2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize 1-2 oynayacak , topu yarı sahaya getirecek , topu yere vurmaktan korkmayacak, oyun kurma becerisi olan rakipsavunmaların mutlak önlem almak zorunda olacağı bir kısa lazım.Arroyo 35 yaşında yükünü hafifletmeliyiz

Arroyo-Combo-Pocius-Maciulis-Erceg-Yabanci

Ocak ayinda da pota altina bir takviye gelir,7 yabanciyla top 16'ya baslariz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar, Ergin Hoca'nın TED Kolejliler den Milli Takıma çağırdığı Berkay Candan geleceği parlak bir oyuncu. Geçen sene bazı maçlarını takip etme fırsatım oldu. Önümüzdeki 2-3 sene içerisinde adından çok söz ettirecek gibi geliyor bana. Hocayla aynı fikirde olduğumuza sevindim.

Her zaman kariyer bir anlam ifade etmez bence. Tamam Marko'ya ederinden fazla vermeyelim, tamam o da biraz fedakarlık yapsın ama yok tırt takımlarda oynadı haddini bilsin diye bir şey yok. Pocius'ta kariyer var ama Marko'yu ona tercih ediyoruz di mi? Bazen gidersin o takımlara ama tutunamazsın bazense daha alt seviye takımlarda olursun ama orda fark yaratırsın. Cantu, Galatasaray'dan iyi takım mı? Değil. Ama Marko'nun oynadığı dönemde her sene EL oynayan bir takımken, biz ise düzgün yönetilmeyen bir şubeye sahiptik. Yani o dönemki Cantu elbette o dönemki Galatasaray'dan iyidi. Yani olayları sadece isim isim bakarak değerlendirmek yanlış. Şu anda Marko, Avrupa'nın ciddi manada en formda SF'lerinden biri. Uçmayalım para yığmayalım önüne ama hatırı sayılır bir zam yapalım. Bu adam haketti çünkü! Furkan'a 1.3m Euro verdiğin yerde Marko takıma kattıklarıyla 2m'i de hakeder. Ha 2m vermeyelim o ayrı ama yanlış yapıyoruz bazı şeyleri bu bir gerçek. Marko'dan da fedakarlık bekliyorum ve yapacağına inanıyorum.

Maciulis-Marko olayı Shipp-Hawkins olayına dönmesin de ne oluyorsa olsun. Shipp gidiyor diye forumda isyan çıkacaktı mazallah. Shipp Kobe Bryant, Hawkins ise BJK'de bir süreliğine parlayan saman alevi ilan edilmişti.

Takıma verdiklerinden hareketle; evet Shipp candır, Hawkins müptezelin tekidir. Kendisi saman alevi olmaya dahi layık değildir.

Bugünkü vaziyette de, Marko candır.

Ataman i zaman zaman cesitli sebeplereden elestirsende severim, kadro muhendisligi konusunda Avrupa nin en iyilerindedir, Blatt hocama saygimdan en iyisidir demiyorum.

Ulkerin rotasyonu biz kursak adami daga kaldirirdi bizim taraftar. Butun sezon guard yok, pota alti zayif dediler suan bakiyorsun durum pek farkli degil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Marko 1+1 uzatacak haberi geçti son dakika TrendBasket. Bu harika! Ayrıca Paul Davis, Khimki ile sözleşmesini 1 yıl uzatmış. Listeden bir pivot daha elendi.

Evet ben yalancıyım.Bak itiraf ettim rahatladın mı? şimdi hangi okulda okuyorsan hemen oraya git tahtaya ben okuduğunu anlamayacak kadar safım yaz!! yanlı ile yanlış arasında ki!!! farkı iyi öğren şimdi avatardaki şamil abin ise ona selamımı söyle anlar o oldumu kardeşim

Bu foruma şu ana kadar yazdığın tek doğru cümle "Evet ben yalancıyım" oldu.

Önce: https://twitter.com/producerDRN/status/482292167701200896 Bourousis'i de Alırız.
Sonra: http://www.gsbasket.org/forum/erkek...zonu-transfer-calismalari-228.html#post610187 Bana söylenen isimler arasında Bourousis yok.

Sana söylenen isimler arasında Bourousis yoktur ama SANA KİM KARIŞIR Kİ? Bir zahmet moderasyon sana bir karışsın.. Spanoulis'i de alırsın sen Bourousis'i de. Mithat Duran, sen yanlı yazdın ama Pocius çoktan imzaladı. Harris-Seibutis falan geliyordu?

Aslında pocius transferi çok mantıksız olur çünkü dediğiniz gibi bizim 2 numaraya delici bir adama ihtiyacımız var. Macoyu 3-4 oynatırsın rotasyonda yeri daha çok olur. Sinan az çok Pociusun yaptıklarını yapabiliyor zaten.

Tamer Kendir,

dediğin takımlar o yılları konuşacaksak Galatasaraydan kat kat daha iyi takımlardı.

üşenmedim baktım Marko oynarken Olimpia Eurolig de 5 galibiyet 9 yenilgi almış
2007 den sonra BC Kiev kendi liginde şampiyon olamamış Bu lig Ukrayna ligi
2009-2010 da Cantu da oynamış İtalya da 4. olmuşlar
2010-2011 de 2. olmuşlar seride 4-1 yenilmişler
2011-2012 de 3. olmuşlar eurolig de top 16 yapmışlar
2012-2013 de zaten bize geldi o sezon Cantu felaket durumdaydı

Eğer bizim o yıllardaki halimizle kıyaslarsak bizden iyi takım olabilirler ama onların o zamanki haliyle bizim şimdiki halimizi kıyaslarsak bence biz çok daha iyi takımız.

Can Pelisterin ben kolay kolay yanıldığını görmedim, sonunda sevindirici bir haber aldık. En başta dediğim gibi Markonun yanına Maciulis gelirse efsane olur, çok iyi tamamlarlar birbirini çünkü ama Marko olmasaydı eksik kalırdı bir anlamı kalmazdı.

Pocius-Marko-Maciulis yaparsak hakikatten muazzam olur he.

Alternatif üretmekten yoruldum yahu, hadi be resmi site.

Arroyo-M. Williams-Ender
Pocius-Sinan
Markoishvili-Maciulis-Cenk
Erceg-Kerem G.
Furkan-Bourousis

üşenmedim baktım Marko oynarken Olimpia Eurolig de 5 galibiyet 9 yenilgi almış
2007 den sonra BC Kiev kendi liginde şampiyon olamamış Bu lig Ukrayna ligi
2009-2010 da Cantu da oynamış İtalya da 4. olmuşlar
2010-2011 de 2. olmuşlar seride 4-1 yenilmişler
2011-2012 de 3. olmuşlar eurolig de top 16 yapmışlar
2012-2013 de zaten bize geldi o sezon Cantu felaket durumdaydı

Eğer bizim o yıllardaki halimizle kıyaslarsak bizden iyi takım olabilirler ama onların o zamanki haliyle bizim şimdiki halimizi kıyaslarsak bence biz çok daha iyi takımız.

Demek istediğim de o zaten Markonun oynadığı takımlar o yıllarda basketbolda bizden iyiydiler ve Marko genç yaşına rağmen bu takımların önemli yapı taşlarındandı. Özellikle de Cantu yılları. Yani bizde gösterdiği şu performans ve karakter asla süpriz değil, bu yüzden asla vazgeçmememiz gerektiğini söylüyorum bana göre en az Arroyo kadar önemlidir bu takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...