Aynen dediğin gibi..Bu şekilde olursa kötü denemez ama dediğin gibi combo guard çok belirleyici olur ve çok büyük önem taşırBeklentiler yükselince çıkan isimler hoşnutsuzluk yaratabiliyor, ama ben bütçe dahilinde dengeli bir kadro kurarken Pocius'un gayet iyi bir hamle olacağını düşünüyorum. Bir beyaz kısaya göre atletik, savunması yeterli derecede, potaya direk gidebilen, bunun yanında ortalama üstü bir şutör. Belki direk Arroyo, Pocius, Marko şeklinde düşündüğünüzde kafalarda soru işareti yaratabilir ama yanlarına bir de yaratıcı combo guard eklediğinizde beni oldukça tatmin eden ve dengeli bir kısa yabancı rotasyonu olur. O combo guard da skorer, yaratıcı bir oyuncu olursa puzzle tamamlanır zaten.
Ama pivot konusunda nasıl bir tercih yapacağımızı ciddi anlamda merak ediyorum.
Maric'i ben de istemem. Marcus Williams'ı birkaç kere izledim, pek istikrarlı değil açıkcası. İstatistiklerine de şimdi baktım, çok düşük şut yüzdesi var. Ben Spanoulis'i alacağımıza inanıyorum.
Açıkçası Marko kalırsa-ki kaldığı söyleniyor- Maciulis'i alacağımıza inanmıyorum. Maciulis, Marko ile pazarlıklar sırasında masaya konulan bir kozdur.
Bu da olabilir, Marko'ya vazgeçilmez değilsin mesajı verip ücretini aşağılara çekmek için kullanılmış olabilir.
Bu arada Sofo, Javtokas ve Maric dendi uzun listemiz için. Sofo Maccabide kaldı, Javtokas sakat, geriye kaldı Maric... Gelmesini isterim, bol bol ikili oyun sayısı izleriz.
maciulisi koç 3-4 oynatmak için istiyormuş yani markoyla alakası yokmuş. Markoyu 2ye kaydırır onu 3e alır, Marko 3teyken 4e alır 4 kısaya döner vs. İkisi sahadayken savunmamız muazzam olur.
maciulisi koç 3-4 oynatmak için istiyormuş yani markoyla alakası yokmuş. Markoyu 2ye kaydırır onu 3e alır, Marko 3teyken 4e alır 4 kısaya döner vs. İkisi sahadayken savunmamız muazzam olur.