliyim bu sene, takıma ciddi anlamda katkısı olacaktır. Ersin´den de bu yüzden vazgeçtiğimizi düşünüyorum. Yapacağı ilk şey vücut kasmak olmalı, biraz kalıplanırsa çok seviye atlar.

Miroslav Raduljica nasıl durumda acaba? Kontratı falan nasıl acaba? Efes'e Ataman getirmişti onu belki isteyebilir yine

Former Duke star Nolan Smith signed with Turkish finalist Galatasaray. Pending sponsor deal to make official.

via David Pick

Muscala gelmesse Furkan Dillicenin benden çekeceği var.İnsan heves ediyor yahu :)

Esprime ilginiz için teşekkürler arkadaşlar da durum bu oldu artık napalım :) Baynes gelirse ciddi fark yaratır, f4 yapabiliriz. Muscala da videolardan izlediğim kadarıyla gayet iyi bir pivot. Bakalım artık birkaç gün daha sabredelim kim bu yollarını gözlediğimiz pivot arkadaş :)

Cehaletimi hoşgörürseniz bu baynes ve muscala nasıl pivotlar genel özellikleri neler?

Ender berbat oynuyor. Umarım çok para vermemişdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri