• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha çok Bo-Jamont tarzı gücüyle ve patlayıcılığı ile ön plana çıkan bir kısa istiyorum.Tabii Arenas çok farklı bir adam çocukluk idollerimizden gelirse ayrı seviniriz :)

Arenas gelmesin abi o adam savruk falan değil tamamen psikopat yani. bütün takımın dengesini bozar sonra bütün sezon toparlanamayız . soyunma odasına silah sokan adamdan bahsediyoruz.

Sühan Cem abinin yazdığı ve Eyüp Yıldız'ın yazdıklarını birleştirince anlıyoruz ki transferler için sponsordan gelecek para bekleniyor. Peki sponsor kim? Bu muamma can sıkıcı.

5 milyon euro sponsordan+5 milyon euro kulüpten. Hal böyle olunca da sponsordan 5 milyon euro gelmeden transferde kesin adımlar atılamıyor sanırım.

Eyüp Yıldız'ın dediğine göre sponsorsuz da 10m Euro olacakmış. Sponsor sadece kulübün ne kadar az para koyacağı konusunda belirleyiciymiş. 21m lira muhabbetini de bu forumda biri yazdı, Ergin Hoca'ya yakın biriymiş sanırım. Ama sonra mesajlarını sildi ya da silindi neden bilmiyorum.

Olacağı yok Draftlarda seçilemeyen yada NBA macerası son bulan oyuncular almalıyız.

Bizim kulübün de yokki amerikadan oyuncu getirme veya güney amerikadan atletik, potansiyelli oyuncu getirme alışkanlığı. Önümüzde Lojeski ve Dunston örnekleri var ama bizim öyle bi huyumuz yok.

Marko CSKA'ya gidebilirmiş Sportando'ya göre.

Hay allah kahretsin.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p>Manuchar Markoishvili is heading to CSKA Moscow, I am told</p>— Sportando (@sportando) <a href="https://twitter.com/sportando/statuses/486159347865899008">7 Temmuz 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yazık valla yazık.

Murat Özyer haklı, basında duyulmuyor diye transferde yerimizde saymıyoruz. Kadın erkek demeden takımların içini boşaltmaya devam!

Marko kaldı diyen hangi siteyi ?

Gün geçmiyorki kötü haber gelmesin. Uzattı diye rahat rahat yazıyorduk kadrolara bide.

Carlon Brown da Oly ile anlaşmış Sportando şimdi geçti.

Forumda ismi geçen Carlon Brown'da Oly'e gitmiş. Seneye "ulan böyle adamları nerden buluyorlar ya" denir bol bol.

Carlon Brown da Olympiakos'a gitti.

Markoishvili - CSKA yazmışlar.

Tamam Marko bu sene sakatlık sonrası çok ekstra katkı verdi ama ben ısınamadım hiç bir zaman Marko'ya. Eğer kalmazsa çok üzülmem..

Marko da gittiğine göre Cenk kesin tutulmalı takımda.

Gelabale olayinin nedeni belli oldu?

Bu kadar kavga gürültüye gerek yok.Her şeyden bağımsız CSKA bir oyuncuyu istiyorsa alır,buna yapılacak bir şey yok

Carlon Brown'nin maliyetini çok merak ediyorum, Jamont yoksa bu sene yerini doldurabilecegini düşündüğüm bir oyuncuydu.

Elimizde tutmamiz gereken 2 oyuncu vardi; biri Arroyo digeri Markoishvili. Onu bile beceremedik.

Sinana 900, Erceg 1.3, Furkana 1.9 ama Marko cok para istiyor. Mubarek gun gunaha sokuyorlar insani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri