2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perperoglou, Saric, Lasme, Krstic gibi transferlerden sonra Dontaye Draper ismi biraz sönük kaldı Efes'te. Planinic kalacak sanırım çünkü Draper o yükü tek başına kaldırabilecek kapasitede bir isim değil... SG transferi yapıp kadroyu tamamlarlar sanırım.

Planinic-Draper-Doğuş
SG-Cedi Osman
Perperoglou-Birkan
Lasme-Saric-Okben
Krstic-Deniz

----------------------------------

Yazdım mı hatırlamıyorum ama Marcus Williams free agent şu anda. Kuban'da vasattı ama yine de Arroyo'nun yükünü paylaşabilecek kalibrede biri...

Furkan'la Lawal arasında ne fark var k transfer edilsin,ikiside top sektiremeyen-hücumu kıt uzunlar,Maric gibi bi uzun aldıktan sonra alınırsa olabilir.

Perperoglou, Saric, Lasme, Krstic gibi transferlerden sonra Dontaye Draper ismi biraz sönük kaldı Efes'te. Planinic kalacak sanırım çünkü Draper o yükü tek başına kaldırabilecek kapasitede bir isim değil... SG transferi yapıp kadroyu tamamlarlar sanırım.

Planinic-Draper-Doğuş
SG-Cedi Osman
Perperoglou-Birkan
Lasme-Saric-Okben
Krstic-Deniz

Oyun kurucu için Micic ismi geçiyor, oyuncu da baya niyetli bu transferde. Draper SG olarak düşünülmüştür büyük ihtimalle ama bir SG alıp 7. yabancı da yapabilirler belki Draper'ı.

Yalnız mevcut pivot adayları değerledirildiğinde Maric baa ağır basmaya başladı. Şahsen çok beğendiğim bir oyuncudur. Kuban'da kendine gelmişti. Şimdi hakettiği levele bizde tekrar ulaşabilir gibi geliyor.

Maric donanımlı pivottur. Birçok özelliği vardır. Lawal'den, Dunston'dan daha katkı verir Furkan'ın yanında.

Aynen öyle. Ben takımda o kadar çok bayılacağımız atlet özellikli bir adam istemiyorum. Çünkü atlet Abdliler arasında donanım farkı olduğuna inanmıyorum Avrupa'ya gelenler içinde. Katkılarını bence savunma düzeni ve hücumda da guardın yeteneği belirliyor.

İsim belirlemedim ama sırtı dönük oynayabilen hücum opsiyonları olan bir uzunla Lawal veya onun tarzında birini alırsak uzun rotasyonumuz oturmuş olur.

Biz Errıck maccollum ve carlon browndan bahsediyoruz mıllet Marcus Williams diyor özellikle maccollum üstüne gidilmesi lazım sonra başımızı taşlara vurmıyalım.

Draper'i Efes'in aldığı iyi oldu , bi ara biz alıcaz diye endişelenmiştim.2 yıldır Real Madrid'de el freni görevi üstleniyordu adam , boş üçlüğü bile güç bela atar , arada parlar her vasat oyuncunun yapacabileceği gibi , Efes'te faydalı olmaz euroleaguede.Bir tek Hırvatistan milli takımında 2-3 maç iyi oynadı.Hani bi insan sadece 10 dk süre alarak takımına en fazla ne kadar zarar verebilir sorusunun cevabı : 'Draper kadar' idi Real Madrid'de oynadığı 2 sezon boyunca.Yaklaşık 40-50 farklı maçta izlemişimdir adamı , neredeyse her girdiğinde zarar verirdi takıma , bedavaya oynayacağını bilsem bize gelmesini istemezdim Avrupa'da en gıcık olduğum 3-5 oyuncudan birisi şu an.Sıradan ve aşırı overrated bi oyuncudur benim gözümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...