• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yani Micov ilk adayımız olmadığı halde Real ve Oly den daha iyi bir teklifmi yaptık :) Şu ilk adayı merak ettim şimdi ?

Bence daha uygun bir aday var mıcov pahalı geldı,Ondan ılk aday değil.

Ilk aday Gelabale olabilir. Gelabale mi Micov mu derseniz kesinlikle Micov derim. Gelabale koçun sistemine daha uygun ama.

Sanmıyorum. Gelabale, Micov'a tercih edilecek bir oyuncu değil. Ki Gelabale cepte diye biliyoruz. Micov'u gölgede bırakacak bi transfer olmalı o.

Micov'un ilk tercih olmamasının nedeni,ilk tercihin ondan daha iyi bir oyuncu olması değil,daha makul bir ücrete oynayabilecek olmasıdır.Ben de Gelabale diye düşünüyorum.

İlk kez bende kafamdaki kadroyu yazayım

Arroyo - Dentmon
Sinan - Markoishvili
Cenk - Sony Weems
Dudley - Lamont Hamilton
Furkan - Pleiss

Bence ucuzdan pahalıya diye gitmez liste. Üç isim varsa en iyiden en kötüye göre sıralanır. 1 numara pahalı gelirse, 2 numaraya geçilir. Bunun mantığı odur. Ucuz olanı ilk seçenekte kafalayacaksam, 2 ve 3. seçeneklere niye ihtiyaç duyayım? ÖSS'de bile en yüksek puanlıları öne yazardık. Bunun mantığı budur. Ben sanmıyorum bir numara ucuz olsun.

Gelabale iyi bir oyuncu ama biraz ruhsuz bir yapisi var. Dunya yansa umrunda degil gibi. Takimda Marko gibi yurekten oynayan oyuncular cok onemli cunku takimi taraftar ile birlikte yukariya cekiyor. Eger Micov Gelabale’dan daha yurekli bir oyuncuysa ben de Micov’u tercih ederim. Diger adaylardan Maciulis ise, resmi olarak kimse ile anlasmadi sanirim, savunma da cok iyi iken hucumda biraz kisitli. Bence bu durumda en temizi ve risksiz olani Marko’nun kalmasi.

Micov ilk tercih değilse umutlanalım biraz bu transfer döneminde o zaman :)

Murat Özyer ilk kez sevineceğim bi haber verdi. Listedeki ilk ismi çok merak ediyorum.

Aday sıralaması performans yetenek vb özelliklere göre değil bütçeye göre yapılıyor muhtemelen ilk aday fiyat performans olarak micovdan daha iyi yoksa ondan iyi birisini bulmak için kafa yormayın

İleti Türkçe kurallarına aykırı olması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

Gelabale ile Micov arasında ucretten çok tarz farkı var. Gelabale'i istemem ama arada sırada deli gibi atacak adamları sever koç. Micov öyle biri değil. Verecekleri az çok bellidir, asagisini da pek vermez. Ha bence de Micov ama koç riske girmeyi sever. Gelabale sadece tahmin bu arada.

Bir isim var aklımda ama basında çıkmadı. Bu yüzden yazmak istemiyorum. Ikisinden de daha iyi ama maliyeti de iyi. :)

Ergin Hoca'ya sorsalar Micov için şartları son raddemize kadar zorlayalım olmazsa Gelabale'ye geçelim der. Zaten 3 numaranın bütçesi bellidir. Misal max 800k Euro. Önce hocanın 1. seçeneği kimse ona gidilir ki listeyi Ergin Hoca kendisi hazırlamış, sıralamaları o yapmış. Ergin Hoca'nın bu ucuzdur bunu bir numaraya koyayım dediğini sanmıyorum açıkçası. Benim fikrim bu.

Tremmell Darden'ı al,keyfine bak.

Benim de aklıma Darden geldi. Zaten pek 3 numara kalmadı avrupada Micov'dan daha iyi denilebilecek boşta oyuncuda pek yok. Bonservisle olacaksa aklıma San Emeterio veya Simon geliyor ama imkansız ikiside.

Joe İngles'da mantıklı duruyor.

bence Lebron James...İkisinden de iyi olduguna iddaaya varım hem de daha kimseyle anlasmadı

Acaba o isim Paul Pierce mı? :)

Murat Özyer kalibresindeki bir adamdan iyi haber geleceği muamma. İlk aday Micov değilse daha kotusudur.

Micov değilse ilk tercih muhtemelen o isim Darden ya da Harris 2lisinden biridir. Yüksek ihtimalle Harris'dir.

Marko umarım kalır.

Bu arada o Marka kelimesine taktım ben :) Marka isimler de var demek ki gündem de :)

Heyecanlandim şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri