2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş CV'ye bakacaksa Marko 2003'te Final yapan Benetton Basket'in oyuncusuydu?

Cok haklisiniz. Oyuncunun gecmisinde CSKA, Barca,Real gibi takimlarda oynamasi gereginden fazla onem veriyoruz. Ayrica Marko daha 17 yasindayken (2003) de Benetton ile EL f4 oynamistir Barcaya karsi. Su anki fener menajeri Gherardini o zamanlar Beneton´da menajerdi( oradaki basarilarindan dolayi NBA de yoneticilik yapti) Yetenekli geleceegi buyuk bir oyuncu diye benottana almisti.ama hic bir zaman ongorulen yerlere gelemedi
Ama su anki form durumu,is ahlaki,takima katkisiyla begendigim ve takimda kalmasini istedigim bir oyuncudur.

Olympiacos is gonna sign Carlon Brown or Curtis Jerrels? carlon brown gordonun yerini doldurabilirdi ama şu bütçe bi açıklanmış olsaydıda ona uygun kadrolar yazılabilseydi

Adam duyumlarıni söylüyor. Bunları anlamayacak ne var. Belki önce Bourisis ile ilgilendik ama şimdi ilgilenmiyorUz. Belki teklif yaptık ama kabul etmedi ve biz başkasına baktık. Bunları nerden biliyorsunuz.

Başkasını yalancılıkla nasıl suçlarsiniz !!

Gs'li renkdaslarsiniz.

Ne bu kin, ne bu nefret !!!

Arkadaşlar Jamon Gordon'a karşı oluşan tavrı anlayamadım pek. Oyun kurucu olup da, skora ve defansa bu denli katkı yapan başka bir oyuncu yoktu Euroleague'de bu yıl. Çok ucuza, uyum sorunu olmayan bir adamı transfer edebiliriz.

Arkadaşlar Jamon Gordon'a karşı oluşan tavrı anlayamadım pek. Oyun kurucu olup da, skora ve defansa bu denli katkı yapan başka bir oyuncu yoktu Euroleague'de bu yıl. Çok ucuza, uyum sorunu olmayan bir adamı transfer edebiliriz.

Diz bağları kopan adamın nasıl döneceği şüpheli. Eskisi gibi olacak mı bilinmez? Sakatlıktan çok çektik ve artık yoğurdu üfleyerek yeme zamanı.

Rakiplerimizin yaptığı transfer ve hedeflerimizin doğrultusunda bence şu andaki en önemli hedef Spanoulis olmalıdır.Ayrıca birde atletik pivot mesela bugun FA olan Lawal alınırsa anca rakiplerimizle yarışacak kadro oluşur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Draper gerçekden iyi bir oyuncu bakmayın Real de fazla süre alamadığına önündeki adamlar iyi bence Efes bu yıl iyi işler yapıcak,
Arroyo ve Marko yu tuturak bence iyi bir iş yaptık ama artık transfer başlamalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...