• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denmont mı? Bize uzak Allah'a yakın olsun.

Dentmonu sadece bizim maçlara göre değerlendirmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Müthiş patlayıcı oyuncu. Pullen filan yanında hikaye. Arroyo, Dentmon, Manu, Erceg sahada yan yana bulunursa rakipleri üçlük yağmuruna tutarız.

Markoshvili kısa sürede ben de dahil taraftarlar tarafından sevildi fakat eğer işin içinde CSKA varsa teklif ettiklerinin üstüne çıkamayacağımızı biliyorsunuz. Marko yeri dolmayacak biri değil.Bugün beşiktaş koçu Ahmet Kandemir 2.5 milyon dolar bütçemiz ve scout sistemimiz var draft edilemeyen oyunculardan ncaa vb yerlerden oyuncu bakıyoruz diyebiliyorsa bizde elimizdeki bütçeyle daha iyilerini bulabiliriz.

Eminim daha iyileri bulunabilir biraz araştırma analiz yapılsın olydeki maccabideki oyuncuların çoğu nerelerden gelme. Ama gönül isterdi ki marko kalsın

Bütçe kısılacaksa gelsin scout önerileri.

Benim önerim McCollom. Ucuz bari adam.

Sportando'nun her söylediği doğru olacak diye bir şey yok ama doğruysa bizi daha büyük bir kriz bekler. Cenk'in eline bir koz daha geçer ve hayatta indirim yapmaz. Bütçe sarsilir. Inşallah doğru değildir.

Bu ne ya bir Marko´yu elde tutamazlarsa yazıklar olsun yönetim. Bende diyorum Ergin Hoca Manu varken hem Pocius´u hem Gelabele istemez. Rakiplerimiz ama doğru ama yanlış harıl harıl transfer yaparken tutman gereken 3 yabancıdan birini de tutamazsan işte biz o zaman yönetim ve Murat Özyer nerede deriz. O zaman maça çıkmamanın dahil hiç bir anlamı yok.millet transfer bitirmiş, biz daha sponsor bahanesi takılıp kalmışız artık. Piyasada oyuncu kalmayınca sponsor buluruz.

Marko her şeyden önce bir takım oyuncusuydu. Gittiğine üzülmemek elde değil. Gelabale savunma olarak rolün katkısını verir vermesine de hücum olarak o katkıyı veremez. Marko'yu hatırlayın, kaç önemli maçta son dk içerisinde maçı bitiren üçlüğü atmıştır. Gelabale mi yapacak bunu, Cenk mi ya da kim? Marko'nun özellikleri burda da öne çıkıyordu. Hani FM oynayanlar belki bilir. Bazı futbolcular büyük maçlarda (derbi, Avrupa) silinip gider, bazıları ise o maçlarda ayrı oynar parlar. Profillerinde büyük maçlarda fark yaratır tarzı bir tanım yazardı böyle oyuncularda. Marko böyle bir oyuncuydu. En ellerin titrediği anda eli titremeyen oyuncuydu. İki sene bu takımın önemli bir parçası olmuştu. Ve takım kimyası diyorsak biz bu kimyanın en önemli parçasını kaybetmek üzereydik. Daha iyisini buluruz belki ama sistemi iki senedir yalayıp yutmuş ve sistemin önemli bir oyuncusu olan birini bu kadar kolay kaçırmamalıydık. Sınırlar biraz zorlanmalıydı. Benim fikrimdir.

"Markoishvili, Sarı-Kırmızılı ekipte kalmak istiyor fakat henüz kontrat konusunda anlaşma sağlanabilmiş değil."

Halil Can Pelister yazmış. 1+1 anlaşma sağlandı diye yazan da oydu. Çelişkiye bak.

Marko'nun yerine düşünülen isim Gelabale değil, Pocius.

Şöyle bir yabancı rotasyonu olması muhtemel:

Arroyo, combo guard, Pocius, Gelabale, Erceg, pivot

Bana kalsa Pocius yerine Manny Harris'i alıp, combo guard transferinde Zisis veya Aaron Jackson'ı getirmeye çalışırım.

Gelabale savunma olarak Marko'nun verdiğini veremez.Aynı adamdan mı bahsediyoruz anlamıyorum.Gelabale'den öyle bir bahsediliyor ki burada Pete Mickael'in en iyi zamanındaki gibi birini almışız sanki.Marko'nun yerine geldiğini düşünmüyorum gelirse tek kelimeyle "yandık"

Eli Holman, Çin'e gidecekmis. Listelerde var diye yazayım dedim.

Murat Özyer twitter da haber yok diye transfer yok zannetmeyin diyordu zannetmiyoruz zaten el birliğiyle kulübü boşalttınız zaten eyvallah.

CSKA istiyorsa yapılacak bir şey yok basketbolun PSG si bu adamlar.Ama Maciulisun zorlanmasını isterim çünkü ne vereceği belli olan Marko tarzı bir adam şart oldu Maciulis bu tanıma uyuyor

Bertans sözleşmesini feshetmiş hadi hayırlısı sanırım transfer ediyoruz gelirse cidden yararlı olabilir şahsen isterim de gelmesini .

Eurohoops geçti şimd. Marko imzalamış Cska ile 2 yıl 2 mn euro. Cska isterse alır diyordukta yıllık 1.5 falan verse eyvallah ama 1 mn euro vermişler bu rakamı sen veremiyorsan yuh yani.

Bu rakamlar doğru mu bilmiyorum ama hem Langford hem Marko fena olmayan fiyatlara gitti Rusya'ya.

Senelik 1 milyon veremedik yani Marko'ya?

Sinan 900'e oynuyor.

Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Çıldırmamak elde değil.

Yıllık 1 milyon euro veremeyeceksek bu Murat Özyer neden bahsetti dün twitterda? Ya hakikatten lanet olsun böyle adama. Pardon adam dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri