• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne Caneri allah aşkına :) bazen bunları espiri olsun diye yazdığınızı düşünüyorum, gerçek olamaz.

Caner gecen yıl yüzde otuzun altında bir üçlük yüzdesi ile oynadı Ergin hoca pek tercih etmez transferler olursa zaten kısa rotasyonunda sıkıntı olmaz bence

Caner berbat bir oyuncu gerçeği konuşmak gerekirse.Herhangi bir yerli Tbl 3 numarası daha iyi olur.İsim yazmaya gerek yok

Boş bir soru. Vladimir Micov Singapur Basketbol Liginde olduğu için hiç izlemiyorum ve de tanımıyorum.

Micov kendi şutunu yaratan bir oyuncu deil ama ona pozisyon hazırlandığında çok yüzdeli sokar. Cenk ile o yüzden benzer yönleri var. Ama marko saf bir skorer di, onun yerinide pocius ve aradori dönüşümlü olarak dolduracaktır.

Caner veya Mutlu'yu alacağımıza Göktürk'e şans verelim daha iyi. Bu çocuk altyapı şampiyonasında Furkan, Mert Çevik, Oğulcan varken en iyi forvet seçilip asist kralı oldu daha bu sene. Bence şansı fazlasıyla hak ediyor.

Macvan /Ersin gitti. -> kerem geldi.+1 oyuncu açığı (?) var ki bana sorarsanız Macvanda Ersinde Keremden daha iyi oyuncu ..

Paşa/Cenk gitti -> Sadece Micov geldi +1 oyuncu açığı ?

Belki Pocius Aradori transferleriyle 2'deki fazlalıkla Micovun rotasyonu kotarılır bir şekilde ama 4 uzunla yola çıkmak İNTİHAR .

Arroyo-Nolan-Ender
Aradori-Sinan
Micov-Pocius
Erceg-Kerem-Ege
Furkan-Maric

Şu rotasyonu kursak gayet iyi olur. Cenk anlaşmaya yanaşmıyorsa da üzülürüm ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra.

Kaliteli yerli transferi olur mu süpriz falan ??

Motiejunas cok iyi oynuyor.

jawai oynamadı sanırsam 2.devre gormedım bu avustrulyadan bişey olmaz

Ne kadar olumsuz arkadaş varmış bence şuan ki kadro çok dengeli 8. yabancı için beklenmeli

Pocius ne yaptı?Ben bir turnikesini gördüm, öncesini bilmiyorum

Jawai ve Pocius maçta ne yapıyor arkadaşlar. İzleyemiyoruz bilgi verin.

Pocius orta sahadan 3'lük salladı ve girdi ama süre bittiği için geçersiz:)

Pocius'u cok begendim, acikcasi ben bu kadar hizli bir oyuncu oldugunu hatirlamiyordum. Ball handling super :))

forma numarasi kac teledondan izliyorum da cok secemedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri