2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de Marko ne kadar zam istemiş olabilir? 700-800 bin alan bir oyuncuydu ki ben bir kez olsun ücreti hakkında ses çıkardığını görmedim (ödenemediği zamanlar) çıktı oyununa baktı sadece. şimdi %100e yakın zam istiyor deniyor. Öyleyse bile bence 1.5-2 civarı bir para Marko için değer, ödenebilinir bir ücret.

şöyle düşünün şu performansı kubanda falan gösterse ve şimdi almaya kalksak ne kadara gelirdi? 1 milyondan aşşağı imza attıramazdık asla.

Andrew Goudelock'ı alsınlar boşverin yine dengesiz kadro kuruyorlar. Savunmacı yok adamlarda bu senenin kopyasını yaşarlar bu transferlerle.

Hickman'da Goudelockta takımı alıp bir üst seviyeye taşıyacak adamlar değiller. Özellikle Fenerin kadrosunu düşünürsek.

Açık ve net N ebaşkan nede yönetim kurulu kararı ile takımı ligden çekme yetkisi yoktur.Bu konuda tek yetki Divan KARARI ile olur.Başkan divan kurulu üyesi bile değil.

dunga12 @dunga1201
(7) TBF sadece bununla yetinmemis,GS ve BJK dahil bircok kulübün enbüyük gelir kalemi olan isim sponsorlugu (Lviev,Integral gibi) engellenms
dunga12 @dunga1201
(8) Inanmayan kurala kendisi bakabilir.. BJK, GS ve diger kulüplerden bu degisiklige itiraz gelir m? pic.twitter.com/eMTuzFAzFP
Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Eğer isim sponsorluğu engellendiyse bütçede baya bir düşüş olur sanırım.

Bu arada bizim hiç ilgilenmediğimiz oyuncular rakiplerimizle anlaşmasına üzülüp sıkıntı yapmayın biz iki ismi alacağız herkes bakacak biri spa

Ekaterinburg'daki yıldızlar bizim takımı 5'e katlarken Şampiyon biz olduk.
Önemli olan yıldızlara sahip olmak değil takım olabilmektir.

Bu sponsorluk ve kulüp birleşmesi hakkında yapılan yeni düzenlemeler gerçek ise hiç kendimizi boş yere üzmeyelim zira o şartlarda ligde tutunmamız imkansız!

Yahu TBF isim sponsorluğunu nasıl engelliyor, öyle bir şey yapamazlar. Beşiktaş, biz, Karşıyaka, Trabzonspor falan hep sponsorla ayakta kalıyoruz. Ligin içine ederler, olamaz öyle bir şey.

Pocius anlaşılan forumu baya baya parçalı bulutlu bir havaya büründürmüş başlarda ama kimse sıkıntı yapmasın Pocius'la ilgili. Komple bir oyuncu ve şutu da öyle söylenildiği gibi kötü falan da değil. Aldığı süre içerisinde takımı çok ama çok rahatlatacaktır gerek hücum gerekse savunma tarafında. Güzel transfer oldu denebilir Pocius için.

litvanyalı arkadasımla konustum az önce
pocius iyi oyuncu ama diyor,maçtan maça ve maç içinde devamlılıgı yok birde sürekli yere düşer diyor
en önemliside bugüne kadar bir sezonu sakatlanmadan hiç tamamlayamamış!
en önemliside bu olsa gerek ! bizim için sakatlık kabusu artık kabul edilebilir bir şey değil
benim şahsi kanaatim pociusun 7. adam olacagı

bir de Marko ne kadar zam istemiş olabilir? 700-800 bin alan bir oyuncuydu ki ben bir kez olsun ücreti hakkında ses çıkardığını görmedim (ödenemediği zamanlar) çıktı oyununa baktı sadece. şimdi %100e yakın zam istiyor deniyor. Öyleyse bile bence 1.5-2 civarı bir para Marko için değer, ödenebilinir bir ücret.

şöyle düşünün şu performansı kubanda falan gösterse ve şimdi almaya kalksak ne kadara gelirdi? 1 milyondan aşşağı imza attıramazdık asla.
Markoyu hepimiz çok seviyoruz ama 1.5-2 marko için çok fazla..oyunculara olan sevgimizle ederlerini karıştırmamak lazım bence ve hiçbir oyuncu da vazgeçilmez olmamalıdır.
furkana 1.3 milyon euro verilmesi de aynı şekilde ciddi bir hatadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...