• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.10 ve 130 kiloysa Sofo,Dunston,Bourousis, Shawn James ve Mejri eleniyor. :)

Verileb ozellikler zazanin ozellikleri. Zaza + 3 yabanci olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sofoklis gelecekse,gelecek sezon Furkan'ın ciddi şekilde gelişim göstermesi lazım,zaten takımın en pahalı 2. ismi olacak,hakkını vermeli.

Bir de sezona 6 yabancıyla başlıyoruz galiba,Arroyo kalacaksa 7 yabancıyla başlamamız daha mantıklı olur,Arroyo'yu lig maçlarında dinlendirmeliyiz.Bir 70 maçı daha kaldırması kolay değil.

Langford milli olayı arap saçı ama yetişecek diye biliyorum.İspanyadan gelen haber Barcelona langford'dan vaz geçmiş!!! bu da bize yaradı,bu haber için okul arkadaşım jorge'ye rakı göndereceğim.Spanoulis için Oly ya cuma yada pazartesi açıklama yapacak onlar verecekte buyout biraz daha artırmanın peşindeler.Printesiz olayı benim için artık süpriz olur.Bourisis olayı final serisinin bitmesi lazım real o yüzden açıklama yapmıyor.

Koç pota altını da kullanmak istiyor ki önce Jawai şimdi de Sofo peşine düşülüyor.

Mithat abi Bourisis ile ilgili girişimlerin sonuca varmamasını temenni ediyorum o kadar. Kızma bize.

Ve oğluna geçmiş olsun diyorum.

Langford milli olayı arap saçı ama yetişecek diye biliyorum.İspanyadan gelen haber Barcelona langford'dan vaz geçmiş!!! bu da bize yaradı,bu haber için okul arkadaşım jorge'ye rakı göndereceğim.Spanoulis için Oly ya cuma yada pazartesi açıklama yapacak onlar verecekte buyout biraz daha artırmanın peşindeler.Printesiz olayı benim için artık süpriz olur.Bourisis olayı final serisinin bitmesi lazım real o yüzden açıklama yapmıyor.

Çok saol abi. Spanoulis konusunda bizden başka devrede olan takımlar var mı? Bir de Printezis olmuyosa 4 numaraya başka bir isim düşünülüyo mu?

Zaza'da 2.11 ve 125 kg o da kaçırıyor oranları :D

Mithat abi şimdi sen Langford olayı yalan mı oldu yoksa tamam mı oldu diyorsun çözemedim ?

Koç pota altını da kullanmak istiyor ki önce Jawai şimdi de Sofo peşine düşülüyor.

Mithat abi Bourisis ile ilgili girişimlerin sonuca varmamasını temenni ediyorum o kadar. Kızma bize.

Ve oğluna geçmiş olsun diyorum.
Çok saol Muratcım bourusisi ben istiyorum diye bir yorum çıkmasın onlar istiyor ben yazıyorum.

Şikecilerin Nick Calathes ve Bogdan Bogdanovic i aldığını yazmış sporx doğruluğu nedir?

Elbette birileri ile temas da bulunulmultur ama bugün ki toplantı ve sponsor işi netleşmeden ben çok ümitli olamayacağım. Malum Galatasaray burası ne olacağı belli olmaz..

Nenad krsticde efes de yazıyor gazeteler doğruluk payı varmı bunlar bu yıl ne yapıyor başarısızlık halinde sonlarını düşünemiyorum :)
Arroyonun kalmasını çok istiyordum zaten langford olayı ne oldu şimdi geliyormu sorunmu var .?
sofo olsa tamamdır bu yıl jawai den beklediğimizin 2 katını bekleyelim o adamdan jawaiden daha iyi bir oyuncu durdurulması çok zor inş gelir bakalım.

Bence Jawai Sofo'dan daha iyi oyuncu da sakatlık riski alınmaz tabii

Fena gaza gelmişiz ve baktığımızda şu an sponsor dahil netleşen bir şey yok. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız. Çünkü bu yaz hayal kırıklığı yaşarsak hem Efes hem Ülker'i zor geçeriz.

Transfer konusuna bakarsak başıma iş gelmeyecekse savunması olmayan adam gelmesin. Bu sene maçlarımızı izlerken beni bitiren şeyin 2.çeyreklerde yediğimiz sayılar olduğunu gördüm. İlk çeyrek 13-15 yedikten sonra 2.çeyrek 28-30 yiyoruz. Ve bu Ender-Bonsu gibi savunmayla alakasız adamların yüzünden. Erceg'de eklenirse şenlik oluyor.

Ender'in en iyi Türk PG olması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor. Bunu hep söyledim Burak Yılmaz örneğinde olduğu gibi. Kendisinin en iyi Türk forvet olması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.
Takım iyi kurulacaksa Ender'e yüksek paralar ödemeye gerek yok. Final serisinde boş turnike kaçırırsın eyvallah da saç baş yolup sinirlenene kadar geri koşsa belki sayı yemeyeceğiz. Takımı savunmada bu kadar düşüren adamlara tahammülüm yok ben bunu anladım bu sene.

Belki çok şey istiyorum ama en azından ligde ve Avrupa'da ilk turlarda 10 dakika savunmayı sertleştirdin mi maç kazanan takım görmek istiyorum. Birde katılır mısınız bilemem ama pota altındaki adam kim olursa olsun(çok vasat olmadığı sürece) bir şekilde sayı bulduruyorsun kısa oyuncuların iyiyse. Bu yüzden Erceg varken umarım Bourousis alınmaz. Çok severim Yunan pivotu ama Dunston, Dorsey muadili adamlar görmek isterim. Zaza'da savunmada çok sert.

Takım içinde sevilen oyunculara baktığımızda hep savunmacı adamları görüyoruz Arroyo haricinde. Erceg çatır çatır sayı atıyor her maç en skorer ama forum ve taraftarlarca herkesin tuttuğu adam değil. Bu sene taraftarın favori oyuncusu Marko ve Sinan oldu. Bu adamlar hücumda Kobe'ye dönüştükleri için sevilmiyor. Savunmada takımı ve taraftarı ayağa kaldırıp üstüne hücumda bitirebildikleri için seviliyor. Ki ne Sinan ne Marko 10 maçın 8-9 unda çift hane gören adamlar değil.

En basitinden Real Madrid'e bakalım. Sezonun en iyi takımı. Kusursuz hücum performansı. Ama sonuç? Finalde 90+ üstü yedikten sonra Avrupa şampiyonluğu gitti. Hadi kupayı Barcadan almışlardı ama ligde playofflarda çok yüksek sayılar yediler. Ne kadar kusursuz olsan da hücumda istisnasız gününde olamazsın. Euroleague'de 100-62 yendikleri Barcelona'ya karşı final serisinde 2-1 gerideler. Barca evinde kazanır muhtemelen. Kusursuz hücumun getirisi sadece Kral kupası olacak gibi.

Sofo ile Jawai'yi kıyaslamam. Ben Sofo daha iyi bir oyuncu bunu da gösteriyor. Zaten Jawai'nin sakatlık riski olmayan bir yılı olmadı ki ama Sofo mu tarif edilen oyuncu acaba 2.10/130 kilo bilmiyorum. Her iksine de uyan bir yanı yok adamın.

Ben o ismin Bourousis degil Zaza oldugunu dusunuyorum..ne kadar yabnci dense de isin orasina takilmiyorum..Zaza insallah gelir..

Bi zahmet gaza gelmemiz lazım. Bundan 2-3 sene önceki; bütçe sınırlı, ligde final oynasak yeter, Euroleague'de top16 yapsak başarıdır muhabbetleri eskide kaldı. Hele ki bu sezon yapılan ahlaksızlığa karşı dik duruşumuzdan sonra artık böyle transferleri hayli hayli konuşmalıyız.

Fenerbahçe'nin Nick Calathes, Bogdan Bogdanovic gibi; Anadolu Efes'in Kristic, Lasme gibi; ki Trabzon'nun dahi Earl Calloway, Cedric Simmons gibi oyuncuları aldığı ortamda daha hala ''beyler bütçe sınırlı, uçmayalım, gaza gelmeyelim'' gibi kelimelere acayip uyuz oluyorum. Eğer gaza basmassak bu sene başarıyı rüyamızda görürüz.

Ki zaten gaza basmamamız için sebep ne ? Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü değil mi? Fenerbahçe ve Efes'in harcayacağı paralar bize çok mu fazla geliyor? Şu ''bütçe sınırlı beyler, yavaş beyler, uçmayalım beyler, bu transferler çok pahalı'' gibi sözleri görünce Anadoludaki bir basketbol takımının forumundamıyım yoksa Galatasaray basketbol forumundamıyım şaşırıyorum. Bi zahmet basalım gaza artık. Fenerbahçe 25m€ bütçe ayırıyorsa biz de onlardan aşağı hazırlamamamız gerekiyor. Hele ki şikecilere karşı bu son duruşumuzdan sonra.

Onlara bütçe ayıran Anadolu Holding ile Ülker Holding, olaya bu açıdan bakmak lazım. Bize de bir holding bulunmazsa bütçe muhabbeti ister istemez yapılır. Trabzon dahi dediğimiz takımın transfer haberlerini Medical Park sahibi veriyor.

sofo nbaye clevlanda gidiyor.

Sonuçta bizde Galatasaray'ız. Büyük düşünmemiz gerekiyor. Takıma en iyi ihtimalle 2 tane yıldız isim gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri