Aslında Jawai direkt aradığımız adam.Şutörlere alan açacak Avrupanın en iyi post up uzunlarından,üstüne kalıbına göre inanılmaz atlet ve çok iyi ribauntçu,p&r oyunu var ama işte.Güvenmek çok zor ve riskli bu sakatlıktan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sen gidip Kinsey'in kafasına vurursan sahaya girip, o da sana yumruk atar. Galatasaray taraftarı sahaya girip oyuncuya vuracak sonra karşılık beklemeyecek kadar dokunulmaz değil. Kinsey o konuda bence sonuna dek haklıdır.
Bu arada taraftarın Kinsey'in kafasına vurduğunun videosunu arıyordum buldum. Aynen Kinsey durup dururken vurdu ama sahaya atlayan taraftarın suçu yok aynen. Kinseye atılan yumruk - YouTube
Bu arada taraftarın Kinsey'in kafasına vurduğunun videosunu arıyordum buldum. Aynen Kinsey durup dururken vurdu ama sahaya atlayan taraftarın suçu yok aynen. Kinseye atılan yumruk - YouTube
Kinsey gibi gereksiz bir oyuncuyu bu forma altında görmeyi asla istemem. Bunu geçtim, Kinsey gibi yılda 2-3 kez sakatlanan bir oyuncuyu istemek tam bir bilgisizlik örneğidir.
Eğer bana dediyseniz; Kinsey'i istemedim sadece gelirse destek veririm dedim ve yumruk olayının çok abartıldığını düşünüyorum dedim. Ayrıca Micov'un savunmasını Erceg'in savunmasıyla bir tutmak bilgisizlik örneği değil ama Kinsey'i istemek bilgisizlik örneği dimi?