• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar kazanıyordu ki indirim yapmıyor gs liyim bu takım can feda ederim sinan Furkan helal sizlere ender sevmem seni sana helal olsun.

Ne kadar kazandığını net olarak bilmiyorum ama Ermal gerçeğini herkes biliyor bizden gittikten sonra biliyorum ki Cenkte seneye geri dönme çırpınışları gösterecektir.

Ne olursa olsun, o kadar bütçe sıkıntısına o kadar spekülasyona rağmen geçen seneden çok daha iyi bir kadro kurduk. Risk aldığımız oyuncular hep elimizde patladı. Birkere risk alıp yüzümüz gülse çok mu? Haydi be Jawai. Yanılt bizi.

Bu arada ben genel kanının aksine Efes' in Cenk Akyol ile çok ciddi anlamda ilgilendiğini sanmıyorum. Bence Birkan Batuk sakatlamasa dahi efes rotasyonunda ciddi roller almıyacak idi. Ayrıca sezon şubat gibi parkeye dönüceği konuşuluyor. Şu anda ellerinde üç numara olarak perperoglu ve bence çok büyük yıldız adayı olan cedi osman var, bunlara ek olarak dario saric gerektiğinde rahatlıkla üç numarada kullanılabilir. Saha içinde yabancı sınırıda kalktığına göre şı anda cenk onlar için elzem bir oyuncu deil gibi geliyor bana. Tüm bunlara ek olarak bir de 96-97 jenerasyonunun yıldız potansiyeli olan Okben Ulubay'da var. Ben hala efes'in esas sıkntılı noktasınn üç numara deil, dört numara pozisyonun da olduğunu düşünüyorum.

Çok istediğimiz Tibor Pleiss resmen Barcelona'da.

Tomic ile iyi 2li olurlar.

Çok istediğimiz Tibor Pleiss resmen Barcelona'da.

Tomic ile iyi 2li olurlar.

Aslında Barcelona için lüks bir transfer. Hemen hemen aynı tarz iki adamı yanyana oynatamayacaklarına göre; enteresan bir tercih. Ante Tomic' in ayrılma durumu varsa bilemem tabi ...

Bir gün daha resmi açıklamasız geçirme YARABBİ

Amin.

:)

Tibor Pleiss en çok istediğim pivottu... :(

Bence yol yakınken Jawai sevdasından vazgeçsek iyi olur. Açıkcası pek ışık vermiyor, o cüssedeki bir adamın 1 yıl hatta 1,5 yıl oynamadıktan sonra form tutmasını beklemek bir hayli zaman alır. Bir daha eski formuna dönebilir mi ? Açıkcası ben zor olarak görüyorum...

Jawai için biraz daha beklenecek gibi. Zaten bizden başkada alıcısı çıkmaz çıksada bizim verdiğimiz parayı vermez, versene eroleagude olmaz: )

Klüp yetkilileri Avustralya milli takımında Jawai'yi izlerken Aron Baynes'e de bir göz atsalar beğenip getirseler buralara çok iyi olur :)

JaWAİ İLE sözleşme yapılacaksa Türkiye Kupası grup maçları için yapılmalı
iyi giderse sözleşme devam etsin yoksa el sallasın bize

Daha once belirttigim gibi Jawai'ye guvenilmemeli. Pops dahi daha iyiydi. Hem dinamik hem de takimi atesleyici yanlari vardi her ne kadar blok harici savunma yapmasa da.

Göktürk Gökalp Ural A Takıma yükselmiş ve sağlık kontrolünden geçmiş.

bir cenk kaldı... o da kalır inşallah

En azından resmi bi açıklama gelmiş oldu şubeden Ender haberi ile. Devamı da inşallah fazla uzamadan gelir artık. Bu arada Galatasaray Liv Hospital'de kaldı diye yapılmış resmi haber. Acaba sponsorluk devam mı edecek

ŞEREFLİ doğan medyası, ender gitti diye son dakika haberi verirken, sözleşme imzaladığını yazmıyor bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri