• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genc derken? Pleiss da genc mesela...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Carlon Brown, Brose Basket'e gitmiş.

Samardo Samuels'a da tam sıcak değilim.Tereddüt yaratan bir isim bende
Mike Muscala olsa keşke

Eyüp abi Galatasaray'ın almak üzere olduğu genç pivotu Kerem Seçer'e sorun diyor.Kerem Seçer pivotu tarif etmiş miydi?

Carlon Brown, Brose ile imzalamış.

Jusuf Nurkic olabilir mi ?

James olmaz umarım, sakatlıktan çıkmış adamlara bel bağlamaktan bıkmadık mı 2 senedir?

Sportando'nun haberi

After a long negotiation, Carlon Brown reached a final agreement with Brose Baskets Bamberg and will be the starting SG of the German team.
Brown is signing the contract with Brose Baskets Bamberg, according to source.
Brown comes from Hapoel Tel Aviv where he averaged 19.6 points, 4.6 rebounds and 4.5 assists per game.
Bamberg's starting five next season will be: Wanamaker, Brown, Thompson, Duncan, Mbawke

2 numara olarak konumlandırmış onlarda...

Brose'un ilk 5'i inanılmaz. Eğer Eurocup'dalarsa -tam kimler katılıyor bilmiyorum- favorileden biri şimdiden. Daha Maik Zirbes falan var. Bu arada genç pivot Jusuf Nurkic olursa buralar çıldırır, harika bir yetenek.

Transfer dönemi beyin jimnastiği yaptık resmen. Amerikalı mı değil mi , EL'de mi NBA'de mi , baş harfi ne , soyadının ilk harfi ne ..

El viva espana !!!!

Jusuf Nurkic veya Shawn James değil.

Kim gelir bilmem.Bence illa şutu olacak diye bir şart aranmamalı takım zaten benzini dökme timi oldu şut konusunda.
Sert ve Kalıplı olsun duvar gibi yeter.22 yaşındayım.Taliplerime selamlar gönderiyorum.

LAMPE GELSİN DERTLER BİTSİN.

Sifre olayi can sikmaya basladi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eyüp Yıldız Tibor Pleiss'tan bahsediyordur da,o iş çok zor.

Kim gelir bilmem.Bence illa şutu olacak diye bir şart aranmamalı takım zaten benzini dökme timi oldu şut konusunda.
Sert ve Kalıplı olsun duvar gibi yeter.22 yaşındayım.Taliplerime selamlar gönderiyorum.

LAMPE GELSİN DERTLER BİTSİN.

Şut şartı aranmasın dedin, Lampe dedin. Lampe'nin bile üçlüğü var :)

Şut şartı aranmasın dedin, Lampe dedin. Lampe'nin bile üçlüğü var :)

Biliyorum ama gönül ister ki derler ya benimkide o misal.Barca-Real serisi son maçta son 2 dakikada kenardan gelip attığı iki üçlük şampiyonluğu getirmişti. Alacağımız uzun'un şutu olmasada olur sağlam dursun yeter.Şut konusunda sıkıntı çekmeyeceğiz bence.

Bu kadar terse yatırmalarına rağmen şubeden aldığım bilgi son dakika haberi olarak pivot real madrid'den salah mejri !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri