2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pocius
anlaşılan forumu baya baya parçalı bulutlu bir havaya büründürmüş başlarda ama kimse sıkıntı yapmasın Pocius'la ilgili. Komple bir oyuncu ve şutu da öyle söylenildiği gibi kötü falan da değil. Aldığı süre içerisinde takımı çok ama çok rahatlatacaktır gerek hücum gerekse savunma tarafında. Güzel transfer oldu denebilir Pocius için.

2 numara arıyorsak en iyi isim Jamont'tu !!

Eğer o değilse Hickman ya da Gavel'den birisi olmalıydı !!

Ama ikisini de en büyük rakiplerimizden birine kaptırdık !!

Gerci onlar ikisini birlikte alarak çok iyi iş yapmadılar orası ayrı...

Emir yabancı sayılmazsa çok söverim şu saatten sonra. 6yabancıyı doldurdular net guard almadan ayrıca pota altı da Nemanja ile Zoric oldu. Bence rezalet kadro mühendisliği.

Ekaterinburg'daki yıldızlar bizim takımı 5'e katlarken Şampiyon biz olduk.
Önemli olan yıldızlara sahip olmak değil takım olabilmektir.

Ekaterinburg galibiyeti çok önemli fakat aynı kadrolar tekrar karşılaşsak ben yenebileceğimizi düşünmüyorum. O maç büyük sürpriz yaptık. Fener maçı için aynısını söyleyemeyeceğim biz onlardan daha iyi takımdık.

Ama bize winner oyuncu şart Pops ve Hairston'ın yerine 2 tane iyi oyuncu almalıyız. 1-2 oynayabilen oyuncu çok kritik bence

Ben Spanoulis'in geleceğine ihtimal vermiyorum, ama gelirse bu transferi en son açıklamak lazım. "GS buy-out ödeyerek Spa'yı almış" cümlesi fiyat artırım sebebi:)
Zor olduğunu biliyorum ama Langford keşke gelse. Arroyo-Langford-Pocius-Marko-Bertans-Erceg-X yabancıları bence iyidir. Ama yönetimin konuşmalarına bakınca çok da umutlanmamak lazım.

Ulker'in kadrosu ciddi anlamda dengesiz oldu, bircok konuda eksiklerini net sekilde gideremediler bence.. Efes ise gene transfer doneminin sampiyonu olur, bence onlara F4 yakisir bu sene ama tabi takim olup olamayacaklarini gorucez..

Yanliz sakatliklar olmasa biz son 2 senedir ne kadar efsane kadrolar kurmusuz bunu bir kez daha anladim..

Yahu TBF isim sponsorluğunu nasıl engelliyor, öyle bir şey yapamazlar. Beşiktaş, biz, Karşıyaka, Trabzonspor falan hep sponsorla ayakta kalıyoruz. Ligin içine ederler, olamaz öyle bir şey.

Arkadaşlar yanlış alarm twitter da ortalığı ayağa kaldıran arkadaş aşağıdaki yönergeden bunu çıkarmış bende okudum isim sponsorluğu ile alakası yok.

16.1. Birleşen veya isim değiştiren kulüplerin tüm kategorilerde karşılaşmalara hangi ilden
katılacakları, Federasyon Yönetim Kurulu’nun onayına tabidir. İki farklı ilden kulübün
birleşmesi veya bir kulübün isim değiştirmesi halinde yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde
söz konusu ligde iki veya daha fazla takım yer alıyorsa talep kabul edilmez.
16.2. Resmi Karşılaşmalara ait fikstür ilan edildikten sonra birleşen kulüpler karşılaşmalara birbirini
takviye etmek suretiyle ve bir takım halinde katılamazlar. Yeni kulüp ancak eski kulüplerden
birinin adı altında, onun nizami kadrosu ile durumunu kabul ederek karşılaşmalara girmeye
ve devam etmeye mecburdur.
Yarışma Yönergesi - 14 - 25.06.2014
16.3. Birleşip ayrılan kulüplerden genel kurul kararıyla basketbol spor dalını bünyesinde barındıran
spor kulübü, hangi isim ile liglere katılacağını fikstür çekimi öncesi Federasyona bildirir. Bu
kulüp Federasyon kararı ile bulunduğu ligde faaliyetini sürdürür.
16.4. Sezon sonunda küme düşen bir kulübün müteakip sezonda bir üst ligden başka bir kulüple
birleşerek veya üst ligde yer alan takımın ismini değiştirerek üst ligde tekrar yer almasına izin

Adamlar goudelock ve hıckmanı alıyor biz hala pocius gibi isimlere yoneliyoruz bu isimlerle seviye atlayamassın f4 hayal olur ne olcak bu yonetımın basiretsizligi bilmiyorum,Bertans gibi eli ayagı düzgün oyuncuyu alamıyoruz,Delaney olayı tam sacmalık kagıt gonderememısler oda kubanı gitmiş diyorlar eger dogruysa allah kahretsin ne diyeyim.

-Pocius haberleri yanlış
-Pocius'un olma ihtimali var.
Bu iki cümleyi söyleyen adam Spanoulis'le görüştüğümüzü söylüyor, korkarım Spanoulis haberleri yanlış.

Ekli dosyalar

• PicsArt_1404303384704.jpg
    PicsArt_1404303384704.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...