2014´ün "En"leri

Basketbola gönül verenler olarak öyle güzel anılarımız oldu ki geride bıraktığımız yılda... Benim aklımda kalan "en"ler;

* Yılın en büyük başarısı: Uzun süre de tekrarlanamayacak gibi duruyor, tabii ki Kadın Basketbol Takımımızın Euroleague Şampiyonluğu. Ve 14 sene sonra gelen şampiyonluk.

* Yılın en iyi antrenörü: beni yakından tanıyanlar bilir, cümlelerimin bir köşesine "bence" sözcüğünü sıkıştırırım ama bu "en"de gerek yok; Ekrem Memnun.

* Yılın en iyi basketbolcusu oyuncusu: Işıl Alben.

* Yılın en iyi tribünü: Türkiye Ligi final serisi 5. maçı. Kadın basketbolunun son yıllarda gördüğü en iyi tribündür bana göre.

* Yılın olayı: Galatasaray Y.K.´nin TBL Final Serisi 7. maçına çıkmama kararı.(Karar ne kadar doğruysa sonrasındaki süreç bir o kadar yanlış yönetilmesine rağmen)

* Yılın En Başarılı Yöneticisi: ?

* Yılın En Başarısız Yöneticisi: Murat Özyer

bence en iyi yönetici aziz yildirim dir türk basketbolunda, ülker gibi para yumurtlayan sponsor bulmustur, kendileri ait salonlari vardir ,

Yılın Antrenörü: Ekrem Memnun
Yılın Takımı: Galatasaray Odeabank
Yılın Türk sporcusu: Işıl Alben
Yılın yabancı sporcusu:Sancho L yttle

* Yılın en büyük başarısı: Kadın Basket takımızın ezeli rakibimizin elinden 3 kupa kaldırması.

* Yılın en iyi antrenörü: Kesinlikle Ekrem Memnun.

* Yılın en iyi basketbolcusu : Işıl Alben ve Sancho arasında seçim yapmak çok zor.

* Yılın en iyi tribünü: Bayanlarda final serisindeki bütün maçlarda tribün çok iyiydi ama 5. maç benim gördüğüm en iyi tribünlerden biriydi.

* Yılın olayı: Fenerbahçe maçına çıkmamamız.

* Yılın basket: Şebnem Kimyacıoğlu'nun El finalinde 24 saniyenin dolmasına 2 saniye kala
el üzerinden attığı inanılmaz üçlük, şampiyonluğu getiren üçlük.