Spa olayını söyleyen kişiler Mahmuti'nin ayrılış döneminde dedikleriyle (Mahmuti kendisi yalanladı bunlar) ve zamanında Ekrem hocaya yaptığı ithamlarla (en ağırı da oydu, okey arkadaşıydı Özyer'in) benim için güven arz etmeyen kişiler Murat Bey, lafım size değil.
Spanoulis konusuna gelince, Yunanistan'ın şu an yarısı bu adamdan nefret ediyor yani Pao taraftarları, final serisinde kötü oynadığı için Oly taraftarları bile adama tepki koydu, şimdi 2 senelik kontratı varken Spanoulis ayrılacak ve bir Türk takımına gidecek? Kariyerinin sonuna gelmiş, Yunanistan basketbolunun efsanesi olan bir adam Yunanistan'ın diğer yarısının da tamamen nefret edeceği bir adam haline gelmek istemez. Orada kazandığı para da gayet cazipken, o adama 4-5m euro ver istersen sen ihtimal dahilinde görmüyorum ben, Ergin hocaya yakın kaynakların da haberi yok görüşmeden, o zaman başkan hocadan habersiz bitirecek bu transferi işleri de ona göre yürütüyor. Neyse Olympiakos'un teklifi kabul etmesini geçtim, ben Spanoulis'in bu sebeplerle kabul edeceğine ihtimal vermiyorum hadi görüşülsün sizin hatrınız olsun.
Bütçe sınırsız gibi hareket edenler için de, Spanoulis gelmediğinde yerine gelecek oyuncularla anlayabileceğiz bütçemizi. Spanoulis gelmiyorsa doğal olarak başka iyi oyuncular alabiliriz o paralara madem bütçe çok büyük!