• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg-Furkan ve Kerem-Lampe ikili rotasyonları muazzam duruyor.Lampe burada bahsedildiği kadar yumuşak bir oyuncu değil,hücumda sınıf atlatır,savunmada da Erceg performansı vermez o konuda sıkıntı olmasın.Ancak Barcelona bırakmayacak herhalde Lampe'yi.

Bir hafta içinde küllerimizden doğduk.
Bu arada Semih, Ülker'e gitmiş hayırlı oldu bizim için Obradovic kızarmaya devam edecek.

Şu yabancı kuralından sonra hiçbir yerli olmazsa olmaz değildir.

6 Yabancı + Kerem Gönlüm, Sinan Güler, Furkan Aldemir ve büyük ihtimal Ender Arslan. Sahada yerli oynatma gibi bir zorunluluğun yok, 10 kişilik zaten oldukça iyi bir rotasyonun var. Kısa forvette oynayabilecek Micov, Aradori, Pocius var. Bu durumda Cenk'e olmazsa olmaz diyemeyiz.

Nolan Smith entresan olacak. Ben o rezil top kaybı oranına ulaşacağını sanmıyorum. Daha iyiye doğru gider. Tabi ki oyun kurucu özellikleri daha gelişmiş bir combo daha iyi olurdu lakin Nolan'a combo diyebilir miyiz bilmiyorum.

Pivot'a gelince Furkan'ın yerine atletik bir uzun olsaydı ya da arka alan atlet oyunculardan kurulu olsaydı (3-4 kişi) Batista iyi iş olurdu. efes performansı en azından beni çok yanılttı lakin Ksk'de kendini buldu. Bizim pota altına atlet bir oyuncuya ihtiyacımız var. Mbwake ne alemde acaba? Zaza'yı isteyenlerdenim lakin galiba o kontrattan çıkış ihtimalleri yok kulübünün.

Ve Spanoulis ihtimalini bile sevdim ve hala istiyorum lakin başkan en sonunda vazgeçti galiba. Oly ne o'nun yerine bir adam bulabilir ne de bulmadan ne kadar büyük bir para olsa da 2 milyon avro buy out'u kabul eder. Umarım başkan gözden çıkardığı yaklaşık 7 milyon avroyu kızlara kanalize eder. 3 milyon kulüpten 3 milyon başkandan olsa iyi bir takım kurulur.

Semih'i alandan Allah razı olsun kazara gelir falan diye korkuyordum.

Bir maç 20 sy. 10 ht. diğer 10 maç bunun toplamını ancak yapan bir yeteneksizdi.

Erceg bu yılda 35 dakikalar alacak gibi duruyor, Kerem Gönlümden 10 dakikadan fazlasını beklemek hayalcilik olur.

Furkan ve gelecek olan yabancı pivotla beraber toplamda 4 uzun oluyor takımda. Alınabilirse Semih Erden transferine soğuk bakmıyorum, yerli bir takviye şart gibi 4 veya 5 numaraya.

Cenk çok iyi şutör ve karakterlidir, kalmasını isterim. Pivot için bahsedilen isim James ise niye burun kıvıranlar olsun ben James olduğunu da zannetmiyorum şahsen.

geçen hafta kızdık ettik, bir yanım hala Markonun gitmesine üzgün ama şunu da söylemek lazım bütçeyi muazzam akıllı kullandık. Bunda Ergin Atamanın kadro mühendisliğindeki becerisinin payı yüksek.

Oyuncuları izleyemedim yeterince maç izleyip tercih belirten arkadaşların tabi ki daha sağlıklı yorum yapıyordur ama yorumlar istatistik üzerinden yapılıyorsa bu çok sağlıklı değil Brown sezonu tamamı İsrail liginde yaklaşık 30 maç ile tamamlamış bizim çocuk 60 maça çıkmış. İki kat maç temposu çok şeyi değiştirir .Ayrıca atmış maçın 45'i ABA ve Eurocup diğeri dediğim gibi İsrail ligi . Ayrıca birinin birincil poziyonu pg diğerinin asında sg anladığım kadarı ile biz de daha çok oyun kurucu özellikleri ön planda olan bir oyuncu tercih ediyorduk. Ayrıca saha içi ve saha dışı karakter özellikleri açısından da Nolan ile ilgili doneler çok olumlu. Hepsinden önemlisi mevcut teknik ekip takımn kimyası ve oyuncu seçimi açısından son derece güven veriyor zaten .Bu sadece Ergin hoca ile ilgili bir durum da değil BJK sezonları ile birlikte mevcut yardımcıları ile çalışmaya başladıktan sonra Ergin hocanın oyuncu seçimleri daha iyi bir hal aldı bana kalırsa .

Erceg bu yılda 35 dakikalar alacak gibi duruyor, Kerem Gönlümden 10 dakikadan fazlasını beklemek hayalcilik olur.

Furkan ve gelecek olan yabancı pivotla beraber toplamda 4 uzun oluyor takımda. Alınabilirse Semih Erden transferine soğuk bakmıyorum, yerli bir takviye şart gibi 4 veya 5 numaraya.

Micovu 4 numarada çok görürüz, abartmak gibi olmasın ama bir Ersin, Macvan kadar katkı verebilir 4te.

Yanlış bilgi, Brosse Basket ile anlaştı. Yıllık 800 bin dolar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet doğru diyosun. Daçka ile anlaşamadı ve Brose ile anlaşmıştı. Orası aklımdan çıkmış.

Micov gerektiğinde 4 oynar lakin Erceg, Kerem G., Furkan rotasyonuna saf bir hatta en az iki 5 numara lazım...

Yiğidin hakkını yiğide teslim edeceksin demişler!!! Geçen Görkem SAVCU kardeşim özelden mesajında bahsetti,bende hem kulüpden,hemde menejer arkadaşlarımdan bu isimle ilgili olumsuz bir cevap almadım.O yüzden İsim hakkı Görkem'de kalmak şartı ile Samardo SAMUELS ile bir temas olduğunu kulüpten teyid ettirerek yazdım bilginize.

Samuels transferinin imkansız olduğuda kesinleşti böylece.

Benin gonlum James den yana Marjanovic sac bas yoldurur savunmada.

Nolan Smith in gelisimini takip etmek cok keyifli olacak cikis hakki bizde olmak kaydiyla 1+1 sozlesme iyidir.

Cok guzel takim kuruyoruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Samuels transferinin imkansız olduğuda kesinleşti böylece.

Daha ben yazacaktım. Sen benden önce davranmışsın.
S.james konusunda da; eğer sağlam olsaydı maccabi'nin bırakacağını ihtimal vermiyorum. Bence nba'e yönelmeliyiz pivot için. Draft'tan ve yaz liginden havuz sağlamdır.

@eyupyildizz 1 dk.

GS için yazdığım pivot adaylarına genç bir oyunucuyu daha ekleyin. İsmini malesef veremeyeceğim :)

diyor Eyüp Yıldız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri