• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncu bitecek lafını duydukça Cem Yılmazın gösterisi geliyor aklıma :)

Geçen her saniye bizim için kayıpken "Salı'dan sonra transferler başlayacak" tarzı bir strateji aptalca. Yönetimin onayına sunulacakmış da bilmem ne...

Piyasada adam kalmayacak yahu.

Sali'dan sonra transfer baslayacaktan ziyade yonetimden bir konuda onay almamiz gerekiyor dedi.

Muhtemelen her butceye gore oyuncularla gorusup belli seviyeye getirdik yonetim yol verirse en ust, vermesse orta siralardan transfer yapacacagiz.

Ben bu sekilde anladim.

Sali'dan sonra transfer baslayacaktan ziyade yonetimden bir konuda onay almamiz gerekiyor dedi.

Muhtemelen her butceye gore oyuncularla gorusup belli seviyeye getirdik yonetim yol verirse en ust, vermesse orta siralardan transfer yapacacagiz.

Ben bu sekilde anladim.

Aynen bende bu şekilde algıladım kardeşim..

Jamon Gordon 2 sezon önce bizi çoğu maçta sırtında taşımıştı. Asseco maçını kendi başına kazandırmıştı. Üçlüğü de var nasıl yok deniyor anlamıyorum. Gayet iyi oyuncu. Gözümüzle görmesek inandıracaksınız.

Gordon'un şutu vasat.El üstünden 3lük denemez genelde boş kalınca kullanır ona rağmen ortalaması %30 , euroleaguede iki sezondur %25.
Bütçede ölmeyeceksek Jamon Gordon'u hoca kadroya almayacaktır , almasın da.Bizde oynadığı gibi oynamıyor artık zaten , 2 sezondur Efes'te batırdığı çok maç oldu.
Jamon Gordon alalım diyenler duygusal davranıyor bence , Gordon bizde hiç oynamamış olsaydı Efes'te 2 senedir oynadığı basketboldan sonra gelmesini istemezdiniz muhtemelen , ama 3 sene önceki takımdaki en iyi oyuncumuzdu diye şimdi herkes geri gelsin istiyor.
Gordon'u bu saatten sonra Euroleague top16 seviyesinde hiç bir takım ilk 5 oyuncusu yapmaz.Bize çok daha iyi bir 2 numara lazım.

Şu anda en büyük endişem Jamon Gordon'un alınması.Efes'i artığını mı topluyoruz biz almasak doğru düzgün güçlü bi takıma da gidemez zaten Gordon.

Ben bu sekilde anladim.

Umarım sizin algıladiginiz gibidir :)

Bu arada o düzen dışı skorer tabirinize Manny Harris çokta güzel uyuyor sanki :)

İleti Türkçe kurallarına aykırı olması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

İleti Türkçe kurallarına aykırı olması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

Jamon Gordon şu saatten sonra bizim takımda işi yok ne hedeflerimize uygun bir oyuncu ne de ayrılışı pek de hoş olmadı yani Gordon ismini duyunca kan beynime sıçrıyor.

Jamon Gordon ancak kenardan gelip katkı veren oyuncu olur bu saatten sonra bizim takıma uzun süre alan yıldız veya yıldız adayı bir combo guard lazım ya .

Jamon Gordon'ı nasıl kullandığınız önemli. Arroyo dinlenirken bench'ten gelsin, oyun kursun, defans yapsın istiyorsanız; daha iyisi yok.

Jamon'un bu takımda işi yok geçelim.

Marko gitmemiş olabilir,bu konuda haberler gelmeye başladı!

Açıkçası Marko'nun kalıp üstüne Micov'un alındığı senaryo çok güzel olur. Ne Pocius ne de Gelabale'e gerek olur o zaman. Ayrıca bi adamda azalmış olur maaş olarak biraz rahatlatır elimizi.

Jamon Gordon'ın beğenilmemesini anlayamıyorum. Bize Carlos'un arkasında ve/veya yanında topa yön verebilecek, oyuna hükmedecek, setleri oynatıp takımı düzen içinde tutacak bir adam lazım. Ayrıca uzunlar ve Arroyo yumuşak ve savunma defolu olduğu için savunma yapabilmeside gerekli. Jamon bu rol için biçilmiş kaftan bence, takımı, ligi, şehri tanımasıda olası uyum sorununu ortadan kaldırır. Eksileri tabiki var. Şutu kötü, birebir sayı atabilme potansiyeli zayıf, çok skorer değil. Ancak bunlar takım içinde kapatılmayacak şeyler değil. İyi yaptığı şeyler bizim için yeterli bence.

Jamon olmasın iyi hoşta kim olsun? Piyasada combo guard kalmadı.

Forumda Jamon tartışılmaya başlanmış. Ben Jamon'un Arroyo yokken takımı idare edebileceğini söyledim hep yine söylüyorum ve kadrolarıma Aaron ya da Jamon'u koydum fakat o kadrolarımda 2numarada Goudelock gibi Hickman gibi kendi skorunu oluşturabilen oyuncular vardı Pocius yoktu. Jamon'dan ziyade birebir üzerinden falan da sayı bulabilecek bir oyuncu gerekiyor bize .

Arroyo-Jamon-Pocius-Micov ve uzunlar. Arroyo'nun eline bakan bir takım ve hep düzen içinde skor üretebilen bir takım . Şu anda Errick McCollum gidebilceğimiz en iyi kısa olur ama bizimkilerin aklında olduğunu sanmıyorum. Jamon transferi kötü transfer olmaz ama beklentim daha farklı.

Jamon'u yazmayanlar Aradori, Aaron vs. isimleri de yazmasın. Sırf hücumdan ibaret değil basketbol. Manu giderse kimle yapacaz savunmayı?

Ben Jamont'u Jamon'a tercih ederim.Jamont hem daha kuvvetli bir oyuncu hemde sorumluluk aldim verdigi katki cok iyi...

Jamon Gordon'a hiç gerek onu alacağımıza, bizim Gordon'u takımda tutma kumarı oynayalım daha iyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri