2014 Erkekler Dünya Şampiyonası - İSPANYA (Genel Konular)

Takımda Cedi dışında atlet oyuncu yok. Millet atlayıp zıplıyor ribaund çekiyor bizim pivotlar çok hantal. Ömer'in vücudunu kullanması lazımken kendini geri plana atıyor rahat sayı yiyoruz savunmada, hücumda da pasif kalıyor. Ritim bulduğumuzda o ruhla basıp gidiyoruz ama sonra durgunlaşarak yine skorda yakalanıyoruz. Birşey eksik ama ...
 
Favorim İspanya bana göre eksiksiz bir takım . İspanya- Amerika finali olur, İspanya ev sahibi avantajıyla alır maçı.

Bizim takıma gelirsek yine ruhsuz bir ortam var çok hata var yolumuz kısa sanırım. Umarım ben yanılırım.

Carlos reis Porto Rikoyu çoştursa da biraz olsun keyiflensek.
 
Hırvatistan Kalnietis'in maçın 2 .dakikasında sakatldığı maçta Litvanya'yı 94- 80 mağlup etti. Kalnietis turnuvada yüksek ihtimalle olmayacak.Litvanya için büyük kayıp oldu , şu anda PG pozisyonunda sadece Vasiliauskas var. Kazlauskas bugün 1 numarada Vasiliauskas , Seibutis ve Pocius'u kullandı , turnuvada da Seibutis ve Pocius'un 1 numara dakikaları ciddi artacak. Kalnietis'in olmadığı günde Hırvatlar 20 turnover sayısı attı. Litvanya organize olmakta zorlandı.İlk yarı Valanciunas(16) , 2.yarı Maciulis(20) ve Lavrinovic(15) maça tutunmak için ellerinden geleni yaptı. Pocius ,Seibutis,Kuzminskas ve Jasaitis'ten sadece 6 sayı katkı aldı Litvanya.Belki de şampiyonanın kaderini etkileyen bir gece yaşandı bugün.

Hırvatistan Lafayette(Ukic)-Simon-Bojan-Saric-Tomic(Zoric) beşiyle sahada olduğu zaman inanılmaz hücum ediyor. Saric 16 ,Bogdanovic 24,Sİmon 12 sayı 5ribaund 7 asist,Rudez 10 , Zoric 12 sayı üretti. Bogdanovic 24 dakikada 24 sayı üretti , 4 top çalmayla oynadı. Sİmon ve Bogdanovic savunmaya ve hücuma çok konsantre durumdalar. Kalnietis sakatlanmasa sonuç ne olurdu bilinmez ama Hırvatlar madalyayı istiyor.Turnuva öncesi son 3 hazırlık maçında oldukça iyi performans gösterdiler.
 
Dünya Kupası başlıyor!

Günün programı
----
13:30 Hırvatistan - Filipinler
13:30 Ukrayna - Dominik Cumhuriyeti
13:30 Angola - Güney Kore
16:30 Mısır - Sırbistan,

17:00 YENİ ZELANDA - TÜRKİYE / NTV SPOR

17.30 Avustralya-Slovenya
18.30 Porto Riko-Arjantin
19.00 Fransa-Brezilya / NTV Spor
20.00 Meksika-Litvanya
21.00 Yunanistan-Senegal
22.30 ABD-Finlandiya / NTV Spor
23.00 İran-İspanya
 
Her şeyi boş verdim de o salonun hali nedir duman altı . Bizim düzenlediğimiz bir turnuva olsa bin bir türlü sorun yapmışlardı ama İspanya olunca ses çıkmıyor maalesef .
 
ABD , İspanya ayrı bir yerdeler.
Sırbistan ve Hırvatistan insanı kanser eder.
Arjantin'in boyu belli . Ötesi zor. En azından Delfino olaydı iyiydi .
Avustralya tam kadro olsa bronz için süpriz at olurdu. Bu haliyle sütçü beygiri olur.
Parker yokken Fransa nereye kadar gider ?
Yunanlar iki tanrısını ve Sofo'yu getirselermiş zirve için işler karışabilirdi. Fakat bu haliyle bile madalya adayım. Tabi eşleşmeler de önemli.
Dragic çok özel bir oyuncu ama Slovenya'nın altın rotasyonunu kaçırdı. Bu çocuğa da kala kala Zupanlar filan kaldı. Rasho , Smodis , Lakovic , Milic filan güzel takımmış düşününce.
Brezilya kadrosuna güveniyordum aslında ama maçlarını izleme fırsatım olmadı. 3 iyi uzunun 2 iyi oyun kurucun 2 de iyi şutörün var. Bi zahmet birşeyler yapın.
Marcelo Machado ve Daniel Santiago'ya mansiyon ödülü filan verilsin. Artık lütfen bi bırakın da başkaları da oynayabilsin. Bu arada Santiago'nun partneri olan sayko tipli Ramos'u da gözlerim arıyor. Hatırlayan çıkacaktır mutlaka ilk ismini.
 

Üst