2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de dediğin gibi bir rotasyon istiyorum, normalde Pocius ve Maciulis kötü oyuncudur dediğim yok. Burada benim demek istediğim yine kumar oynuyoruz. Elinde avrupanın en formda 3 numaralarından biri varken çok para istiyor diyip onun istediği paraya 2 tane düşüşte olan ne yapacağı biraz da şansımıza kalmış adamları almak bana göre mantıksız bir hamledir. 12 kişilik kadro kurma 10 kişilik kur ama sağlam adamlarla kur.

Marko bize gelmeden önce sıradan takımlarda oynayan sıradan bir oyuncu diyenleri de gördü ya bu gözler neyse. Gs kariyeri öncesi madem izlemediniz adamı açın bari araştırın.

Errick McCollum veya Carlon Brown 2 sinden birini alsak ne güzel olur gönül Errick diyor ama pana anlaştı diyorlar carlonda iyidir.

Maciulis in gelmesinin Marko ile ne alakasi var? 3.5 numara aramiyor muyduk zaten? Bertans yada Maciulis dusunuluyor belli ki.

Arroyo - Yerli PG - Nikolov
Spanoulis - Pocius - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Maciulis - Kerem
Pivot - Furkan

7 yabancili rotasyon savunmada Erceg kendini kaybettiginde Maciulis onun sut haric yapamadigi her seyi yapar.

Su kadro gecen senenin uzerine cok koyar her anlamda. Bir kere pivot tercihinide dogru yaparsak savunma anlaminda da cok guclu oluruz.

Ama Spa yada kaliteli bi Combo sart. Birde center, bu ikisinde hata yapmayalim yeter.

Sureci ve gelismeleri iyi okumak lazim.

Adem abinin dediği gibi Marko kalır ve üstüne Pocius ile Maciulis gelirse süper olur orası ayrı.

Arroyo-Ender
Pocius-Sinan
Marko-Cenk-Maciulis
Erceg-Kerem
Furkan-x

şöyle bir kadro olabilir. Burada 5 numara transferi çok sağlam olmalı bu 2 transfer sayesinde tüm bütçe oraya aktarılır. Ama bu kadro Arroyonun yükünü hafifletir mi bilemem.

Cenk olmazsa 4 numaraya bir adam alınabilinir.

Adem abinin dediği gibi Marko kalır ve üstüne Pocius ile Maciulis gelirse süper olur orası ayrı.

Arroyo-Ender
Pocius-Sinan
Marko-Cenk-Maciulis
Erceg-Kerem
Furkan-x

şöyle bir kadro olabilir. Burada 5 numara transferi çok sağlam olmalı bu 2 transfer sayesinde tüm bütçe oraya aktarıabilinir. Ama bu kadro Arroyonun yükünü hafifletir mi bilemem.
Delici skorer bir guardı olmayan takım oyun tıkandımı çok zorlanır

ben de dediğin gibi bir rotasyon istiyorum, normalde Pocius ve Maciulis kötü oyuncudur dediğim yok. Burada benim demek istediğim yine kumar oynuyoruz. Elinde avrupanın en formda 3 numaralarından biri varken çok para istiyor diyip onun istediği paraya 2 tane düşüşte olan ne yapacağı biraz da şansımıza kalmış adamları almak bana göre mantıksız bir hamledir. 12 kişilik kadro kurma 10 kişilik kur ama sağlam adamlarla kur.

Marko bize gelmeden önce sıradan takımlarda oynayan sıradan bir oyuncu diyenleri de gördü ya bu gözler neyse. Gs kariyeri öncesi madem izlemediniz adamı açın bari araştırın.

2004–2007 Olimpija Ljubljana
2007–2009 BC Kiev
2009–2013 Mapooro Cantù

ben burada CSKA Real Madrid Barcelona Oli. Pana. Siena Maccabi göremiyorum. Bana göre bu takımlar sıradan takımlar ve hiç biri Galatasaray' dan iyi değil O yüzden Marko bulunduğu yerin kıymetini bilecek bi Marko gider diğeri gelir.

Aslında pocius transferi çok mantıksız olur çünkü dediğiniz gibi bizim 2 numaraya delici bir adama ihtiyacımız var. Macoyu 3-4 oynatırsın rotasyonda yeri daha çok olur. Sinan az çok Pociusun yaptıklarını yapabiliyor zaten.

Tamer Kendir,

dediğin takımlar o yılları konuşacaksak Galatasaraydan kat kat daha iyi takımlardı.

Delici oyuncu denilince akla sirf Amerikalilar geliyor heralde,Pocius delici bir oyuncudur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Pocius, Maciulis ve hatta bıraktığı yerden devam ederse Sinan üçlüsü gayet delici oyuncular. Ben Pocius'u pek görmek istemiyorum takımda ama dediğim gibi Marko kalır ve bu isimler gelirse çok iyi bir kadromuz olur.

Şu anda alacağımız combo guard sezonun en kıymetli transferi bana göre.Pek fazla combo da kalmadı piyasada alınabilecek. Linklerde Eric McCollum,Wanamaker,Marquez Haynes,Goudelock,Carlon Brown,Reggie Redding tanıtılmış. Goudelock Ülkere, Wanamaker Brose a gitti. McCollum'un Pana'yla anlaşmaya yakın olduğunu söylüyorlar.Carlon Brown için de Olympiakos devreye girmiş bunlarda giderse kim alınacak bilmiyorum.

ÖZEL: Takımlarımızın Oyun Kurucu transferleri – Basketbol Sitesi
ÖZEL: Takımlarımızın 2 numara transferleri – Basketbol Sitesi

Eric McCollum - Carlon Brown bence de ideal olabilir. Carlon Brown daha çok penetre eden bir oyuncu ama şutu istikrarlıdır. Mc Collum ikisini de yapabiliyor. Eurocup'da 20 sayı ortalamsıyla oynamış.

Bir adam parmağını kaybedip böyle oynuyorsa savaşçıdır. Maciulis beğenilmemiş şaşırdım :) Hickman- Goudelock- Bojan- Bjelica - Zoric , şu kadronun oynayabileceğini sanıyormusunuz ? :) 5 tane bencil adam birbirlerine pas bile atmazlar , boş boş yönetime sallamayı bırakın artık...

Mithat abinin verdiği bilgiler ışığında şöyle bi kadro ortaya çıkıyor

Spanoulis- Arroyo- Ender
Sinan- Pocius- Harris
Marko- Cenk
Erceg-Kerem
Furkan - İspanyadan pivot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...