• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyol basınında Real Madrid' in
- Vladimir Micov
- F. San Emeterio
- Andrés Nocioni

ile ilgilendiği söylentileri var.

Nocioni veya Micov u alsak çok iyi olur.

Arroyo - Ender - Nikolov
Spanoulis - Jamon - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Atletik 4 - KG
Zaza - Furkan

6 yabancili kadro, spa nin buy out u aysal versin kurariz bu kadroyu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ergin hocaya, bourousis mi zaza mı desen? bence bourousisi seçer... Şut tehditi olan avrupanın en iyi 5 numarası bana göre... Ergin hocada şutu olan uzunları sever.. ben olsam bende onu seçerim... Zazayı oldum olası beğenmedim.. Ama langfrod un vatandaşlık durumuna göre transfer politikamız değişebilir...

Nocioni gerçekden çok iyi olur onun oyun içerisinde ki hırsı takımı ve taraftarı costurur.

Arroyo - Ender - Nikolov
Spanoulis - Jamon - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Atletik 4 - KG
Zaza - Furkan

6 yabancili kadro, spa nin buy out u aysal versin kurariz bu kadroyu.

Bu kadro da Atletik 4 numara Tyus'u tercih ederim.

Ender'in yerine Barış Ermiş de olabilir.

Jamon'un yerine Langford ya da Hickman olursa daha iyi olur.

Kimseyi beğenmez olduk iyice taraftar olarak Jacob Pullen gayet iyi transfer olur.Forumda inanılmaz bir isim takıntısı var hayırlara vesile olsun

Şubenin durumu belli olmadan kaçar gibi Efes'e giden adam bu takıma yakışmaz. Almanya'dan teklif varken biz hiç tutmayalım kendisini. Gereksiz.

Sanırım haftaya pazartesi kritik gün eğer spa gelirse transferler ardı ardına gelir eğer spa işi olmaz ise biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.
pulleni beğenmediler hadi onu anlarım inşallah spa yı beğenmemezlik yapmazlar. kimi alsak acaba kobe ?

Ben kısa alternatiflerine Bo Mccalebi de yazarım tek bir hamlede savunmayı çok üst bir seviyeye çekmiş oluruz.Üstelik Arroyo-Bo ikilisi hücumda kusursuz bir ikili olur

Joey Dorsey'i isteyenler şu anda oynanan Real-Barca serisini izliyorlar mı acaba? Bence onun için konuşulan paralarla çok daha iyisini alabiliriz.
Benim bu sene İspanya'da en beğendiğim oyuncu Doelman. Gerçekten komple bir oyuncu. Takımımızda görmek istediğim diğer oyuncular ise Hickman, Delaney, Langford, Aridori, Medley.

Bu arada kızanlar çıkacaktır ama bence Spanoulis konusunda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz

Jacop Pullen ismini beğenmemek çok lüks bence.İpekçi'de bile Barca'nın tek skoreriydi ilk yarı.Bizde net iş yapar.

Jackson, Hickman, Rudez(Nocioni), Mejri (Mbakwe,Davis,Vougiakos) beni tatmin eder açıkçası.

Jamont 1,4 - Jawai - Domercant 1 - Macvan 800 - Hairston - Bonsu da en kötü 1 vardir. kaba hesapla 5 milyon dolarlık bir bütçe çıkacak eksikler için. Bunun üstüne 1-2 milyon dolar daha koyabilme ihtimali olursa kadro sıkıntısı çekileceğini düşünmüyorum

Yönetimden kimse Spanoulis'i alacağız demiyor ama burda Spanoulis-Langford'lu kadrolar var tabi ki istemek doğal ama realist olmak gerekli.

Efes bu sene Final Four yapamazsa gör şamatayı.

Hickman, langford tabii daha iyi oyuncular ama savunmasi on planda olan sg secersek takim kurgusu icin daha iyi olur diye dusunuyorum.

Keske imkan olsa Hackett i alsak ama imkansiza yakin sanirim.

Efes istediği kadar kaliteli kadro kursun saha içi lideri bir PG bulmadan Avrupa'da başarı imkansızdır bu nedenle ben şuana kadar Efes'in yaptığı transferleri önemsemiyorum ama gidip lider vasıflı PG bulurlarsa işler değişir

Konuyla alakalı değil ama Seneye Daçka'ya sizce hakem hatası yapılır mı :)

Joey Dorsey'nin yaptığı perde bile yeter. Perde değil resmen adamın önüne duvar örüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri